valioiko, побратиме, напълно те разбирам, но аз не вярвам много на тези неща дето ги пишат. То, ако видиш нашето правителство какво пише ще ти падне шапкат, но нейсе... Просто се надявам да се включи някой при когото има и движение, та нали онези трябва да си оправдаят и заплатите, пък и паричките да си вървят?! Не се спира такъв приток на пари хей така!!! И те си позволяват да пишат какво ли не...
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
ivalin написа:valioiko, побратиме, напълно те разбирам, но аз не вярвам много на тези неща дето ги пишат. То, ако видиш нашето правителство какво пише ще ти падне шапкат, но нейсе... Просто се надявам да се включи някой при когото има и движение, та нали онези трябва да си оправдаят и заплатите, пък и паричките да си вървят?! Не се спира такъв приток на пари хей така!!! И те си позволяват да пишат какво ли не...
ivalin, аз, колкото и ти искам да разбера, че въпреки нещата, които са обявили от Immigration Canada, не са верни и процедурата си тече по старо му. Фактите, за сега обаче, говорят друго. Те парите дето си ги взимат си ги оправдават, щото в момента придвижват кандидатурите на хората от тоя прословут backlog. Дано всичко бъде с успешен край за всички нас.
Заминаха и много семейства, по федералната и за това пожелавам техния касмет и блогополучие да сполети и нас тези които си чакаме реда. Дано по-скоро да се раздвижат нещата за всички нас! Успех и на теб побратиме valioiko!!!
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Аз също следя форума и не си спомням някой да се е похвалил тук, че има движение по неговия случай, при подадени документи след 27.02.2008. Или ако е имало, то аз съм го пропуснал...
Един, който работи за правителството и е от British Columbia, е говорил вчера с Constituency Assistant на министър Даян Финли, и информацията е, че промените се очаква да бъдат публикувани към средата на следващия месец.
В темата 'Статистика Федерална процедура Канада' има една дама Мими, която е изпратила документите си май месец, юли е получила баркодовете, но след август е замлъкнала та така до днес. А ето и на ivalin са й изпратили баркодове. До няколко седмици се надявам да ви дам прясна информация какво се случва, ако си подадеш документите през октомври...
optics написа:...
Чакане - 43 месеца (до пращането на паспортите).
...
ще падна ... аз се отказвам
До всички, които са на опашката за визи:
От окт.2005 сме в Канада. Чакахме 4 1/2год. Минахме IELTS с крайна оценка 7 (от третия път) и единственото хубаво беше, че не трябваше да минем интервюто.
Така че не се отказвайте Успех!!!
На когото е дадено много, той ще си вземе повече сам.
Хорица, току-що получихме по имейл искане от имиграционните да им предоставим съпътстващите документи! :nut: :beer2: Дано всички имаме късмет!
Изпратени докс до Букурещ--12.05.2008
Искане за доп.докс--19.12.2008
Изпратени доп.докс до Букурещ--11.04.2008
Получени Медицински--15.06.2009
ОК Медицински--10.07.2009
Покана за ВИЗА--30.07.2009
ВИЗИ--18.08.2009
Permanent residents--28.10.2009
Мими написа:Хорица, току-що получихме по имейл искане от имиграционните да им предоставим съпътстващите документи! :nut: :beer2: Дано всички имаме късмет!