Като стана въпрос за анаконди. Имам едни приятели колумбийци. Вчера обсъждахме възможностите за пътуване по Коледа. Самолетните билети са доста скъпи в този период на годината. Освен това за някои дестинации прекачванията и престоите са умопомрачителни. В края на краищата ние с Щеря решихме да пътуваме с кола до Флорида... А тя ми разправяше по този повод..."И ние искаме да пътуваме до Колумбия така, ама е невъзможно, щото по протежение на границата Колумбия-Панама се простира амазонската джунгла. Път няма прокаран и бъка от анаконди."
Абе, някой не беше ли забил родителите си по тези ширини и пращаше децата да им гостуват? Не знам защо ми се върти нещо такова?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Bistra написа:Като стана въпрос за анаконди. Имам едни приятели колумбийци. Вчера обсъждахме възможностите за пътуване по Коледа. Самолетните билети са доста скъпи в този период на годината. Освен това за някои дестинации прекачванията и престоите са умопомрачителни. В края на краищата ние с Щеря решихме да пътуваме с кола до Флорида... А тя ми разправяше по този повод..."И ние искаме да пътуваме до Колумбия така, ама е невъзможно, щото по протежение на границата Колумбия-Панама се простира амазонската джунгла. Път няма прокаран и бъка от анаконди."
Абе, някой не беше ли забил родителите си по тези ширини и пращаше децата да им гостуват? Не знам защо ми се върти нещо такова?
Амазонска джунгла на границата между Колумбия и Панама
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Че си ме образовал какво? Как да напиша GOOGLE? Не знам дали си френскоговорящ, ама ако си знаеш прекрасно значението на хубавата думичка "piège"
Използва се често в тукашните тестове за проверка на реакция.
Има проект, между другото, за магистрала през джунглата, ама все още не е реализиран.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Не, не съм френско говорящ, нито френско четящ
Не само те образовах за липсата на амазонска джунгла на границата между Колумбия и Панама, ами дори ти спестих време и нерви да търсиш в нета. Нещо, което би ти отнело поне час. Е, и едно благодаря не казА. Срам те билО
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Bistra написа:Че си ме образовал какво? Как да напиша GOOGLE? Не знам дали си френскоговорящ, ама ако си знаеш прекрасно значението на хубавата думичка "piège"
Използва се често в тукашните тестове за проверка на реакция.
Има проект, между другото, за магистрала през джунглата, ама все още не е реализиран.
Ми няма защо, Мравоядчо!
Ако видиш разликата между мненията ни в часово измерение ще ти светне...Просто се питах кой ли ще ме атакува този път? Честно очаквах да е митко или оптика, но и ти не ме разочарова.
grozdan написа:Не, не съм френско говорящ, нито френско четящ
Пробвай по способа на Валери Петров!
Bistra написа:Ми няма защо, Мравоядчо!
Ако видиш разликата между мненията ни в часово измерение ще ти светне...Просто се питах кой ли ще ме атакува този път? Честно очаквах да е митко или оптика, но и ти не ме разочарова.
О, тя била атакувана. И то за пореден път. Викаш удрят те от всички страни, но ти го понасяш стоически и напук драскаш глупости. Ма ти си цяла светица. Великодушно те кръщавам баба Тереза и не, няма защо да ми благодариш
Специално за специалистката по всички въпроси бистра - Колумбийката не те е излъгала - шосе между Панама и колубия няма. Има джунгла, но определено не е амазонска
grozdan написа:О, тя била атакувана. И то за пореден път. Викаш удрят те от всички страни, но ти го понасяш стоически и напук драскаш глупости. Ма ти си цяла светица. Великодушно те кръщавам баба Тереза и не, няма защо да ми благодариш
Евтин си, гроздане, много евтин в злобеенето си!...
Да беше се "образовал", преди да се хващаш бърже, бърже за думичката "амазонска"!
Bistra написа:
Евтин си, гроздане, много евтин в злобеенето си!...
Да беше се "образовал", преди да се хващаш бърже, бърже за думичката "амазонска"!
Повярвай ми, злобата ми е доста скъпа и едва ли ще я хабя за твоята особа
Айде сега образовай ме - кажи какво имаше предвид с думичката "амазонска" в контекста по-горе. Обясни го с думи прости, така, че сама да разбереш какво казваш