Canadian Dream
-
Re: Canadian Dream
А,бре, ябълке, има и нови видове прозорци-енерго-спестяващи даже. Ела ми на гости-големи стаи, къща сертифицирана Novoclimat и LEED or, 1400 на месец+такси около 4500 за година. Не е у центъро на Монреал, у Шатогето е, на село,ама нас ни устройва. Строителство 2012 (нали за актуално питаш). Ние тук какво сме виновни,че сте отишли на скъпо място. Да,лекувате си ревматизма,ама не ви дават прилични студентски заеми,нито прилични ипотечни заеми. То и аз искам вила на Хаваите да си купя,ама още са стискам, не съм дорасла за това. Та затуй избрахме максимално оптимален (туй като млад старец звучи) вариант за семейство с 2 деца. И за сега работи.
Пожелавам ти чудесен студентски заем за желаната специалност, хубава къща с 2ни прозорци и каквото там още ти душа сака. На останалите-продължавайте с мечтите и реализиранету им и чудесен пролетен петък.
Пожелавам ти чудесен студентски заем за желаната специалност, хубава къща с 2ни прозорци и каквото там още ти душа сака. На останалите-продължавайте с мечтите и реализиранету им и чудесен пролетен петък.
7George написа:Нали не си мислите, че съм прочел 35 страници душевни излияния? Не, ОК.
Дойдох тука да си променя коренно живота, и го постигнах - още от летището.
Има и неща дето са си същите - гледам си кактуси в къщи, както и в България.
Както се вижда, "стария очукан Нисан", и той е част от сбъднатите мечти...![]()
Аре, стига ви толкова эмоции, както казваше една... позната.
Гоша,мания тая снимка с изтъркания трак и замръзнал прозорец,я сложи оная със софрата от България,да ни стоплиш душичката

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Немой, нема кинти за билет ти каза жената. Иначе не само ти й го предложи този вариант, ама те избрали на топло заради ревматизма. Аз що ли си мисля, че за ревматизъм требе топло и сухо, а не прогизнало от дъждове време. Сигурно не ги разбирам аз тез работи. Аз съм 9 години в Северна Америка, местил съм се 9 пъти и все още не съм си харесал мястото, където ще ми е къщурката. Ама какво да правош, прост зъболекар пък изискванията ми много и трудно ги задоволявамeva-vet-eva написа:А,бре, ябълке, има и нови видове прозорци-енерго-спестяващи даже. Ела ми на гости-големи стаи, къща сертифицирана Novoclimat и LEED or, 1400 на месец+такси около 4500 за година. Не е у центъро на Монреал, у Шатогето е, на село,ама нас ни устройва. Строителство 2012 (нали за актуално питаш). Ние тук какво сме виновни,че сте отишли на скъпо място. Да,лекувате си ревматизма,ама не ви дават прилични студентски заеми,нито прилични ипотечни заеми. То и аз искам вила на Хаваите да си купя,ама още са стискам, не съм дорасла за това. Та затуй избрахме максимално оптимален (туй като млад старец звучи) вариант за семейство с 2 деца. И за сега работи.

- Californian
Биеш ме аз съм на 4 пъти до сега - 4 различни града в 2 щата. А ми се иска да поживея на поне още в 4-5 града и още 4-5 различни щати които съм си набелязал.
А ако включа и Канада - един град и една провинция.
На тебе кое ти е любимото място за сега?
Аз май като се замисля нямам - на едно място виждам едни плюсове и минуси, на друго други плюсове и минуси. На всякъде се прави компромис с нещо или пък нещо не ми харесва.
Аз май като се замисля нямам - на едно място виждам едни плюсове и минуси, на друго други плюсове и минуси. На всякъде се прави компромис с нещо или пък нещо не ми харесва.
поне ти е наблизо там.отскочи до ню ларедо,мексиканското да видиш какви знойни мехиканки се разхождат там и купона по улиците продължава до 5 сутринтаCalifornian написа:Биеш ме аз съм на 4 пъти до сега - 4 различни града в 2 щата. А ми се иска да поживея на поне още в 4-5 града и още 4-5 различни щати които съм си набелязал.
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
- Californian
Нуево Ларедо ли? Ходил съм аз съм фен на Монтерей много красив град. Лошото е, че последните години не е много безопасно, стрелят се като кучета там, колко хора измряха... роднини на колеги, случайни посетители на барове, бармани...абе лоша работа.newcomer написа:поне ти е наблизо там.отскочи до ню ларедо,мексиканското да видиш какви знойни мехиканки се разхождат там и купона по улиците продължава до 5 сутринтаCalifornian написа:Биеш ме аз съм на 4 пъти до сега - 4 различни града в 2 щата. А ми се иска да поживея на поне още в 4-5 града и още 4-5 различни щати които съм си набелязал.
- ablood
- Обратна връзка:
Е, ти искаш хем купонджии хем кротки хора да са.
Има такива, ама ако си хетеро....
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- Bistra
- Напуснал форума
Абе, аблъд, там се стрелят заради наркотици, не заради сексуални предпочитания.ablood написа:Е, ти искаш хем купонджии хем кротки хора да са.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- Californian
Да за нарко война става въпрос.
Също и secuestradores са много опасни. Абе като цяло никой не се съветва да преминава границата сега. Дори и до Монтерей. Само по курортите е безопасно все още.
Също и secuestradores са много опасни. Абе като цяло никой не се съветва да преминава границата сега. Дори и до Монтерей. Само по курортите е безопасно все още.
Мексико отпада за песниониране тогава
Една мечта по малко ..

"Защо пък не? – В мечтите няма цензура,
мечтите греят с синкава прозрачност.
А по-добре е да подгониш вятъра,
отколкото да седнеш и да плачеш."
Никола Вапцаров
Никола Вапцаров
- Californian
Коста Рика съм чувал, че е хубаво за пенсиониране.
Където има големи пенсионерски комюнитита от чужденци там гледаш да си и ти.
Много американци има в Коста Рика, доста има и в Тайланд също.
На първо четене за там съм слушал познати американци, че са се насочили.
Където има големи пенсионерски комюнитита от чужденци там гледаш да си и ти.
Много американци има в Коста Рика, доста има и в Тайланд също.
На първо четене за там съм слушал познати американци, че са се насочили.
- ablood
- Обратна връзка:
Явно не си виждала гей -купон. Веселба без излишен тестостерон, нищо за доказване...Bistra написа:Абе, аблъд, там се стрелят заради наркотици, не заради сексуални предпочитания.ablood написа:Е, ти искаш хем купонджии хем кротки хора да са.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Далече са ми тези мечти,но човек е хубаво да е подготвен .
Когато им дойде времето ще се поинтересувам обстойно ,а засега само гледам снимките на ходилите из предпочитаните дестинации на почивки и разказите им .
Като заговорих за разкази онзи ден открих тука в този форум истинските истории на потребители за първите им впечатления от Канада и ми бяха изключително интересни и занимателни да ги прочета.
Благодаря ви !
Когато им дойде времето ще се поинтересувам обстойно ,а засега само гледам снимките на ходилите из предпочитаните дестинации на почивки и разказите им .
Като заговорих за разкази онзи ден открих тука в този форум истинските истории на потребители за първите им впечатления от Канада и ми бяха изключително интересни и занимателни да ги прочета.

"Защо пък не? – В мечтите няма цензура,
Никола Вапцаров
Никола Вапцаров
- Bistra
- Напуснал форума
Виждала съм всякакви купони, аблъд. Обикновено, когато се опре до любов (независимо каква: платонична или физическа) хората просто се обичат...ablood написа:Явно не си виждала гей -купон. Веселба без излишен тестостерон, нищо за доказване...
Убиват се и воюват само за пари...Тъжно е, че покрай воюващите умират често и невинни .

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

А хубавата Елена, я "синдромът на Отело"? Те за пари ли са? Трепе се народа заради любов и още как... Верно сбъркана любов ама любов и то открай време. Колкото до гейовете те са по-ревниви и от жените и често се трепят на тази основа. Все пак намирането на качествен партньор при тях е по-трудно... Засега са малцинство и слава богу!Bistra написа:Виждала съм всякакви купони, аблъд. Обикновено, когато се опре до любов (независимо каква: платонична или физическа) хората просто се обичат...ablood написа:Явно не си виждала гей -купон. Веселба без излишен тестостерон, нищо за доказване...
Убиват се и воюват само за пари...Тъжно е, че покрай воюващите умират често и невинни .