Въпрос за изтекъл паспорт

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Koko

Re: Въпрос за изтекъл паспорт

Мнение от Koko »

roumensp написа:
jovani написа:Преди имах възможност да си редактирам мненията във форума, но в момента благожелателните администратори на форума са ми ограничили тези права.
Не си само ти. Мисля че човек има някъде около 10 минути след пускане на пост, през които може да си редактира мнението, след това то става read-only. Преди май не беше така, поне в някои раздели на форума, мисля че съм имал въжможност да редактирам мнение часове по-късно. Лично мен тая рестрикция ме дразни ...
Администраторите ??
Промених настройката, сега не би трябвало да има времево ограничение - в някои под-форуми не може да се редактира така или иначе.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
jovani

Мнение от jovani »

Koko написа:
roumensp написа:
jovani написа:Преди имах възможност да си редактирам мненията във форума, но в момента благожелателните администратори на форума са ми ограничили тези права.
Не си само ти. Мисля че човек има някъде около 10 минути след пускане на пост, през които може да си редактира мнението, след това то става read-only. Преди май не беше така, поне в някои раздели на форума, мисля че съм имал въжможност да редактирам мнение часове по-късно. Лично мен тая рестрикция ме дразни ...
Администраторите ??
Промених настройката, сега не би трябвало да има времево ограничение - в някои под-форуми не може да се редактира така или иначе.
Сега мога ли да си редактирам картинката? :rofl:
Изображение
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Аватар
bucca

Мнение от bucca »

jovani написа: Добре де - съгласен съм че ...
Не ми се навлиза в излишни спорове.
Едно обаче е ясно - че си много добре със сметките :P

Хайде - Happy Easter!
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

jovani написа:Сега мога ли да си редактирам картинката?
Можеш, но само в рамките на едно денонощие назад. Преценихме, че няма логика в неограничената възможност за редактиране на мнения. Все пак трябва да се пази историята на форума. Едно денонощие е напълно достатъчно за да си редактираш каквито и да било пропуски в публикувано мнение. След това мандалото лопва.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Едно денонощие е ОК, повече от достатъчно.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Румби и Гикс,като тряба да си сменяте пашипортите ,може да се обадите в Торонто,виждате ли как мисли за нас МнВР,да сплотим бг общността начи ;)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Публикувай отговор