Търся си работа

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Публикувай отговор
Аватар
domino

Re: Търся си работа

Мнение от domino »

myhata II написа:
domino написа:
myhata II написа:Тя сега е в транс от това което и написах ! :lol:
А иначе много ли е зле там при вас че почнахте бая да се оплаквате нещо ? :o
Е кво толкова си и написал? Аз това съм го пропуснал. Ще го чета по-късно на спокойствие. Не, при нас си е ОК. Бачкане има. Не се оплакваме. Бачкаме като индианците като бягат - само петите отзад им се виждат. Просто са ми интересни лични впечатления от пазара на труда. Па и да се впишем в темата. Там при вас как е :)
Извинявай че ти пиша със закъснение по темата, и по точно по това което ме питаш !
При нас всичко е Ок, аз съм в сферата на здравеопазването и нищо не мога да ти кажа как е в другите браншове !
:y:
Благодаря Муха.
Последно промяна от domino на Съб Ное 29, 2014 8:53 am, променено общо 1 път.
”Do not be wise in your own ieyes”
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Eто официалната информация на Ордера на Архитектите, както обещах.
http://www.oaq.com/?id=55"
Е, не е, както беше по-рано, но не липсват обяви.
Освен това обяви излизат и по вестниците. Моят мъж едно време ходеше от врата на врата да пита за работа. Досадно е, но и това е начин. Винаги на първа работа се пробива най-трудно за съжаление. :(
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

ablood написа:Агенцията не може да гарантира постоянна работа, ако клиентът не харесва работника.
:y: :y: :y:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа: Извинявай че ти пиша със закъснение по темата, и по точно по това което ме питаш !
При нас всичко е Ок, аз съм в сферата на здравеопазването и нищо не мога да ти кажа как е в другите браншове !
Откога си в сферата на здравеопазването? Беше полицай, рентиер, застраховател...Сега какъв стана, бре Мух? Лекар? :rofl: :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:
myhata II написа: Извинявай че ти пиша със закъснение по темата, и по точно по това което ме питаш !
Откога си в сферата на здравеопазването? Беше полицай, рентиер, застраховател...Сега какъв стана, бре Мух? Лекар? :rofl: :D
Не зъбар съм, вадя ги със чираците..... :lol: :rofl:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
domino

Мнение от domino »

Чета тука кво съм пропуснал вчера и се смея. :) Ей Муха с Батката много я „тормозите“ Бистра. Ама като гледам и тя хич не ви се дава. Мъжко момиче! :)
внук на Леон
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

domino написа:Чета тука кво съм пропуснал вчера и се смея. :) Ей Муха с Батката много я „тормозите“ Бистра. Ама като гледам и тя хич не ви се дава. Мъжко момиче! :)
Тя е от тоя тип хора които ако не ги хапеш, направо ще те изядат ;) :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
IFF

Мнение от IFF »

fighter написа:
ablood написа:Агенцията не може да гарантира постоянна работа, ако клиентът не харесва работника.
Всъщност, агенцията не може да осигури постоянно място даже и ако клиента харесва работника :rofl: :rofl: :rofl:
succes

Мнение от succes »

IFF написа:
fighter написа:
Всъщност, агенцията не може да осигури постоянно място даже и ако клиента харесва работника :rofl: :rofl: :rofl:
:D :y:
Аватар
domino

Мнение от domino »

myhata II написа:
domino написа:Чета тука кво съм пропуснал вчера и се смея. :) Ей Муха с Батката много я „тормозите“ Бистра. Ама като гледам и тя хич не ви се дава. Мъжко момиче! :)
Тя е от тоя тип хора които ако не ги хапеш, направо ще те изядат ;) :lol:
Ооо, знам го този тип! Много са люти! Личен опит. Ама тя Бистра нали каза, че е от добрите лами, дето не хапят :) Поне аз така разбрах де.
внук на Леон
Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

succes написа:
IFF написа:
fighter написа:
:D :y:
В този случай агенцията си е свършила работата и остава само работника и работодателя да си стиснат ръцете.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

:x
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Отиваш в агенция за запознанства.

Излизаш на вечеря с момиче. Не ти се обажда повече.

Следващата седмица ти намират друга овца. Тя казва, че отива до тоалетната и изчезва през задната врата на ресторанта.

На "надутата патка" от скапаната агенция и казваш, че ако не ти намерят читаво момиче, което да се ожени за теб, да не те търсят повече.

Продължаваш още 1-5 години на онанизъм, докато задобрееш и се ориентираш в сексуалния живот. После или сваляш критериите, или сключваш брак по сметка.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:
акушер гинеколог :lol:
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

domino написа: Ооо, знам го този тип! Много са люти! Личен опит. Ама тя Бистра нали каза, че е от добрите лами, дето не хапят :) Поне аз така разбрах де.
" ;)
Публикувай отговор