Търся за след две години Илианаiliana написа:Сървайвър, като е толкова хубаво да си гледаш детето в къщи ти защо така усилено търсиш детска градина?

Чакам Хълчо да ме светне и за кърменето, че в тази област имам ограничен кънейдиън икспириънс

За след 2, 3, 5 години - няма значениеsurvivor написа:Търся за след две години Илианаiliana написа:Сървайвър, като е толкова хубаво да си гледаш детето в къщи ти защо така усилено търсиш детска градина?![]()
На никой не се карам и хич не ме бърка кой как ще и живее живота.IRA написа:Илиана, може ли да бъдеш малко по конкретна, кои са тия вие?
На кой по точно се краш и защо? Какво лично теб те бърка кой си седи вкъщи и кой ходи на работа?
да разбираме ли, че най-накрая свястно говориш поне единия език, че си записал нещо повече от колеж или, че си почнал работа за да имаш стаж??Hullman написа:Линко ти друго обяснение имаш ли как едни могат да си платят детската градина а на други им било скъпо и не могат?
И да ръководните кардри са в болшинството си местно родени, говорещи 2-ва езика перфектно, завършили добри и скъпи училища с години стаж на позициите които заемат.
На мен не ми се налага да търся каквото и да било защото отдавна ръководя това което искам да ръководя.
Е как няма значение дали детската градина ще е след 2, 3 или 5 години? Аз лично се оплаках за детската градина, защото ми отказаха да включат детето ми в списъка дори и за след 2 години. И кой точно е казал че най-хубаво е да си гледа децата докато навършат пълнолетие, или докъм 40-45 годишна възраст? И дори да го е казал, какъв ти е проблема с това? Ти деца нали нямаш, за какво пък ти ореваваш орталъка сегаiliana написа:За след 2, 3, 5 години - няма значениеsurvivor написа:Търся за след две години Илианаiliana написа:Сървайвър, като е толкова хубаво да си гледаш детето в къщи ти защо така усилено търсиш детска градина?![]()
Важното е че оревахте другата тема как нямало детски градини, и ужас, сега какво ще правиме.
Пък изведнъж се оказва че най-хубаво било да си ги гледаме децата в къщи докато навършат пълнолетие (според българските майки някъде докъм 40-45 годишна възраст). Е добре де, като ще си ги гледате децата в къщи за какво са ви детски градини тогава?
БгМОнтреал забравя да спомене че освен в БГ и Канада Хълмен е учил и на друго място на друг език. Във форума пишем на Бг език, преди на латиница, сега на кирилица.Как може да говориш за другите, като си завършил в България (както повечето хора идващи тук), записал си някакво колежче, което си взел за 1 година, защото са ти признали предметите от БГ и пишеш на английски с 3 грешки в 2 думи
Това вече е друга приказка.Аз лично смятам да се върна на работа когато детето навърши 1 година.
Ето за тези дами говирим. Ако вие си спорите за нещо друго ваша си работа.Т.е. не работят и така 5-10 -15 години.
Ти първо ги роди тези хипотетични деца, пък тогава разправяй как ще ги гледаш, не че някой толкова ще се интересува и ще ти държи сметка. Гледането на дете съвсем не е само сменяне на памперси, готвене и чистене, ама ти просто няма как да го знаеш това.iliana написа:
Е която иска да работи ще си намери начин да си работи и да си отглежда децата, която не иска да работи ще си намери хиляди оправдания.
Приемете че има жени за коитон света не се върти между сменяне на памперси, готвене, пране, чистене и пазаруване. Има жени които се чувстват по-полезни и по-пълноценни като работят.
Ако аз искам да работя и да си отглеждам децата няма нещо което да ме спре да работя, било то цената на детската градина, било че на мъжа ми по му се харесва аз да си седя в къща или пък факта че той виждаш ли правел мого пари.
Hullman написа: Гарантирам ти че когато детето порасне и се оформи като зрял човек няма да има никакво значение точно тази една година. Нито ще си я спомня дори.