Канада ми е мечта от когато бях осми клас.
Винаги когато съм пътувал над нея със самолет за щатско съм я гледал и съм си мечтал за деня в, който ще стъпя на нейна територия... е този ден идва много скоро.
Много е хубаво когато човек си осъществява мечтите.
Пожелавам на всички да изпитат подобни емоции скоро време
Честитоооооооооооооо, mufc!!!
Най- сетне да приключиш с процедурата! Дано и всички ние, които чакаме, скоро да сме на финала! Много успехи и дано това, което те очаква, да е повече от това, за което си мечтал! Успехи!
темата потъва ли потъва... а и визи няма...
освен мен кой още остана от март 2011 с готови медицински да чака покана за визи? Според моето броене май само: BibitaN, zjumbjula, cvete21, azzura
“I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.” Albert Einstein
Да, и аз съм в кюпа на очакващите...
Кажете ми, ако вече си платил таксата с пакета докс Букурещ, друго освен снимки не ми трябват при покана за виза, нали? Колко снимки? И поканите ги пращат обикновена поща, май?
Благодаря предварително!
You're responsible for your actions, not for your intentions.
zjumbjula написа: Кажете ми, ако вече си платил таксата с пакета докс Букурещ, друго освен снимки не ми трябват при покана за виза, нали? Колко снимки? И поканите ги пращат обикновена поща, май?
искаше ми да съм ги платил, но нали трябва да дойдат поканите първо ???
“I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.” Albert Einstein