MrGeek написа:Днес е почти като в тропиците. Нереално високи температури, здрав потоп за около час, след което облаците изчезнаха и сега пече слънце. Това ако е зима аз съм генералния секретар на китайската комунистическа партия.
на китайската комунистическа партия в ричмонд може да те огрее
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
myhata II написа:Ти къде би предпочел да живееш:
Сред жълтури или бели европейци и руснаци ?
Вече така ли им викате на пакитата в Мисисага ?
Не си спомням да съм ти казвал в кой район на Торонто живея, на гости не си ми идвал също.., за какво по дяволите говориш ?
Ми като не съм прав, можеш да ме опровергаеш и да кажеш къде живееш, както аз съм го правил. А дотогава може да се въздържаш от умни коментари къде били жълтури и къде "бели европейци".
myhata II написа:Ти къде би предпочел да живееш:
Сред жълтури или бели европейци и руснаци ?
Вече така ли им викате на пакитата в Мисисага ?
Не си спомням да съм ти казвал в кой район на Торонто живея, на гости не си ми идвал също.., за какво по дяволите говориш ?
Ми като не съм прав, можеш да ме опровергаеш и да кажеш къде живееш, както аз съм го правил. А дотогава може да се въздържаш от умни коментари къде били жълтури и къде "бели европейци".
Единствената причина поради която не кацнах във Ван бяха точно жълтурите и дъждовното време , ако не вярваш питай гайката колко съм го врънкал за инфо !
Даже исках да се запозная с него и да пием по една бира като пристигна от България, ама той от тогава взе да се дърпа като ущипана мома
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
newcomer написа: на китайската комунистическа партия в ричмонд може да те огрее
Батка, то хубаво да ме огрее, ама тия в Ричмънд са все изпечени капиталисти и не им дреме хич за комунизЪма.
myhata II написа:Даже исках да се запозная с него и да пием по една бира като пристигна от България, ама той от тогава взе да се дърпа като ущипана мома
Не те ли е срам да лъжеш като дърт циганин бе мухЪ или пак си забрави гинкобилобата? Да ти припомням ли кой уж щеше да идва във Ванкувър и си остана само с раздувките? Като ти казах, че ще те чакам на летището и тутакси се покри като мургав джебчия в градския транспорт.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
myhata II написа:Единствената причина поради която не кацнах във Ван бяха точно жълтурите и дъждовното време , ако не вярваш питай гайката колко съм го врънкал за инфо !
Това си е твой избор и аз не го оспорвам, самият аз съм казвал, че ако не бях във Ван щях да съм в Торонто.
fighter написа:Определено е по-добре топло и дъжд, отколкото минусови температури и слънце
Въпрос на вкус ... както казало кучето ...
Аз предпочитам слънце и при до -5, дори -10 не ми пречи студа.
-15 с вятър вече ми идва в повече.
Дъждът определено ми действа подтискащо.
Мисля че цените на жилищата във Ванкувър ясно показват кое действа по-подтискащо на мнозинството хора.
Освен ако не мислиш, че тук е столицата на мазохистите ...
Днес се джитках 2 часа с кайака из Дийп Коув, после изтичах два пъти Бънцен лейк по къс ръкав. Пожелавам на всеки такава гейска зима!
Павел написа:Днес се джитках 2 часа с кайака из Дийп Коув, после изтичах два пъти Бънцен лейк по къс ръкав. Пожелавам на всеки такава гейска зима!
В момента е 15 градуса.
Ама тия дето са казали, че много добро не е на добро са прави - сутринта имаше някакви смотани ветрове и ми спря тока и като гледам сайта на BC Hydro, още не са го оправили.
myhata II написа:
Единствената причина поради която не кацнах във Ван бяха точно жълтурите и дъждовното време , ако не вярваш питай гайката колко съм го врънкал за инфо !
Даже исках да се запозная с него и да пием по една бира като пристигна от България, ама той от тогава взе да се дърпа като ущипана мома
Павел написа:Пожелавам на всеки такава гейска зима!
А мерси! Аз държа да си остана стрейт.
Вали, вали, вали...кеф, кеф, кеф!
Абе там украсявате ли си естествени елхи? И не почват ли да им капят игличките от жега? Обичам да ми мирише на смола по Коледа.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
myhata II написа:Единствената причина поради която не кацнах във Ван бяха точно жълтурите и дъждовното време , ако не вярваш питай гайката колко съм го врънкал за инфо !
Това си е твой избор и аз не го оспорвам, самият аз съм казвал, че ако не бях във Ван щях да съм в Торонто.
Winter
Winter starts in December and ends in February
There is also an average of 7cm of snow on the ground during the winter in Toronto
Spring
snow melting during March so that there is only around 3cm of snow on the ground mean that by the time it is April in Toronto the weather is much warmer and more enjoyable.
So, that actually mean the winter ends April not February.
Торонто, изглежда е доста по-добре от Монтреал по отношение на температури.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Bistra написа:Абе там украсявате ли си естествени елхи? И не почват ли да им капят игличките от жега? Обичам да ми мирише на смола по Коледа.
Вече не украсяваме, защото намразих всички иглолистни - задният двор е ограден от огромни борове, които целогодишно ми ръсят не само иглички, но и шишарки, клони и смола. А другата причина е, че по традиция коледните празници ги прекарваме в Хавай (обичам да ми мирише на водорасли по Коледа, смолата си я мириша в останалото време).
А дали игличките ще окапят бързо зависи предимно от температурата вкъщи, не тая отвън.
Брех, yahoo, как така се топи,бре. При нас на село в Шатоге поне 30-тина санта има вече, 2 пъти днес правя пътечка на кученцето до тревата, че хич не му се гази в снега, то е 20тина см височко и не може самичко-потъва цялото хайванчето, а вече стените на пътечките са по-високо от него.
Много хубавко вали и сега като е още топличко, голямо търкаляне ударихме с децата в снега. Като стане минус 5-10 трудно излизам навън без причина, ама днес е чудничко. Нали е още първи сняг-радваме му се. Към февруари вече и аз ще питам за белите хапченца от другата тема .