pumpy написа:Kpetrov написа:optics написа:Хаха, то и за този не се изисква. Ясно е като бял ден.
Отвори ли доклада да видим дали е ясно като бял ден?
България и Руминия NOT ASSESSED at all.
Значи отговора, даден от рапона е грешен. Какво се пениш изобщо. Как може това да е възможен отговор, ако изобщо ги НЯМА в доклада.
Ама въпроса е за наперени българи юнаци и те се хващат, щото света около тях се върти. И най-смешното, е че не могат да видят колко са жалки с тези си мисли.
И не, НЕ Е НУЖНО да ми постваш отговори на тъпи американци. Не ме интересува, а и това не прави българите по-умни, просто защото имало и по-тъпи от тях. Що за мизерия, да се сравняваме по по-тъпите от нас, че да ни е гот. То и небостъргача все нещо се сравнява, ама от това пенсиите на милиони българи не са станали по-малко мизерни. Въпрос на мироглед

Ха, ха, аз се пеня!
Пени се този който раздухва измислици, че рапона бил ГОРД българин, наследник на най-древния, най-умен, най-можещ и най-преспективен народ на земята, спасителите на човечеството.
Как може въобще гордия българин да се сравнява със страната - най-древна, най-умена, най-можеща и най-преспективна на земята, където грешен отговор в стани богат никога не е даван.
И още нещо, не сравнявам с американците. Казах АКО за да не се налага както някои да ктегоризирам цяла държава по даден гршен отговор в Стани Богат.
И къде съм твърдял, че дадения отговор е верен?
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.