Da nali, to4no po tipi4en bulgarski, prostashki siirdjiiski mantalitet:)
Ami niama da ima takova razvitie na subitiata:), mnogo tupo e tazi ve4er:), moje niakoi drug put. Triabva da ima i banvane, 4e ina4e niama da e interesno, ta nali luj4ite tribva i 4erveni to4ki da si pishat milite:):):)
pol написа:ne iskam da riskuvam v momenta za da ne sazdavam kompleksi kakto kazah sam dosta krasiv i charoven
Ей, хубавецо!
Къртиш ли мадамите, а, бичиш ли ги здраво с език?
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Tutankamon написа:Draznia se ot prostotiata, koiato krai niama. Razbirash li Pol
Az niama vreme kato ostanalite da se zanimavam vseki den s toia forum. No vinagi kato vliaza i kakvo mislish , samo gluposti v nego, nishto konkretno:)
Please, ако обичаш да влизаш по-рядко, че от твойте глупости трудно се почиства след това. Кой приказвал само глупости и не бил в час? Я си прочети постовете и ако случайно ги разбереш (в което се съмнявам), ще откриеш точния човек.
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
pol написа:ne iskam da riskuvam v momenta za da ne sazdavam kompleksi kakto kazah sam dosta krasiv i charoven
Ей, хубавецо!
Къртиш ли мадамите, а, бичиш ли ги здраво с език?
хахахаха
:haplio:
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
След като прегледах лекинко темата ми блесна и една идея да се гласува за ...к на... А бе кат гледам форума все повече пръщи от интелегентни мнения или по скоро заприличва на клуб на самотни и комплексирани хорица.Може и да не съм прав, ама таки ми изглежда!
Abe 6to ne go napravite na 22 bre moje i nie ot Quebec da se iztursim .... puk mislia 4e na 22 ri se raboti ili v Montreal e drugo ili puk za pove4eto tova ne se otnasja . Budete milostivi kum rabotni4eskta klasa )))
jimi написа:След като прегледах лекинко темата ми блесна и една идея да се гласува за ...к на... А бе кат гледам форума все повече пръщи от интелегентни мнения или по скоро заприличва на клуб на самотни и комплексирани хорица.Може и да не съм прав, ама таки ми изглежда!
Прав си jimi, те си личат кои са комплексарите :noz:
Живота не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спитат дъха ни!