pumpy написа:батка, порпускаш нещо МНОГО ВАЖНО - изброените от теб места се намират в една невероятна дупка. Ти не можеш да разбереш, че има хора тръгнали то там откъдето ти искаш да стигнеш. Те този път са го вече минали и искат нещо различно...Pavel M написа:jet написа:Павка, пак не отговори на въпроса докато събереш 100к кеш къде живееш (отговор: под моста, в кочината или в камиона не се приемат), отделно дай линк къде се продават къщи по 100к да купя 5-6 (с моргич естествено).
Аз ако съм спечелил от лотарията нямаше да знам даже колко ми струва къщата щом ми харесва.
ок.сега забелязвам въпроса ти.не се ослушвам като свиня сред теменужки и веднага с най голямо удоволствие отговарям.
наемаш си евтина квартира,2 години работиш усърдно и спестяваш 100К долара,говорим за долари не за левове.ако работиш така 4 години тогава сумата се удвоява,стават 200К
стягаш куфара,дебитната карта и на Pearson с еднопосочен билет Торонто-Варна или Бургас по избор.ще те чакам на уреченото летище в уречения ден и час.вземам те от порта и те водя като почнем от Поморие чак до Свети влас да си избереш каквото искаш-кондо,таунхаус или самостоятелна къща,избор има голям за всеки вкус и за всеки джоб.за 100К ще се уредиш с нещо прилично,а за 200К ще е нещо съвсем лукс.
плащаш харесания имот кеш и си заживяваш щасливо без дълги и мъчителни моргиджи,лихвени проценти и ипотеки.сделката е затворена и си забравил за всякакви финансови задължения по имота.е тока,водата и годишния данък си ги плащаш но за разлика от канада това са дребни пари.тук зимата е мека а лятото прохладно,няма да ти е чак толкова скъпо отоплението и охлаждането
ако не ти харесва тая дестинация може да мръднем по на север чак до Балчик, избор има голям.но ако си харесаш нещо на юг от нос Емине много ще се радвам да станем съседи.
и най важното сутрин ще се събуждаш от шума на морския бриз и от песента на чайките/малко са досадни,но ще им свикнеш/ а не от шума и пушека на тировете по 401 с минмум 400-500К борч към банките платим за минимум 25 години![]()
![]()
![]()
удовлетворен ли си сега
въпрос на вкус пумпи.за мен дупка е да живееш в пустоща,пустинята,нищото та би било то в лас вегас или финикс или близо до белите мечки от северния полюс в канада било то монтреал или торонто