"Е как не, мед. сестрите са цели професорки, какво е в сравнение с тях някакъв си прост лекар "...
Това не са мои думи, а на мъжа ми, който е лекар и то съвсем не прост

Аз нямам медицинско образование.
ako naistina si v BC, sled malko ste mu dadat violetovata listovka na maja ti, ako naistina e doktor i ako naistina raboti kato doktorКума Лиса написа:Еее, JOY, не съм искала да обидя никой, а надуване къде видя не знам. Аз даже не съм чела предишните ти постове в темата![]()
"Е как не, мед. сестрите са цели професорки, какво е в сравнение с тях някакъв си прост лекар "...
Това не са мои думи, а на мъжа ми, който е лекар и то съвсем не прост![]()
Аз нямам медицинско образование.
Батка, ами ти като имаш такъв богат опит, защо не престанеш да ни заливаш с такива бисери.bateto написа:Sven glupostite koito si gi napisal po gore gi otdavam na mladostta ti i na malkiyat ti giteyski opit i ste se radvam ,ako e taka ,a ne si poredniyat paranoik.
Колкото и да не ми се иска да се меся в тази тема не мога-Това самочувствието е голяма работа,ама стига да е подплатено.Познавам митничари,които са с по 2 и даже 3 висши обравования. Тъй се може да си останеш само със претенциите.А за това коя работа е по- и наи-отговорна......Даже не искам да ти обяснявам колко е глупаво такова разсъждение.Ако и боклучията не събере боклуците по пътя,толкова зарази ще плъзнат,и т.н,и т.н.Момчето просто сподели нещо,вие го нападнахтеJOY написа:E,Kuma Lisa,takiva pretencii ne pomnia da sam imala,no imam pretencii,che sam po-obrazovana i rabotata mi e po-otgovorna ot na edin mitnichar.Е как не, мед. сестрите са цели професорки, какво е в сравнение с тях някакъв си прост лекар
Dadoh primera za lekarite zachtoto vzimat absolutno sachtata zaplata.
P.S.Smetnah godinite si obuchenie i se sabirat 9 godini sled sredno (5 ot tiah sa minali v Med.akademia za lekar)Naduvaneto ti e absolutno neumestno.A niakakav si prost lekar deistvitelno e nishto pred edna opitna sestra.
JOY написа:E,Kuma Lisa,takiva pretencii ne pomnia da sam imala,no imam pretencii,che sam po-obrazovana i rabotata mi e po-otgovorna ot na edin mitnichar.Е как не, мед. сестрите са цели професорки, какво е в сравнение с тях някакъв си прост лекар
Dadoh primera za lekarite zachtoto vzimat absolutno sachtata zaplata.
P.S.Smetnah godinite si obuchenie i se sabirat 9 godini sled sredno (5 ot tiah sa minali v Med.akademia za lekar)Naduvaneto ti e absolutno neumestno.A niakakav si prost lekar deistvitelno e nishto pred edna opitna sestra.
не се учудвай :rath написа:niakoi companii v calgary gi razdavat na nekadarnite, kogato gi iozhvarliat ot rabota, v BC moje da im davat beli ili zeleni, vsiaka kompania e razlichno.
Tova za pink sheet e obstoizvestno v ciala canada, ochudvam se che ne znaesh za kakvo stav duma
Ами,това се отнасяше за "прости" лекари(забележи,че не го казах аз,а само го цитирах),но щом се чувстваш обидена...,трябва да знаеш,че на такива нямам навик да се извинявам,защото често ми се е налагало да им оправям "бакиите".laura написа:Joy,
Бих те помолила да се извиниш на всички от нас, коието сме завършили медицинското си образование и прости или не, носим званието "лекар". Това е звание, която сме заслужили с много труд, много усилия и безсънни нощи и много всеотдайност. Аз лично се чувствам обидена от подобно изказване, макар и да не е насочено пряко към мен.
Laura
аха сега ми стана ясно - простъ съвпадение по време и място, че мъжа й работи в там, а не нещо общо с мнението му за сестрите. благодаря. да не опознаваме pink sheet от близо.rath написа:Naistina si ot skoro. v BC ima stachka na narzelivite i visokoplateni doktori, sestri, support stuff................... govori se za golemi sakrastenia