Godis написа:Ха, какво си мериш ли? Ми мериш си подаръците и се чувстваш неудобно от дущеря си ако не дай си боже някой й подари нещо по-скъпо от това което ти си й подарила. Няма значение дали твоя подарък е 10 или 100, важното е да си отгоре.
Което е рефлектирало пък във възпитанието.
А за твоето болно любопитство - не те чувствам достатъчно близка за да ти се изповядвам. Подаръците на децата ми са видели тези които са дошли у дома, не намирам никакъв смисъл да коментирам какво аз съм подарил по произволен повод или без повод.
С кой именно и как "си ги мерих" Годис?

Как позна че се "чувствам неудобно защото някой подарил ПО-СКЪП подарък"? Не съм казвала нищо подобно. Май не е мое "болно любопитство", а твое "болно въображение" барабар с комплекси.

Знаеш ли колко ми пука именно Годис как се е представил за Коледа? Ясни сте ми мъжете като бял ден доколко ви стига въображението, ами няма да ми разправяш кой как си възпитавал децата като нямаш доблестта да дадеш пример!
Не съсипвайте темата на жената- като нямаш намерение да взимаш отношение по въпроса, бъди добър да не се изказваш за чуждото възпитание!

Това за твое сведение не е тема за "изповед", а за споделяне на радост. Като не си готов да споделяш, намери си по-забавна тема! Някоя за избиване на комплекси примерно. Ще си допаднете много с Ивет.