Ако искаш да водим ще годе някаква дискусия за музика ,вземи някой да ти помагаПавел написа: Няма нужда да питам негрите – рап-крапа го мразя дори повече от нашата чалга, щото някои от нашите чалгарки стават поне за гледане, ако натисна мутето, нещо което съм го казвал много пъти преди.
В никакъв измислен свят не живея и не си мисля, че съм някакво висше същество защото слушам по-качествена музика, но със сигурност съм поне една степен над чалгари, цигани и борци.
Ще ме извиниш, но от уважение към мишкта си, няма да кликна на чалгарски линкове; няма и да пусна от своя страна линкове на световно-известни музикални колоси, защото ти си сляп за качествената музика, плюс това, никой от моите музикални идоли не е завършил музикалното в Калофер и не свири на Кремони, произведени в Казанлък![]()
Добре, че в теста за интелигентност не е имало въпроси свързани с пунктоация, щото щеше да видиш официален документ, когато софка види западна сцена.
Понеже стана дума за Лед Цепелин и папийонки, заповядай - Лед Цепелин с фракове и папийонки , от днешната преса:
стр 22 "Don't count on comeback"
http://eedition.vancouver.24hrs.ca/epaper/viewer.aspx"
Щом за теб азис и софка са №1, аз наистина няма повече какво да говоря с теб, плюс това, ти вече каза![]()
А това, "В поп-фолк музиката са най-талантливите певци на България .Азис е всепризнат номер 1 талант на България ,а Софи Маринова е единствената певица хващаща 1 октава повече от Лили Иванова" си го сложи за подпис, та да оправяш настроението на всички.

Многооооо далече си ми от нивото,както в музикално, еле пък на ИнтелектУално

И какво общо има тест за интелигентност с правопис !!??!!!?
И информиран ли си коя е Лили Иванова и какви музикални качества притежава ? и че едно 99% от тея на който им се прекланяш и им слушаш чалга музиката , нямат и половината от нейния талант и гласови качества ?
Така че ,не драскай такива невежи и ниско интелигентни постове ,за да се излагаш като кифладжия моля ти се