Знам точно 4 места в центъра на Мтл. където няма паркомати и винаги са свободни ,защото покрай тях знаците са малко объркани и подвеждащи и хората ги е страх да паркират,но при правилният им прочит може да си оставите колата даже и за една година без да я намерите украсена с тикети или да не я намерите отвлечена нанякъде от паяка. Но няма да ги кажа ,защото те са си само мои.
bateto написа:Знам точно 4 места в центъра на Мтл. където няма паркомати и винаги са свободни ,защото покрай тях знаците са малко объркани и подвеждащи и хората ги е страх да паркират,но при правилният им прочит може да си оставите колата даже и за една година без да я намерите украсена с тикети или да не я намерите отвлечена нанякъде от паяка. Но няма да ги кажа ,защото те са си само мои.
Мухахахахахаха, то четенето на пътни знаци цяла наука бре. Батка, ти сигурно си с магистърска степен в тази област.
bateto написа:Знам точно 4 места в центъра на Мтл. където няма паркомати и винаги са свободни ,защото покрай тях знаците са малко объркани и подвеждащи и хората ги е страх да паркират,но при правилният им прочит може да си оставите колата даже и за една година без да я намерите украсена с тикети или да не я намерите отвлечена нанякъде от паяка. Но няма да ги кажа ,защото те са си само мои.
Мухахахахахаха, то четенето на пътни знаци цяла наука бре. Батка, ти сигурно си с магистърска степен в тази област.
krimon написа:е, през цялото това време очаквах да кажеш - "Ама и в Монреал има такива знаци, на пък - на!" Започна значи да те тресе родолюбието
Ама кримон , нали знаеш, че не съм роден в Монреал и , че голяма част от съзнателния ми живот не е преминал тук. Така , че думата родолюбие е малко неуместна в случая
krimon написа:важното е, че чувстваш Мтл близък и го харесваш
За близък, близък ми е - току под мен стои , по-близко от това здраве му кажи !
А и ми харесва много - има едни такива чаровно - разнебитени пътища Като се прибирам от Онтарио или УСА и като си влеза в родния Монреал, па като започне да подскача колата нагоре - надолу , наляво надясно, па като задруса едно такова мило и родно , и направо се просълзявам от умиление ! А пътищата едни такива китно нашарени с най-разноцветни кръпки събуждат позабравени спомени от далечна България ...