В Монреал било студено?!?
- ablood
- Обратна връзка:
Re: В Монреал било студено?!?
Тогава не сме се спускали ОТ прозореца на втория етаж, а просто снегът стигаше до там. Голям сняг беше наистина.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
След "оная" зима се преместихме в Бритиш Колумбия
. Зима си беше

- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
А не бе топло е... баси трябва да се махам от тук. Един живот и на такъв студ да го изкараме!
Днес наистина е доста студено, от 10 години не си спомням чак такъв студ (ЗИМАТА НА 2003) . Другата седмица обаче го дават около 0 -та.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
- Bistra
- Напуснал форума
Вие пеша ли ходите?
Аз едвам приказвам, ама то е заради топлото миналата седмица. Като се затопли и почват да щвъкат всевъзможни вируси.

Аз едвам приказвам, ама то е заради топлото миналата седмица. Като се затопли и почват да щвъкат всевъзможни вируси.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Ами с кола, но навън си е студено,колата докато се затопли ... въпреки дистанционното запалване.
Радой Ралин
Радой Ралин
Аха и аз за това говорих в една друга тема, нейде по Щатите на югKpetrov написа:А не бе топло е... баси трябва да се махам от тук. Един живот и на такъв студ да го изкараме!

- optics
- Модератор
В момента според Яху в Монреал е минус 27
брррр
брррр
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- Bistra
- Напуснал форума
Сериозно? Леле, значи пратих още един "елен" на стената в гаража!...todor73 написа:Аха и аз за това говорих в една друга тема, нейде по Щатите на юг... и внимавай с Маздата не я юркай много преди да загрее, от 3 дена като я запаля на моята и излиза черен пушек и трака като дизел първите 5 минути.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

В Торонто в момента е -12 °C, Feels Like : -21, Humidity : 54% (http://www.theweathernetwork.com/weather/caon0696" )optics написа:В момента според Яху в Монреал е минус 27
брррр
В Риджайна в момента е -19 °C, Feels Like : -33, Humidity : 74% (http://www.theweathernetwork.com/weather/cask0261" )
Това специално за госпожата, на която и казали, че в Торонто зимата се усещала в пъти по-студена от тази в Риджайна

2003,няма да я забравя.бачках от време на време на един паркинг и влизах от време на време да се топля в колите на хоратаIRA написа:Днес наистина е доста студено, от 10 години не си спомням чак такъв студ (ЗИМАТА НА 2003) . Другата седмица обаче го дават около 0 -та.

Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
След една седмица около -24 , другата като стане около нулата (така обещават) направо може да обявим лятото за дошло.
Радой Ралин
Радой Ралин
- Bistra
- Напуснал форума
Няма сняг. Мен това много ме бърка, защото не мога да карам ски.
Дано тази седмица, докато е студено да произведат изкуствен.

Дано тази седмица, докато е студено да произведат изкуствен.

- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
И моята реве та се къса горката. Направо ми е жал. Пали от раз, обаче до днес. Тъй като маршрута ми е по 2-3 километраtodor73 написа:Аха и аз за това говорих в една друга тема, нейде по Щатите на югKpetrov написа:А не бе топло е... баси трябва да се махам от тук. Един живот и на такъв студ да го изкараме!... и внимавай с Маздата не я юркай много преди да загрее, от 3 дена като я запаля на моята и излиза черен пушек и трака като дизел първите 5 минути.

В Монтреал най-хубавото време е да си представяш големия сняг првз лятото във влажната жега и през пудрата на зимната виелица да виждаш лятната мараня !Издържа се,но не е лесно!