speedy написа:Kan_Tangra написа:Имали ... на село. После, обаче се наложило да се преместят в града ...
Prince Edward County
Видях го на картата, че иначе грам не знаех на кой Д. на географията е.
Оказа се почти на средата между Мон и То. Това ако не е дефиниция на "сред никъде"
А с гугъл стрийт вю-то се оказа дори още по-голяма трагедия.
Едни поляни ... и едни крави.
https://www.google.com/maps/@44.1938106 ... 312!8i6656"
Добре, че човекът е бил военен.
Иначе в тази пустош, не виждам как може човек да намери препитание.
Май нищо не си разбрал. Военните живеят там, където ги пратят. В Prince Edward County е базата на RAF Трентън.Затова са имали голяма къща с 12 декара ливада. Има винарни, хубав плаж. Всъщност аз бих живял там с удоволствие.
А и не си уцелил мястото на картата - Prince Edward County е полуостров в езерото срещу Белвил. Ти си намерил ливада до града с любимото ми име - Напъни.
След това са ги преместили в база, която е на територията на Торонто. Апартаментът е на страхотно място. Статията е написана, защото показва нещо необичайно. Нали знаеш, че не е новина, ако куче ухапе човек, а ако човек ухапе куче.
Напротив, разбрал съм че е военен и живее където го сложат.
А и в статията изрично пишеше.
Къде в моите постинги видя противоречие на горното?
Също и къде видя, че отричам апартаментът да е на страхотно място.
Иначе, че вероятно е нещо необичайно, признавам, има логика. Въпреки всичко, това си е бая екстрийм.
Не знам дали базата му е в Торонто. Пишеше че е ретайърд и учи МБА.
Мястото, забелязъх че не съм уцелил. После погледнах и принс еудард .. но имаше само поляни, без крави
Все тая.
Аз не бих живял там, дори и при търпимостта ми към неудоволствия.
kiro написа:
Абсолютно съм съгласен. Принс Едуард Каунти е едно от най-хубавите части на Онтарио. Не знам как може са живял едно десетилетие в Квебек и да трябва да го търсиш на картата!!
А апартаментът от статията е не по-малък от стандартен български апартамент - около 70 м2
Е как може. Ами не ми е било приоритет да го знам къде е, или да го посещавам. Меко казно.
Pyrelight написа:
72 м2 за да сме по-точни.
Аз познавах семейство в България от 6 човека (семейство с 2 деца + родителите на момчето), които живееха в цели 60м2 панелка с една баня(без вана, само с душ) и тоалетна включена.
Всъщност това са си цели 2 семейства, ама младите като нямат възможност да си купят жилище, старите какво да правят освен да ги приютят в своето?

Това е масова практика между другото, а не по-скоро изключение като горното.
Затова и младите бягат от България.
Уфф, тия легенди за 5 семейства в 1 панелка не ти ли писнаха.
Не знам през кои епохи и в кои квартали си живяла, но не съм виждал или чувал такова чудо.
Боже, колко мъка!