ОСВОБОДИХА БЪЛАГРСКИТЕ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

maria29, не съм съгласен с теб :)
Според мен е нямало умишлено заразяване, по този въпрос се изказваха, ако си спомням правилно, световните СПИН специалисти и те доказаха, че хигиената е причината за заразяването...
За професионализма, тези сестри не са обучавани да бъдат сестри в Либия, те са дошли като провесионалисти, морал и т.н.
Колкото до мен, аз също съм професионалист и ако някой ме пита, казвам им истината в очите, даже още преди да ме питат им казвам къде са потенциалните проблеми, независимо колко милиона са похарчени до тук и независимо, кой шеф ще изглежда глупак за взетите си тъпи решения... Ако си траеш и се навеждаш, накрая ти ще го отнесеш, точно защото си си затварял очите и накря всичко се е прецакало... Дали ме наблюдават и т.н., не ми пука, аз нямам какво да крия...
Ако има някакъв заговор в цялата тази работа, това е заговора на БГ управниците, както винаги правят зрелища и панаири за да се вдига пушилка и хората да не се занимават примерно с агент Гоце... това е тъжното...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
ilka

Мнение от ilka »

Lub0 написа: ако някой ме пита, казвам им истината в очите, даже още преди да ме питат им казвам къде са потенциалните проблеми, независимо колко милиона са похарчени до тук и независимо, кой шеф ще изглежда глупак за взетите си тъпи решения... Ако си траеш и се навеждаш, накрая ти ще го отнесеш, точно защото си си затварял очите и накря всичко се е прецакало... Дали ме наблюдават и т.н., не ми пука, аз нямам какво да крия...
Lub0 :beer: :beer: :beer:
пак сме тук :-)
IFF

Мнение от IFF »

:beer: :beer: :beer:
Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

Lub0 написа: ...Колкото до мен, аз също съм професионалист и ако някой ме пита, казвам им истината в очите...
Да но обикновено в такива държави никой НЕ те пита.... пък ти и дори
Lub0 написа:.. още преди да те питат да им казва6 къде са потенциалните проблеми,.

никой няма да ти обърне внимание. Мисли6 ли 4е няма от родителите на тези 400 деца които да знаят какъв е рискът когато се ползва една и съ6та игла...Има само 4е дори и да се опла4е някой 6те бъде съ6тото все едно някой в България се е оплакал през 80 години 4е в магазините няма уиски. Ами нема и това е...
Lub0 написа:Дали ме наблюдават и т.н., не ми пука, аз нямам какво да крия...
Не е въпроса дали ти пука или не, въпроса е 4е тава е факт, който не е за пренебрегване.
Lub0 написа:Ако има някакъв заговор в цялата тази работа, това е заговора на БГ управниците, както винаги правят зрелища и панаири за да се вдига пушилка и хората да не се занимават примерно с агент Гоце... това е тъжното..
Ей за това съм много съгласна, даже ми е много подозрително 4е тези две събития станаха по едно и съ6то време.... :idea:
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Публикувай отговор