Що ти каква конкретика даваш - с лекаря на спирката дето ти разправял, че получава половин милион и затова не искал в САЩ за милион.Kan_Tangra написа:Нямам нищо против, но ти се натискаш с примерите.
Иначе Клисуров обяви, че в нормалните държави тъй ставало.
Та аз от него очаквах отговор, не от теб. Ти защо се включваш, след като не си казал нищо?
Какви са числата, и реалността, вашата. Щото аз същото мога да го кажа и за бг. Имам колеги, на 24 и 25 години и купуват големи жилища. А родителите им дори не са в същия град.
Та пак чета вашите мантри "НИЕ в НОРМАЛНИТЕ държави, еди как си; апа вие, в пропадналите, не знам какво си".
Но никаква конкретика, а тра-лала колкото си искаш!

На което съвсем конкретно ти посочих, че в България 35 000 човека взимат заплата над 5000 лева месечно
Каква конкретика искаш?
Че в Калгари около 73% от хората живеят в собствено жилище, а за Канада процента е около 70
Че 70 % от хората в Калгари живеят в къща с двор, а половината от хората в София в панелка на 30-40 години.
Колкото и да се пънеш България си остава най-бедната страна в Европа, в пъти по-бедна от Канада, която е сред най-богатите в света.
Нали ти дадох числа - имам две деца, които сами са стъпили на краката си, имам и две внучета.
Ти колко деца имаш и кога ще ае изнасят от къщи и купуват жилище?