kakvo shte se pravi ako BG zabrani 2 gragdanstvo

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
joro

Мнение от joro »

sweety написа:Много добра дискусия стана! Както ви писах, няма да се подлагам на мъките да си взема бг-гражданство засега. Ще видим след 1-2 години какво ще стане, вероятно, както го казва Joro, ще мога да си живея спокойно и без бг-паспорт, само с личната карта. Пък и за Канада мислим в момента
sweety, как го научи българския толкова добре? Аз с руския вече 30 години не мога да се оправя :( :( :(
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Igor
Обратна връзка:

Мнение от Igor »

joro написа:За какво ви е българско гражданство? След няколко години ще може чужденци да купуват земя, а от 2007 г. този, който има статут на постояннопребиваващ в България ще има същия статут и за останалите страни в ЕС, т.е. ще може да пътува, да учи, да работи като постояннопребиваващ и там. Нали след няколко години цялото ЕС ще стане една държава.
Сигурен ли си в това което казваш, защото мисля че не е така. Пътува се с паспорт а не с карта на постояно пребиваване.
Дори и да е така винаги може да се намери някой служител на границата да се прави на "по велик католик от Папата". :?
Език се учи с хъс :wink: , просто не си поискал достатачно силно да го научиш руския. :lol: А и не ти се е налагало....
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
joro

Мнение от joro »

Igor написа: Сигурен ли си в това което казваш, защото мисля че не е така. Пътува се с паспорт а не с карта на постояно пребиваване.
Дори и да е така винаги може да се намери някой служител на границата да се прави на "по велик католик от Папата". :?
Език се учи с хъс :wink: , просто не си поискал достатачно силно да го научиш руския. :lol: А и не ти се е налагало....
Доколкото знам гражданите на ЕС могат да пътуват само с лична карта. Постояннопребиваващите също. ЕС постоянно се интегрира, сигурно след време ще стане нещо подобно на САЩ и Канада, държавите ще са нещо като отделните щати и няма да има голямо значение в кой щат си.
А аз в Русия не съм живял все още :D :D :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
sweety

Мнение от sweety »

:beer: :beer: :beer: за всички желаещи да научат руски!
В едно съм сигурна - децата от смесените бракове са полиглоти. Да се жените / и да се омъжвате/ за гражданите на други държави! Така децата ви ще имат по-добър старт в живота - за тях двойното гражданство важи.
Макар че когато си влюбен изобщо не ти пука кой откъде е, нали? Просто искаш да си живееш живота с любимия човек до теб.
DCS - подтвърждение 22.04.05
Дата за интервю - 29.11.05
Чакане на отговор от Ордена на инженерите
joro

Мнение от joro »

sweety написа::beer: :beer: :beer: за всички желаещи да научат руски!
В едно съм сигурна - децата от смесените бракове са полиглоти. Да се жените / и да се омъжвате/ за гражданите на други държави! Така децата ви ще имат по-добър старт в живота - за тях двойното гражданство важи.
Макар че когато си влюбен изобщо не ти пука кой откъде е, нали? Просто искаш да си живееш живота с любимия човек до теб.
Има теория, че смесването на гени от различни народности води до подобряване на генотипа на хората. Затова и българите сме толкова умни и красиви- много гени от различни народи са се изсипали тука.
Заключено