Новобранец

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
newcomer

Re: Новобранец

Мнение от newcomer »

Bistra написа:Да и като ще ти я дадат тая безработица. Те скоро и на пенсионерите няма да има какво да плащат, па камо ли на безработните. Абе, вие вярно хванахте хората за канарчета!
Ама, смея да се съглася с теб...На прав път си! Върни го Мух в Бългерията, пък после ще гледаме сеир, стига да не се уплаши и спре да пише! :y: :rock:
прочети малко европейските директиви и се пообразовай
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer написа: прочети малко европейските директиви и се пообразовай
Чета, чета, как спират фонд след фонд...
Enjoy!
Томислав Дончев: ЕК спря два важни проекта - тунела под Шипка и Западната тангента
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:
Enjoy!
Томислав Дончев: ЕК спря два важни проекта - тунела под Шипка и Западната тангента
чети тука
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2310098"

по 30 молби се подават всеки месец само в търново
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

Аватар
domino

Мнение от domino »

:D :D :D Ей, объркАхте съвсем момата бре! :D :D :D Silvestar слушай ся аз кво ша ти речем! Като си решила Канада и като ти я душата сака тая Канада, няма какво да ни слушаш нази!

Остава да направиш още едно нещо:
4. Намери си някоя добра учителка по френски, но такава, която се занимава специално с подготовка по процедурата за Квебек. Повечето от нас са ползвали услугите на такива учителки. Това ще ти помогне в началото бързо да се ориентираш в процедурата, а също и в попълването на първите документи. После ще ти помогне да вземеш успешно интервюто. Има неща, които не са толкова очевидни и една добра учителка, ще ти спести много време и грешки. Тук има доста голяма база данни с имена на такива учителки. Успех!
”Do not be wise in your own ieyes”
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer написа:
Bistra написа:
Enjoy!
чети тука
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2310098"

по 30 молби се подават всеки месец само в търново
Абе, тя и майка ми има двама съседи - "трайни" инвалиди, та поради тази причина и пенсионирани. Единият е "болен" от диaбет, мевдувпрочем....Ама докога ще бъде при тоя недостиг на пари, не знам. ;) Само да не ти вдигнат на теб данъците, щото и това ще дойде. Май това даде основание на някои наши другари тук, че могат да лъжат и канадската осигурителна система, ама тук доколкото знам не вървят кокошкарлъци, особено от имигранти.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
newcomer

Мнение от newcomer »

ми колко да ми вдигнат осигуровките.от 110 на 120 лв,то с 10 лв едно шише уиски не можеш си купи

Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer написа:ми колко да ми вдигнат осигуровките.от 110 на 120 лв,то с 10 лв едно шише уиски не можеш си купи
Бате, да ти имам занижените критерии! :rofl:
silvestar99

Мнение от silvestar99 »

:rofl: :rofl: :rofl: Най -накрая ме разсмяхте ,Благодаря на Domino точно ,кратко и ясно :y: :y: :y:
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

silvestar99 написа:
Павел написа:
Koko написа:
silvestar99 написа:Имам един въпрос,Документите където се заверяват и легализират имат ли някакъв срок или са без срочни.Видях някъде че медицинското имало срок 1 година,а всичко останало ,документа от IELTS?
А видя ли в кой етап от процедурата и при какви условия всъщност се правят медицинските?
Правилно ли разбирам от предишното ти мнение че не си наясно за това че от 1-ви януари 2014 отпадат ограниченията за работа в останалите страни-членки на Европейският съюз за български граждани?
Неприятно ми е да го кажа но явно тези които си направихме труда да ти отговорим на въпросите до тук просто си губим времето.
Коко, изгубихте си и времето да ми триете поста в който казах, че човека е наивник. Доста ясно е, че нищо не му е ясно и пише (и то неграмотно) повече отколкото чете. За десети път да го пипиташ сметнал ли си е точките, пак отговор няма да получиш.
А на Павел само мога да кажа само първо да си прочете собствените си грешки пък тогава да говори за грамотност ЯСНО ЛИ Е !!!!Всеки път се напрягам за да мога да разбера какво си написал,и щом толкова много те интересува за точки,имам достатъчно над-минималното :geek:
Само в тези две изречения си допуснала 8 (ОСЕМ) грешки. Наеми си учител по български за да ти ги покаже, щото е очевидно, че сама няма да ги откриеш :D

Като лъжеш, че набираш необходимите точки, кого заблуждаваш - мен или себе си. Предполагам се сещаш, колко ме брига дали някога ще стъпиш перманентно в канадско.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

domino написа::D :D :D Ей, объркАхте съвсем момата бре! :D :D :D Silvestar слушай ся аз кво ша ти речем! Като си решила Канада и като ти я душата сака тая Канада, няма какво да ни слушаш нази!

Остава да направиш още едно нещо:
4. Намери си някоя добра учителка по френски, но такава, която се занимава специално с подготовка по процедурата за Квебек. Повечето от нас са ползвали услугите на такива учителки. Това ще ти помогне в началото бързо да се ориентираш в процедурата, а също и в попълването на първите документи. После ще ти помогне да вземеш успешно интервюто. Има неща, които не са толкова очевидни и една добра учителка, ще ти спести много време и грешки. Тук има доста голяма база данни с имена на такива учителки. Успех!
Ама преди това да си намери нова учителка по български, щото тази, благодарение на която е преминала в 5 клас трябва да се застреля.
Това домино голям оптимист - как може човек да научи чужд език, при положение, че не е научил матерния си.
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

silvestar99 написа:
myhata II написа:Батка забравяш гражданството !
А и българина в Европа си остава "циганин"
Та не виждам какъв дебел даун ще има еди кой си със висшо българско образование в Европа ? ;)
Та за тея с парцала и баданарката в целия свят им е едно и също !
За теб с тоя гиврек в тая пуста Европа си умрял от глад !
Та затова ти казвам седи си там в павилиона докато можеш и си натискай парцалите ! ;)
Значи според теб си заслужава цялата процедура?Или бъркам!?

За едни си заслужава, за други - не. Самият факт, че задаваш такъв инфантилен въпрос и то на една Муха без глава, показва ниско умствено ниво. Дано като дърводелец, водопроводчик или там каквито занаяти се търсят в Канада, си по-добра, иначе ти е спукана работата.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Павел написа:
silvestar99 написа:
myhata II написа:Батка забравяш гражданството !
А и българина в Европа си остава "циганин"
Та не виждам какъв дебел даун ще има еди кой си със висшо българско образование в Европа ? ;)
Та за тея с парцала и баданарката в целия свят им е едно и също !
За теб с тоя гиврек в тая пуста Европа си умрял от глад !
Та затова ти казвам седи си там в павилиона докато можеш и си натискай парцалите ! ;)
Значи според теб си заслужава цялата процедура?Или бъркам!?

За едни си заслужава, за други - не. Самият факт, че задаваш такъв инфантилен въпрос и то на една Муха без глава, показва ниско умствено ниво. Дано като дърводелец, водопроводчик или там каквито занаяти се търсят в Канада, си по-добра, иначе ти е спукана работата.
Направо ти е спукана работата ! :D
Гледаш ли с какви хора ще живееш !?!
Ще ти се натяква,ще те определят,ще те съдят !
Аз затова на българетата в Канада съм им дал свободно !
Дай им ти,иначе ти е спукана работата !! :D
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
pumpy

Мнение от pumpy »

myhata II написа:
Е как така хем да й попълнят молбата, хем да ги отсвири ?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

pumpy написа:
myhata II написа:
Е как така хем да й попълнят молбата, хем да ги отсвири ?
Ти пък?! Учудваш се на бръщолевенията на форумния патриот? :rofl:
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

silvestar99 написа:ОК.Само да кажа че съм живяла достатъчно дълго време в Европа и без да има шенген,така че ако желае някой за си чака тези месеци,така че смятам ако някои е решил да се шегува предпочитам изобщо да не пише.Смятам че всеки един от вас е минал по същата процедура и в крайна сметка продължава да живее там(не защото е лошо)и не смята да се връща.А за тези които ми връщат смислен отговор благодаря,Аз имам една цел с моето семейство и ще се надявам да ми се реализира :|
Поста на domino никак не е безсмислен - дори напротив.
Само, че аз имам чувство, че слагате етикет безсмислен на пост, който не ви допада. Прочетете още веднъж поста на domino и всички на Коко и си направете равносметка, защото това е нужно преди да направиш каквото и да е преди това. Да си дадеш отговор на въпроса: ЗАЩО точно КАНАДА?
Късмет!
Публикувай отговор