пусто любопитство :)))

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Гост

Мнение от Гост »

Ето тук е мястото някой да каже и две приказки за ХРИСТО СТОИЧКОВ - нашата национална гордост и извор на самочувствието на българина !!!

САМО ЛЕВСКИ ! :P
ik

Мнение от ik »

Ха така Омби, инак как ще стане качествена кавгата! Я и аз да се включа за другата ни нац. гордост - Гонзо - не само наша но и на Рен Франция.... Нали игра в "реномиран" чужд отбор.... Е малко така "Трагнахме като аслани, а се варнахме пос...", Както и да е... Да живеят футболните ни величия!!! :lol:
Аватар
Niko

Re: пусто любопитство :)))

Мнение от Niko »

G_Rosi написа:
:))) Nikakvi anketi, az sum uchila matematicheska gimnazija i mrazja da mislja i mrazja da smjatam ! :))))
G_Rosi написа:От детството си знаем поговорките: "Знанието е сила" и "Времето е пари".

От училище ни е известно, че "A = F*t", т.е. "Работата = Силата*Времето". Като заместим в нея с първите равенства, се получава, че "Работата = Знанието*Парите", откъдето напълно закономерно произтича, че "Парите=Работата/Знанието".

Следователно, при Знания, клонящи към 0, Парите клонят към БЕЗКРАЙНОСТ, като при това количеството на Работата не играе особена роля...

A-H-A! Hvanah li te v kra4ka? Predai se!
Ot koga 4akam tozi moment... :wink: :D :D

Samo Levski!
joro

Мнение от joro »

ik написа: Стига с тая Славия бе, единствения път когато са станали шампион на БГ по футбол е умрял царя (Борис III).....
И аз това викам бре, аре и тая година Славия шампиони, пък догодина ЦСКА- ние пак сме тука :D :D :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Niko написа:
G_Rosi написа:
:))) Nikakvi anketi, az sum uchila matematicheska gimnazija i mrazja da mislja i mrazja da smjatam ! :))))
G_Rosi написа:От детството си знаем поговорките: "Знанието е сила" и "Времето е пари".

От училище ни е известно, че "A = F*t", т.е. "Работата = Силата*Времето". Като заместим в нея с първите равенства, се получава, че "Работата = Знанието*Парите", откъдето напълно закономерно произтича, че "Парите=Работата/Знанието".

Следователно, при Знания, клонящи към 0, Парите клонят към БЕЗКРАЙНОСТ, като при това количеството на Работата не играе особена роля...

Samo Levski!
Хванал си....второто беше за другата тема http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=2626 и не съм го измислила , само го копирах, но няма да ти кажа от къде! :)))))))
получаваш една фалшива австралийска карта
Изображение
за да не ти служи за нищо :)))))))
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Ombudsman написа:Ето тук е мястото някой да каже и две приказки за ХРИСТО СТОИЧКОВ - нашата национална гордост и извор на самочувствието на българина !!!

САМО ЛЕВСКИ ! :P
Ха така! вече си дойдохме на думата , я да видим сега кой кой е ! :)))

Само ЛОКО ПЛОВДИВ !!! :lol:
joro

Мнение от joro »

G_Rosi написа:
Niko написа:
G_Rosi написа:

Samo Levski!
Хванал си....второто беше за другата тема http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=2626 и не съм го измислила , само го копирах, но няма да ти кажа от къде! :)))))))
получаваш една фалшива австралийска карта
Изображение
Я прати една такава на Боцо Аржентинеца, стига е показвал оная там :D :D :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Нямъ мои, няма твои,
сичко йе Бирооои!

(Нема мое, нема твое,
сичко е Берое!)
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Изображение
има за теб! :))))))
Изображение
ZouZou

Мнение от ZouZou »

ssttoo написа:Нямъ мои, няма твои,
сичко йе Бирооои!

(Нема мое, нема твое,
сичко е Берое!)
Ссттоо, ако кажеш, че си от Берое, с теб няма да се заяждам, без друго си мой човек по дъщерна линия:)))(много поздрави)

Еййй левскари, кой беше казал нещо за Гонзо? Той един френски лаф не можа да научи....само да не ме чуе сина ми :oops:
Аватар
Niko

Мнение от Niko »

G_Rosi написа: получаваш една фалшива австралийска карта
Знаех си аз, че на мен все така ще ми се случи - "или свирка без топче, или глуха акула". Тъкмо се уредих с австралийска карта и тя да се окаже фалшива или за нищо да не ми служи... :cry:
:wink: :D
Strelets

Мнение от Strelets »

Както пее най-великата публика:

Даже и на край света
и в сърцето на врага
черно-бяло знаме ще се вей
"Само "Локо" ще се пей!

Ние в тебе се кълнем,
няма да те предадем,
жълтите ще н...
и "Само "Локо" ще запеем!

Ние в тебе се кълнем
и за тебе ний живеем,
отбора на нашите сърца,
черно-бяла е любовта!

Ля-ля-ля, ля-ля-ля...
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Боже, кой го е чувал тва скапано Берое бе? Е, айде, покрай него видяхме ниакой и друг отбор като Юве напр.(ама мнооооооого едно време, ех, какво време...), ама кво толкова?

Да живей Ицето Стоичков, него няма да го барате, че ... :evil:

Само Цска!!!!!!!!!!!

И кога изписахте толкова, бре? Вие работа нямате ли, че цял ден киснете тук? И се опиянявате от собствените си глупости?
Какво толкова има да се умува? Ясно е, че най-великият отбор е ЦСКА и най-големият футболист - Ицето!!! Който не го разбира, нищо не разбира.
Чудя се как сте си взели дипломите... Сигурно от някой сайт като тук цитирания... То и затова ги знаете тия сайтове, само такива неща ви интересуват :evil: А да се поблъскате малко, да видите отде излиза хляба, не ви иде на ума :evil:
Я ги виж, дай им да киснат в Интернет...

Най-готината тема от доста дни... Снощи я отворих за сефте и се хилих като тиква в 2 часа през нощта.
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

anito написа:Най-готината тема от доста дни... Снощи я отворих за сефте и се хилих като тиква в 2 часа през нощта.
Shtoto vsichki deto pishat v neia sa ot moia klub (Az daje neznaeh che ima takav, ama ssttoo edin den mi napomni che imam mnogo chakashti kadidaturi za odobriavane). Za svedenie vijte potrebitelski grupi. POsle kliknete na umni i krasivi...obache sled kato Plamen spria da pishe, az shte pochna da spiram meda na uchastnitsite. Tuka zapochnaha razni zakachki sas seksualna tematika da se prokradvat, a az osven sas sladkoto drugo iache nemoga da si obiasnia...ei ne vi ponasia malko poveche med i tova si e.
Abe, Goliama mechko, ti nerazbra li za tolkova godini che ne e vajno ti da si goliam, a da imash goliam merak...i goliam ezik...drugoto ostavi na jenite da kajat... :wink:
Liso, ti osven sinia si i podla...ne te e sram. Ia da se darjish prilichno che sha ta izdam na maja ti da ti tegli edin...boi.
A na drugite shte kaja- po otvratitelni i zaiadlivi gadove ot vas ne sam vijdal. Napravo me e sram che sam mecho puh. Vie ubihte vsichko detsko v mene. No az vi proshtavam. "Kolko med ima po tozi sviat, Boje. Koko med" i v dopalnenie-za takiva kato vas ne se polaga...polaga se samo za nai-velikite fitbolisti na Bulgaria- vsichkite ot TsSKA...
Hora opomnete se i si priznaite che za nishto ne stavate. :shock: :idea:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Samo Slavia!
Pomnite li 1996? Levski na finala na kupata na Balgaria, pri 1:0 za Slavia, napusna macha, zashtoto bili oshteteni ot sadiata...
Ami da, te sa sviknali (a i CSKA) vse da gi podpirat, ako ne mogat sami da se spraviat...
Zatova i Levski i CSKA izglejdat tolkova nepoklatimi v rezultatite si u nas, a pri mejdunarodni machove se osirat kato pop, ial med s angliiska sol...
E, Slavia biaha malko pod kriloto na grupirovkite, ama i te vednaj da svarshat neshto polezno! :D
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено