Честита радост на всички, които са дочакали онова което са чакали!
Вчера е пристигнала и нашата покана за изпращане на паспортите за визи. Дори не са изчакали свидетелството ми за съдимост от Франция. Явно протестното ми писмо, в което им цитирах техните собствени изисквания е изиграло своята роля.
А колко е достоверно инфото от страницата им за он-лайн статуса можете да съдите сами, след като там съм си още "En cours".
Пожелавам скорошна радост и на всички все още чакащи!
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Честито Linko ! Хубавите вести отново почнаха да валят - продължавай все така напред.
1. DCS Виена - 22.07.2006 г.
2. Покана за интервю - 07.09.2006 г.
3. Интервю - 24.11.2006 г. / УСПЕШНО
4. Документи Букурещ - 16.12.2006 г.
5. Медицински - 15.05.2007 г.
6. Покана за Визи - 23.07.2007 г.
7. Визи - 29.08.2007 г.
За онлайн статуса просто незнам какво да кажа - до тук за нашият мога да кажа, че се обновява редовно - какво имам впредвид - ами споменах ви за проблема със сгрешените букви на града в медецинските ни. За тази грешка информирах единствено и само МОМ и за броени часове във онлайн статуса се появи правилното изписване на града. Комплименти за жената във МОМ - изключително бърза реакция.
1. DCS Виена - 22.07.2006 г.
2. Покана за интервю - 07.09.2006 г.
3. Интервю - 24.11.2006 г. / УСПЕШНО
4. Документи Букурещ - 16.12.2006 г.
5. Медицински - 15.05.2007 г.
6. Покана за Визи - 23.07.2007 г.
7. Визи - 29.08.2007 г.
Поздравявам Ви за успеха, нека най-накрая да успеете и Вие да реализирате мечтата си. Попътен вятър към Букурещ и Канадско. Поздрави от двете риби-меч )))) :krila:
Днес получихме покана да си изпратим паспортите :tuut: :partysmiley: Време беше да се сетят и за нас. 9 седмици след ОК на медицински ни поискаха паспортите. Всяко зло за добро. Пожелаваме на всички чакащи да получат добра новина от Букурещ възможно най-скоро. Успех на всички и . На получилите визи - попътен вятър и меко кацане в Канада.
Относно онлайн статуса при нас беше сгрешено бащиното име в медицинските, но ние ги направихме така.Получихме ОК и покана за виза след което пратихме паспортите.Днес беше коригирана грешката което би трябвало да означава, че са работили с паспортите ни и са я видяли.