не, откъде пък го реши точно това ?lutar написа:Муха, ти да не си горски?

не, откъде пък го реши точно това ?lutar написа:Муха, ти да не си горски?
Кой е горски, кой кум и кой сват, ще видите като дойдете отсамната страна на океана.lutar написа:Муха, ти да не си горски?
Напълно погрешна презумпция, като е типично точно най-безотговорно (към себе си) насочените кандидат-емигранти, най-много да си я вярват.lutar написа:Що?
Ти някаква друга съдба ли имаш?
Не знам... може и да греша, но мисля, че това е емигрантски форум и всички участници в общи линии споделяме една съща съдба... не е ли така Муха? Не е хубаво това, което правиш... много злъч, много злоба... не те познавам (а и не искам), ама от страни така изглежда.
P.S. Що не вземеш да си купиш едно бунгало и да мирясаш...
За него не знам, но ти със сигурност си отегчителна.Bistra написа:...По-скоро се отегчи.
Мух, не случайно, на въпросът "какво да си сложим в куфарите", отговорът е "здрави гащи".myhata II написа:Мен ако ме питаш Тангра, Лутър май се "уплаши" ....![]()
Kan_Tangra написа:На всеки съдбата е ЛИЧНА!!!
И пряко зависи от личните възможности, интелекти, труд, гъвкавост, постоянство, вяра, и тн.
И това е една много голяма разлика между България и Канада. Която е трудно да се схване.
Не е тайна. Никой не го крие. Ако се вгледаш всеки вече пристигнал емигрант пише за това.
Но кандидат-емигрантите някак си кимат с празна глава и не го осъзнават толкова добре, колкото би трябвало.
Бе, преди да те отрежа за кафето, май не смяташе така, ама нейсе!Kan_Tangra написа:За него не знам, но ти със сигурност си отегчителна.Bistra написа:...По-скоро се отегчи.
Е, как го обяснявате точно? Мухата например твърди, че съм си подправяла платежните нареждания. Демек, има нещо гнило в Дания. Има, ама няма!yahoo написа: Това го обясняваме непрекъснато по различни начини, но понеже изглежда очевидно си остава недоразбрано.
Ти май страдаш от някаква шизофрения. Аз с виртуални лелички кафе не пия!Bistra написа:Бе, преди да те отрежа за кафето, май не смяташе така, ама нейсе!Kan_Tangra написа:За него не знам, но ти със сигурност си отегчителна.Bistra написа:...По-скоро се отегчи.
Само Батката липсва...pumpy написа:Големи сте простаци и двамата....
И аз липсвам, не искам да пия кафе с лелята.lutar написа:Само Батката липсва...pumpy написа:Големи сте простаци и двамата....