Промених настройката, сега не би трябвало да има времево ограничение - в някои под-форуми не може да се редактира така или иначе.roumensp написа:Не си само ти. Мисля че човек има някъде около 10 минути след пускане на пост, през които може да си редактира мнението, след това то става read-only. Преди май не беше така, поне в някои раздели на форума, мисля че съм имал въжможност да редактирам мнение часове по-късно. Лично мен тая рестрикция ме дразни ...jovani написа:Преди имах възможност да си редактирам мненията във форума, но в момента благожелателните администратори на форума са ми ограничили тези права.
Администраторите ??
Въпрос за изтекъл паспорт
Re: Въпрос за изтекъл паспорт
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Сега мога ли да си редактирам картинката?Koko написа:Промених настройката, сега не би трябвало да има времево ограничение - в някои под-форуми не може да се редактира така или иначе.roumensp написа:Не си само ти. Мисля че човек има някъде около 10 минути след пускане на пост, през които може да си редактира мнението, след това то става read-only. Преди май не беше така, поне в някои раздели на форума, мисля че съм имал въжможност да редактирам мнение часове по-късно. Лично мен тая рестрикция ме дразни ...jovani написа:Преди имах възможност да си редактирам мненията във форума, но в момента благожелателните администратори на форума са ми ограничили тези права.
Администраторите ??

Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Не ми се навлиза в излишни спорове.jovani написа: Добре де - съгласен съм че ...
Едно обаче е ясно - че си много добре със сметките

Хайде - Happy Easter!
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
- MrGeek
- Путлер Капут
Можеш, но само в рамките на едно денонощие назад. Преценихме, че няма логика в неограничената възможност за редактиране на мнения. Все пак трябва да се пази историята на форума. Едно денонощие е напълно достатъчно за да си редактираш каквито и да било пропуски в публикувано мнение. След това мандалото лопва.jovani написа:Сега мога ли да си редактирам картинката?
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
- roumensp
Едно денонощие е ОК, повече от достатъчно.
Румби и Гикс,като тряба да си сменяте пашипортите ,може да се обадите в Торонто,виждате ли как мисли за нас МнВР,да сплотим бг общността начи 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев