тревожа се обаче за 20 годишните англичани в Странджа - как ще се препитават: в археологическите ли разкопки участват, в мините ли работят или по язовирите

1. те не са само в странджа, а навсякъде - както се казваше в един някогашен филм, те са на всеки километърkrimon написа:ок, теб няма да те мисля![]()
тревожа се обаче за 20 годишните англичани в Странджа - как ще се препитават: в археологическите ли разкопки участват, в мините ли работят или по язовирите
учители по английски в БГ бол, не се търси толкова много, но има все още възможности, други езици не се търсят - имаше временно леко нарастнал интерес към френския покрай Кебек, ама интереса намалява и жалко, щот сега няма с кой да си приказвам на френски.krimon написа:хе, развесели ме: освен учители по английски език /може би и други езици/ какво се търси в България като топъл хляб
Абе така си е, ама носталгията ти пречи да мислиш трезво. И аз така миналото лято се засилих на баничка с боза и после.... ме хвана тва, дето го хващат канадските туристи в Мексико като прекалят с екзотичните плодовеanalgin написа:Това е доста не здравословно, да ядеш баничка от извара, свинска мас и сол (абстрахирам се от косъма които евентуално е попаднал в нея от косата на циганката която се е погрижила да я приготви)peter_pan написа:понеже на мен ми липсва, се върнах и сега пия всеки ден с баничка сутринkrimon написа:никога не съм обичала боза и изобщо не ми липсваpeter_pan написа:това за бозата е да ви напомни за тази напитка там където я нямае това за бозата можеш ли да ми обясниш за какво ми го постваш?
Щото аз лично си загубих времето....![]()
Наслаждавай се!
Ма как бе, ето ние сме тука, винаги ще помогнем на другарче в нужда.peter_pan написа:учители по английски в БГ бол, не се търси толкова много, но има все още възможности, други езици не се търсят - имаше временно леко нарастнал интерес към френския покрай Кебек, ама интереса намалява и жалко, щот сега няма с кой да си приказвам на френски.
Хълбой си спомни за постинг на Илка точно от Пловдив където двама баничари били във война.Това е доста не здравословно, да ядеш баничка от извара, свинска мас и сол (абстрахирам се от косъма които евентуално е попаднал в нея от косата на циганката която се е погрижила да я приготви
http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0003201Представете си,Мръсник! Абсолютен мръсник! Досега и той, и аз използваме отработило срока си двигателно масло за танкове Т-87.
Слагаме го в продукцията вместо мазнина, нагъва танкови банички, понички, бюреци гражданството, та му пращят ушите…
аз не съм в БГ заради плащането, което трябва да е ясно от самосебеси;)Потребител написа:Панчев, човече, ако наистина си в България и оттам ги пишеш тия работи, да знаеш че малко ти плащат, пич, много малко. Колкото и да е, пак е малко за времето и усилията титанични които хвърляш в този форум. Нахалост, уви.
самовнушението е основен фактор в терапиятаKrassima написа:Smart Dust написа:hullboy написа:Питар Пан ти сигурен ли си че не си хапвал от тези банички правени с танково масло?
Като гледам какви ги пишеш друго обяснение нямам.![]()
![]()
![]()
Eeeeee, c'est dommage! Az zaradi banichkite misleh da se vrushtam, ama kato gledam kak dejstvat...
![]()