В Монреал било студено?!?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Re: В Монреал било студено?!?

Мнение от ablood »

Тогава не сме се спускали ОТ прозореца на втория етаж, а просто снегът стигаше до там. Голям сняг беше наистина.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
haimana

Мнение от haimana »

След "оная" зима се преместихме в Бритиш Колумбия :) . Зима си беше
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

А не бе топло е... баси трябва да се махам от тук. Един живот и на такъв студ да го изкараме!
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Днес наистина е доста студено, от 10 години не си спомням чак такъв студ (ЗИМАТА НА 2003) . Другата седмица обаче го дават около 0 -та.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Вие пеша ли ходите? :?:
Аз едвам приказвам, ама то е заради топлото миналата седмица. Като се затопли и почват да щвъкат всевъзможни вируси. :)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ами с кола, но навън си е студено,колата докато се затопли ... въпреки дистанционното запалване.

Радой Ралин
todor73

Мнение от todor73 »

Kpetrov написа:А не бе топло е... баси трябва да се махам от тук. Един живот и на такъв студ да го изкараме!
Аха и аз за това говорих в една друга тема, нейде по Щатите на юг ;) ... и внимавай с Маздата не я юркай много преди да загрее, от 3 дена като я запаля на моята и излиза черен пушек и трака като дизел първите 5 минути.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

В момента според Яху в Монреал е минус 27
брррр
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

todor73 написа:Аха и аз за това говорих в една друга тема, нейде по Щатите на юг ;) ... и внимавай с Маздата не я юркай много преди да загрее, от 3 дена като я запаля на моята и излиза черен пушек и трака като дизел първите 5 минути.
Сериозно? Леле, значи пратих още един "елен" на стената в гаража!... :rofl: Само как ще обяснявам на застрахователите този път "убийството"...не знам. :$
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

optics написа:В момента според Яху в Монреал е минус 27
брррр
В Торонто в момента е -12 °C, Feels Like : -21, Humidity : 54% (http://www.theweathernetwork.com/weather/caon0696" )
В Риджайна в момента е -19 °C, Feels Like : -33, Humidity : 74% (http://www.theweathernetwork.com/weather/cask0261" )
Това специално за госпожата, на която и казали, че в Торонто зимата се усещала в пъти по-студена от тази в Риджайна :D
newcomer

Мнение от newcomer »

IRA написа:Днес наистина е доста студено, от 10 години не си спомням чак такъв студ (ЗИМАТА НА 2003) . Другата седмица обаче го дават около 0 -та.
2003,няма да я забравя.бачках от време на време на един паркинг и влизах от време на време да се топля в колите на хората :D
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

След една седмица около -24 , другата като стане около нулата (така обещават) направо може да обявим лятото за дошло.

Радой Ралин
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Няма сняг. Мен това много ме бърка, защото не мога да карам ски. :(
Дано тази седмица, докато е студено да произведат изкуствен.
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

todor73 написа:
Kpetrov написа:А не бе топло е... баси трябва да се махам от тук. Един живот и на такъв студ да го изкараме!
Аха и аз за това говорих в една друга тема, нейде по Щатите на юг ;) ... и внимавай с Маздата не я юркай много преди да загрее, от 3 дена като я запаля на моята и излиза черен пушек и трака като дизел първите 5 минути.
И моята реве та се къса горката. Направо ми е жал. Пали от раз, обаче до днес. Тъй като маршрута ми е по 2-3 километра :party: Вчера сутринта на най-големия студ запали, след работа запали ама трудно превъртя и до училището на чавето... до там бях. Стартираха ме та на високи обороти до нас белким се зареди. Явно се е заредил, сутринта запали на последното издихание и хайде за зарядно от КанадскатаГума. Та сега и преливам кръвчица зад фирмата. ;(
melimelo

Мнение от melimelo »

В Монтреал най-хубавото време е да си представяш големия сняг првз лятото във влажната жега и през пудрата на зимната виелица да виждаш лятната мараня !Издържа се,но не е лесно!
Публикувай отговор