ablood написа:4. Скромна старичка къща. В зависимост от потенциала ако си сръчен можеш да и утроиш стойността. Някои хора от това живеят.
Утрояване на стойността на имот (надявам се тук не става въпрос за период от над 10 години) е доста любопитно нещо. Ако ме свържеш с такъв бизнес, обещавам да ти изплатя 20% от реализираните милиони на инвестицията.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
newcomer написа:друг варианте да си вземеш котидж около големия град
както направиха мои познати от торонто
15 год вече си живеят под наем в торонто/етобико и си купиха вила за смешни пари на 80 км от центъра на торонто на изток по 401 до езерото
вилата вече е изплатена и чака пенсионери след 15 години
сега щели да си купуват и вила на флорида пак за смешни пари
И така става, съгласен съм.
Бе, то всичко става, гъ3 знае и две и двеста, ама тая горната логика аз си я превеждам "Живота почва като се пенсионираш". Макар че (всъщност за добро!) от тяхна гледна точка сигурно не е точно така.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
ablood написа:Потътрси в Гугъл: "Утрояване на цената на всякакъв имот за няколко уикенда без инвестиции."
Ако не намериш значи търсиш теле под вола.
За намирането в интернет никога не съм се съмнявал, както и не се съмнявам, че ако напиша в Гугъл: "свидетелства на отвличания от извънземни" ще излязат стотици хиляди страници с информация. Въпросът е дали можеш да ми намериш наистина някой, който гарантирано може, ако не да ми утрои, поне да ми удвои инвестицията за няколко уикенда? Такъв директно обещавам да го захранвам целогодишно с капитал пък аз само да си въртя синджирчето като батката.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
__ Powered by мухЪтЪ.
ablood написа:Потътрси в Гугъл: "Утрояване на цената на всякакъв имот за няколко уикенда без инвестиции."
Ако не намериш значи търсиш теле под вола.
За намирането в интернет никога не съм се съмнявал, както и не се съмнявам, че ако напиша в Гугъл: "свидетелства на отвличания от извънземни" ще излязат стотици хиляди страници с информация. Въпросът е дали можеш да ми намериш наистина някой, който гарантирано може, ако не да ми утрои, поне да ми удвои инвестицията за няколко уикенда? Такъв директно обещавам да го захранвам целогодишно с капитал пък аз само да си въртя синджирчето като батката.
Дай на Аблъд, той току що ти каза че може бе гайка !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
ablood написа:4. Скромна старичка къща. В зависимост от потенциала ако си сръчен можеш да и утроиш стойността. Някои хора от това живеят.
Блъди е прав - ако си сръчен и "налееш" каквото трябва, може и да и "утроиш" стойността, но това не значи, че ще спечелиш толкова. Не се правете на луди, много добре разбирате какво има предвид.
Блъди е прав - ако си сръчен и "налееш" каквото трябва, може и да и "утроиш" стойността, но това не значи, че ще спечелиш толкова. Не се правете на луди, много добре разбирате какво има предвид.
Зъбар, прекалено много си си повярвал , много се филмираш, спри и се огледай малко майна !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
pumpy написа:Блъди е прав - ако си сръчен и "налееш" каквото трябва, може и да и "утроиш" стойността, но това не значи, че ще спечелиш толкова. Не се правете на луди, много добре разбирате какво има предвид.
Ами не Пумпи, не го разбираме. Какво трябва да налееш в някякъв имот, чиято цена основно се определя от локейшъна, че да го напомпаш ТРИ ПЪТИ? Всеки може да си сложи златен обков на вратите и прозорците, но това не означава, че резултата ще е продаваем. Смело твърдя, че това с тройното покачване на цената на имот поради "сръчност и умения" и влагане на нещо си е абсолютно непремерено изхвърляне тип раздувки в селската кръчма или четене на глупости из интернет.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
Аха. Ей сега си представих как средностатистически имигрант вади милион и половина от джоба и почва да реставрира меншъни във викториански стил. Да не говорим за това, че подобни имоти се намират под път и над път.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
MrGeek написа: [Смело твърдя, че това с тройното покачване на цената на имот поради "сръчност и умения" и влагане на нещо си е абсолютно непремерено изхвърляне тип раздувки в селската кръчма или четене на глупости из интернет.