Документи Букурещ - Пролет 2011
Re: Документи Букурещ - Пролет 2011
Моите формуляри ги очаквам Октомври или Ноември, значи спокойно мога пак да поработя в Англия докато стане време за получаването им.
Manchester United Football Club
Какво работиш в Англия? Може ли спокойно да се влиза само с лични карти или искат и паспорти?mufc написа:Моите формуляри ги очаквам Октомври или Ноември, значи спокойно мога пак да поработя в Англия докато стане време за получаването им.
Федерална процедура-продължителност 18 месеца!
Работил съм като супервайзер в ресторанти, бил съм мениджър рецепция, бил съм крупие на рулетка и съм помагал в офис работата на един израелец
за периода 2007-2010 съм сменил не малко позиции... сега съм в България и съм в голяма чуденка да си намеря пак нещо там докато чакам медицинските, поне да ползвам лятото
Иначе в Англия си влизаш спокойно само с личната карта

Иначе в Англия си влизаш спокойно само с личната карта

Не искаха ли разрешително, за да работиш в Англия? Имаше ограничение да работиш 6 месеца, да излезеш от страната и после пак да влезеш пак за 6 месеца, и т.нат?
Последно промяна от martatabs на Пон Юни 06, 2011 1:43 pm, променено общо 1 път.
-
- Обратна връзка:
Привет отново.smt написа:Значи точно както и аз съм го разбрала. Учудвам се, че са ги уведомили по е-мейл, че са им пратили медицинките. Много уважително е според мен.mufc написа:Аз го разбрах, че са им казали по и-мейл, че са ги пуснали от Букурещ и всеки момент трябва да пристигнат в пощенската им кутия вече като хартиен вариянт. Горе долу писмата пристигат от там за седмица.Хубаво е, че нещата се раздвижват все пак.
Да,уведомиха ни по мейл ,че са ни ги пуснали по пощата и да ги очакваме.Предполагам ,че ни пуснаха мейл ,защото аз профилактично всеки месец им пусках по един ,за да ги питам какво става.Като мейла е в отговор на последния мой мейл към тях.Сега вече с нетърпение чакаме да ги получим на хартиен носител и да видим какво пише там.Писаха ми ,че са ни изпратили медицинските формуляри и инструкции,под инструкции какво визират нямам идея.
DCS- Виена - 12.10.2009 г.
ПОЛЕТ-София-Мюнхен–Монреал-25.03.2012г.
ПОЛЕТ-София-Мюнхен–Монреал-25.03.2012г.
Второто ми висше е от там и докато учих и работех си извадих документи с помоща на правото ми да полагам студентски труд. Това което са ми искали като сменям работа е ангииския НИН номер. а аз го имах още първия семестър от първия ми работодател и при дипломирането ми казаха, че мога да работя в Англия като го покажа заедно с дипломата. Мисля , че човек ако е завършил там има леки улеснения, стига да си намери работа свързана с дипломата.
От което си правя отново извода, че независимо от зора на кандидатите те просто си следват обявените срокове и не смятат много много да отговарятПредполагам ,че ни пуснаха мейл ,защото аз профилактично всеки месец им пусках по един ,за да ги питам какво става.Като мейла е в отговор на последния мой мейл към тях.Сега вече с нетърпение чакаме ...

тихичко се вмъквам между разговора и споделям ,че още не сме получили нито кодове нито медицински формуляри 
Прочетох, че някй се е регистрирал в официалния сайт за изучаване на френски и от там са потвърдили , че документие не са задвижени ? И в последствие всичко е потръгнало след това.
Дали и ние трябва да се регистрираме за да има някакъв ефект ?
Мерси и поздрви от слънчевата и прекрасна Варна / дето ще ми липсва много
... /

Прочетох, че някй се е регистрирал в официалния сайт за изучаване на френски и от там са потвърдили , че документие не са задвижени ? И в последствие всичко е потръгнало след това.
Дали и ние трябва да се регистрираме за да има някакъв ефект ?
Мерси и поздрви от слънчевата и прекрасна Варна / дето ще ми липсва много

Леле, какъв развален телефон се е получил!!!!! Курсът по френски няма нищо общо с Федералното правителство, той се организира от Квебекското и номерът, с който се кандидатства за курса е този от сертификата за селекция, издаван при успешно проведено интервю, а не някакъв от документите за Букурещ. Просто понякога не е активиран и трябва да им се пише лично. Не бъркайте курса с Букурещ. Нямат нищо общо!!! Ако се регистрирате за участие в курса това в никакъв случай няма да помогне за по-бързото придвижване на документите (вземете на пример наша милост). Спомям си поста на съфорумника ,който беше писал по случая, тогава нямах време да му отговоря, но моля не се подвеждайте.
Второто ми висше е от там и докато учих и работех си извадих документи с помоща на правото ми да полагам студентски труд. Това което са ми искали като сменям работа е ангииския НИН номер. а аз го имах още първия семестър от първия ми работодател и при дипломирането ми казаха, че мога да работя в Англия като го покажа заедно с дипломата. Мисля , че човек ако е завършил там има леки улеснения, стига да си намери работа свързана с дипломата.[/quote]
Извинявай, само с висше ли върви схемата ? Не може ли с някакви курсове пак да се сдобиеш с право на работа? А ако не си намериш работа свързана с димпломата, не можеш да работиш, така ли?
Ти самия явно си недоволен от Англия, към която не малко народ се стреми всъщност, каква е причината?
Извинявай, само с висше ли върви схемата ? Не може ли с някакви курсове пак да се сдобиеш с право на работа? А ако не си намериш работа свързана с димпломата, не можеш да работиш, така ли?
Ти самия явно си недоволен от Англия, към която не малко народ се стреми всъщност, каква е причината?
По принцип винаги може да се намери работа на черно в Лондон най-вече, но при такъв случай винаги може да не ти плащат както трябва, защото работодателя знае , че не може да се оплачеш на властите.succes написа:Извинявай, само с висше ли върви схемата ? Не може ли с някакви курсове пак да се сдобиеш с право на работа? А ако не си намериш работа свързана с димпломата, не можеш да работиш, така ли?
За курсове поне аз не знам някой да е почнал работа след това, но това не значи, че няма такива хора.
Аз от Англия съм си много доволен, висок стандарт на живот, в същото време си на 2.30ч от България.
Преди Англия бях 4г с зелена карта в щатите от където ме отблъсна високото ниво на уличната престъпност най-вече (плюс още други фактори)... та от америка съм недоволен.
За Англия нищо лошо не мога да се сетя, което да ме е отблъснало.
2014 цяла Европа ще си отворят трудовите пазари така или иначе, а до тогава има няма 2г и половина.
В момента съм в България най-вече, заради процедурата за Канада, която в следващите месеци се вижда , че ще е в застой за всички.
mufc написа:По принцип винаги може да се намери работа на черно в Лондон най-вече, но при такъв случай винаги може да не ти плащат както трябва, защото работодателя знае , че не може да се оплачеш на властите.succes написа:Извинявай, само с висше ли върви схемата ? Не може ли с някакви курсове пак да се сдобиеш с право на работа? А ако не си намериш работа свързана с димпломата, не можеш да работиш, така ли?
За курсове поне аз не знам някой да е почнал работа след това, но това не значи, че няма такива хора.
Аз от Англия съм си много доволен, висок стандарт на живот, в същото време си на 2.30ч от България.
Преди Англия бях 4г с зелена карта в щатите от където ме отблъсна високото ниво на уличната престъпност най-вече (плюс още други фактори)... та от америка съм недоволен.
За Англия нищо лошо не мога да се сетя, което да ме е отблъснало.
2014 цяла Европа ще си отворят трудовите пазари така или иначе, а до тогава има няма 2г и половина.
В момента съм в България най-вече, заради процедурата за Канада, която в следващите месеци се вижда , че ще е в застой за всички.
Да, съгласен съм за Англия, че е близо и това си е голям плюс.Аз се бях засилил за там, но като видях, че българите са ограничени отвсякъде, освен като самоосигуряващи се и се отказах от идеята и започнах процедурата за Канада. Май сме на един и същи етап с теб, относно процедурата. Аз затова се зачудих, че си започнал процедура за Канада, при условие че имаш право на работа в Англия, което всъщност трудно се придобива. А за работа на черно, мен специално никак не ме привлича. Явно най-малко си живял в България

Канада ми е мечта от дете, непрекъснато ме е теглило натам, не знам защо но винаги съм знаел, че това е моето място.succes написа: Да, съгласен съм за Англия, че е близо и това си е голям плюс.Аз се бях засилил за там, но като видях, че българите са ограничени отвсякъде, освен като самоосигуряващи се и се отказах от идеята и започнах процедурата за Канада. Май сме на един и същи етап с теб, относно процедурата. Аз затова се зачудих, че си започнал процедура за Канада, при условие че имаш право на работа в Англия, което всъщност трудно се придобива. А за работа на черно, мен специално никак не ме привлича. Явно най-малко си живял в България
Ако пък Англия е твоето място то нещата ще се наредят автоматично в твоя полза 2014 (ей сега ще дойде)

Аз не знам кое ми е мястото, завиждам ти (не в лошия смисъл, разбира се), че знаеш къде искаш да живееш.mufc написа:Канада ми е мечта от дете, непрекъснато ме е теглило натам, не знам защо но винаги съм знаел, че това е моето място.succes написа: Да, съгласен съм за Англия, че е близо и това си е голям плюс.Аз се бях засилил за там, но като видях, че българите са ограничени отвсякъде, освен като самоосигуряващи се и се отказах от идеята и започнах процедурата за Канада. Май сме на един и същи етап с теб, относно процедурата. Аз затова се зачудих, че си започнал процедура за Канада, при условие че имаш право на работа в Англия, което всъщност трудно се придобива. А за работа на черно, мен специално никак не ме привлича. Явно най-малко си живял в България
Ако пък Англия е твоето място то нещата ще се наредят автоматично в твоя полза 2014 (ей сега ще дойде)
Аз свързвам мястото с хора, ако нямам приятели някъде, мястото губи автоматично чара си.
Това с приятелите си е един от основните минуси на емиграцията, няма как... постепенно с времето при някои минава, при други не.succes написа: Аз не знам кое ми е мястото, завиждам ти (не в лошия смисъл, разбира се), че знаеш къде искаш да живееш.
Аз свързвам мястото с хора, ако нямам приятели някъде, мястото губи автоматично чара си.