Кой е подал докс до Виена за следващата сесия ?
Re: Кой е подал докс до Виена за следващата сесия ?
Здравеите на всички ,имам няколко въпроса и моля за помощ. На 10.06.2009 г. пуснахме докоментите за Виена, на 19.06.09 г.получихме писмо на което пише Votre demande de certificat de selection du Quebec. В него ни изпратиха четири декларации за попълване. Първата е за това ,че се задължаваме 3 год.да живеем в Квебек и там да учим френски .После за това ,че ще можем да се издържаме сами 3 м. И една бланка която е част от досието с имената и снимките на всчки . Изпратихме ги обратно на 20.06.09. На 19.07.09 г. получих друго писмо OUVERTURE DE VOTRE DOSSIER . Пише ,че досието ни е в процес на проучване и от тогава нищо...... Някои имал ли е такова писмо? 

- kikolilokiko
а сертификат имате ли?
или вие сте по-специален случай или има промяна в процедурата
виж този случай
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... =1&t=36245
дано да сте като тях
или вие сте по-специален случай или има промяна в процедурата
виж този случай
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... =1&t=36245
дано да сте като тях

emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Не, сертификат не сме получили .За това ви питам дали има някои с подобен сучаи.Сега не знам как да постъпя. Да пратя ли запитване до посолството?
Последно промяна от mak_741 на Сря Авг 26, 2009 7:23 am, променено общо 1 път.
- kikolilokiko
и какво ще ги питаш?
казали са ви, че е в процес на проучване, нали?
май трябва да чакате да ви проучат
може и да има като вас други
не знам
казали са ви, че е в процес на проучване, нали?
май трябва да чакате да ви проучат

може и да има като вас други
не знам
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
-
Днес и ние подадохме документи
Включваме се и ние, макар че вече е сигурно - ще минем без интервю. Предполагам, че ще се засечем заедно на следващите етапи от процедурата. На всички съфорумци пожелаваме успех и се надявам да се подкрепяме всеки според възможностите и времето си по пътя! 

- kikolilokiko
как става това без интервю?!
Ами, освен, че много се зарадвахме, нямаме конкретно и обосновано обяснение от имиграционните служби. Такава възможност, все пак съществува, макар и много рядко срещана на практика. Предполагам, че влияние е оказало това, че и двамата кандидати сме хуманитаристи с много, много високо ниво на владеене на езика /френски/, освен това имаме 3 деца.
- kikolilokiko
явно френския е решаващ фактор, освен че имате точките
благодаря за отговора
благодаря за отговора
- montrelcho
Няма ли някакво раздвижване ?
Виждам че сме със сигурност 30 за есенната сесия. някой ако има някакво инфо да казва
Виждам че сме със сигурност 30 за есенната сесия. някой ако има някакво инфо да казва

30 сме от форума, а има много които не са включени, така че според мен есенна сесия ще има, въпрос на време е да получаваме покани
Chovek e tolkova golqm kolkoto sa golemi mechtite mu!
Здравейте,
Ние подадохме документи за Виена на 07.09.2009, но предполагам, че ще ни оставят за интервю през първата сесия на 2010....
Ние подадохме документи за Виена на 07.09.2009, но предполагам, че ще ни оставят за интервю през първата сесия на 2010....
А с френския как сте? Щото времето дори до догодина е много малко според моята скромна преценка.
Еми по моето скромно мнение нивото ми е около средното. Имам DELF B1, но съм учила френски 5 години в училище и си позволих да си пиша ниво 7 в документите
. Що се отнася до мъжът ми той тепърва ще започва да го учи от нулата. Бедният.. 

- kikolilokiko
ще чакаме тук да се покаче нещо
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... sions.html
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... sions.html