optics написа:Жоре, моля престани с тия квалификации (хейтъри) че влизаш в директен конфликт с правилата на форума.
Мисля, че нито един тука не е хейтър, освен може би който употребява "Булгаристан".
И аз и всички останали дето ти обясняваме кое е зле, не ни харесва, че е зле и не желаем нищо лошо на
България, тъкмо обратното - желаем всичко най-хубаво и пожелаваме да беше истина тия неща дето ти ги имаш
за истина - как бързо се развива и как настига и скоро ще изпревари. Ама за съжаление не е истина.
Така. Мисля се изяснихме (за кой ли път) аз дали съм хейтър (към България). Сега кажи и ти - хейтър ли си
към Канада и САЩ или разни черни точки ги вадиш ей тъй само "за самоотбрана" ?
Аз не съм хейтър към Канада и САЩ, просто искам да покажа, че и в другите държави не е такъв рай, какъвто го изкарвате. И защо, като публикувам някоя добра новина част от хората тук подскачат като ужилени. Може да не харесвате днешните управляващи, но това не значи, че трябва да се плюе по всичко в България. Все пак и тук живеят хора, които работят, учат, правят бизнес, ходят на почивка, има учители, лекари, инженери, всеки се стреми да успее. И стига с това черногледство. Вземете пример от емигрантите на другите държави- руснаците си хвалят Русията навсякъде по света, китайците си хвалят Китай, гърците си хвалят Гърция. Защо ние да си плюем нашата държава? Трябва ли чужденците да ни показват хубавите неща в България, понеже ние не можем да ги видим.
Ясно е, че няма скоро да станем Швейцария, но това не ни пречи да си живеем живота и да се радваме на това, което имаме- дом, семейство, работа, професия- който иска да живее добре и да е щастлив може да живее добре и в България.