Времето в Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Времето в Канада

Мнение от Bistra »

Като стана въпрос за анаконди. Имам едни приятели колумбийци. Вчера обсъждахме възможностите за пътуване по Коледа. Самолетните билети са доста скъпи в този период на годината. Освен това за някои дестинации прекачванията и престоите са умопомрачителни. В края на краищата ние с Щеря решихме да пътуваме с кола до Флорида... А тя ми разправяше по този повод..."И ние искаме да пътуваме до Колумбия така, ама е невъзможно, щото по протежение на границата Колумбия-Панама се простира амазонската джунгла. Път няма прокаран и бъка от анаконди." :rofl:
Абе, някой не беше ли забил родителите си по тези ширини и пращаше децата да им гостуват? :^) Не знам защо ми се върти нещо такова? :$
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
grozdan

Мнение от grozdan »

Bistra написа:Като стана въпрос за анаконди. Имам едни приятели колумбийци. Вчера обсъждахме възможностите за пътуване по Коледа. Самолетните билети са доста скъпи в този период на годината. Освен това за някои дестинации прекачванията и престоите са умопомрачителни. В края на краищата ние с Щеря решихме да пътуваме с кола до Флорида... А тя ми разправяше по този повод..."И ние искаме да пътуваме до Колумбия така, ама е невъзможно, щото по протежение на границата Колумбия-Панама се простира амазонската джунгла. Път няма прокаран и бъка от анаконди." :rofl:
Абе, някой не беше ли забил родителите си по тези ширини и пращаше децата да им гостуват? :^) Не знам защо ми се върти нещо такова? :$
Амазонска джунгла на границата между Колумбия и Панама :rofl:
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Tропическа...все тая, Мравоядчо!... :P Има змийки. :D
Их, пък как ме дебнеш! Като бяла утайка в застояла вода на изкуствено езерце. :*
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
grozdan

Мнение от grozdan »

Важното е, че латиносите са ти говорели глупости и ти не си разбрала. Сега може да ми благодариш, че те образовах ;)
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Че си ме образовал какво? Как да напиша GOOGLE? Не знам дали си френскоговорящ, ама ако си знаеш прекрасно значението на хубавата думичка "piège" :lol:
Използва се често в тукашните тестове за проверка на реакция. ;)
Има проект, между другото, за магистрала през джунглата, ама все още не е реализиран. :)
grozdan

Мнение от grozdan »

Не, не съм френско говорящ, нито френско четящ :lol:
Не само те образовах за липсата на амазонска джунгла на границата между Колумбия и Панама, ами дори ти спестих време и нерви да търсиш в нета. Нещо, което би ти отнело поне час. Е, и едно благодаря не казА. Срам те билО :rofl:
scoubidou

Мнение от scoubidou »

Bistra написа:Че си ме образовал какво? Как да напиша GOOGLE? Не знам дали си френскоговорящ, ама ако си знаеш прекрасно значението на хубавата думичка "piège" :lol:
Използва се често в тукашните тестове за проверка на реакция. ;)
Има проект, между другото, за магистрала през джунглата, ама все още не е реализиран. :)
Той батето затова те кръсти Черната Бистра :rofl:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ми няма защо, Мравоядчо!
Ако видиш разликата между мненията ни в часово измерение ще ти светне...Просто се питах кой ли ще ме атакува този път? :^) Честно очаквах да е митко или оптика, но и ти не ме разочарова. ;)
grozdan написа:Не, не съм френско говорящ, нито френско четящ
Пробвай по способа на Валери Петров! 8)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

scoubidou написа:Той батето затова те кръсти Черната Бистра :rofl:
Батето е на ниво обикновен пъстроперест папагал. Не е достигнал все още високи нива в областта на древногръцката трагедия. :D
grozdan

Мнение от grozdan »

Bistra написа:Ми няма защо, Мравоядчо!
Ако видиш разликата между мненията ни в часово измерение ще ти светне...Просто се питах кой ли ще ме атакува този път? :^) Честно очаквах да е митко или оптика, но и ти не ме разочарова. ;)
О, тя била атакувана. И то за пореден път. Викаш удрят те от всички страни, но ти го понасяш стоически и напук драскаш глупости. Ма ти си цяла светица. Великодушно те кръщавам баба Тереза и не, няма защо да ми благодариш :lol:
Аватар
kiro

Мнение от kiro »

Специално за специалистката по всички въпроси бистра - Колумбийката не те е излъгала - шосе между Панама и колубия няма. Има джунгла, но определено не е амазонска :rofl:

Изображение
Bulgayrian
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

:y: Знам. ;)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

grozdan написа:О, тя била атакувана. И то за пореден път. Викаш удрят те от всички страни, но ти го понасяш стоически и напук драскаш глупости. Ма ти си цяла светица. Великодушно те кръщавам баба Тереза и не, няма защо да ми благодариш :lol:
Евтин си, гроздане, много евтин в злобеенето си!...
Да беше се "образовал", преди да се хващаш бърже, бърже за думичката "амазонска"! 8) :rofl:
Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

Изображение
grozdan

Мнение от grozdan »

Bistra написа: Евтин си, гроздане, много евтин в злобеенето си!...
Да беше се "образовал", преди да се хващаш бърже, бърже за думичката "амазонска"! 8) :rofl:
Повярвай ми, злобата ми е доста скъпа и едва ли ще я хабя за твоята особа ;)
Айде сега образовай ме - кажи какво имаше предвид с думичката "амазонска" в контекста по-горе. Обясни го с думи прости, така, че сама да разбереш какво казваш :lol:
Заключено