От Канада в Европа

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Re: От Канада в Европа

Мнение от MrGeek »

ablood написа:4. Скромна старичка къща. В зависимост от потенциала ако си сръчен можеш да и утроиш стойността. Някои хора от това живеят.
Утрояване на стойността на имот (надявам се тук не става въпрос за период от над 10 години) е доста любопитно нещо. Ако ме свържеш с такъв бизнес, обещавам да ти изплатя 20% от реализираните милиони на инвестицията. :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

roumensp написа:
newcomer написа:друг варианте да си вземеш котидж около големия град
както направиха мои познати от торонто
15 год вече си живеят под наем в торонто/етобико и си купиха вила за смешни пари на 80 км от центъра на торонто на изток по 401 до езерото
вилата вече е изплатена и чака пенсионери след 15 години
сега щели да си купуват и вила на флорида пак за смешни пари
И така става, съгласен съм.
Бе, то всичко става, гъ3 знае и две и двеста, ама тая горната логика аз си я превеждам "Живота почва като се пенсионираш". Макар че (всъщност за добро!) от тяхна гледна точка сигурно не е точно така.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Потътрси в Гугъл: "Утрояване на цената на всякакъв имот за няколко уикенда без инвестиции."

Ако не намериш значи търсиш теле под вола.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

ablood написа:Потътрси в Гугъл: "Утрояване на цената на всякакъв имот за няколко уикенда без инвестиции."
:rofl:
Че и за няколко уикенда само...
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

ablood написа:Потътрси в Гугъл: "Утрояване на цената на всякакъв имот за няколко уикенда без инвестиции."

За намирането в интернет никога не съм се съмнявал, както и не се съмнявам, че ако напиша в Гугъл: "свидетелства на отвличания от извънземни" ще излязат стотици хиляди страници с информация. Въпросът е дали можеш да ми намериш наистина някой, който гарантирано може, ако не да ми утрои, поне да ми удвои инвестицията за няколко уикенда? Такъв директно обещавам да го захранвам целогодишно с капитал пък аз само да си въртя синджирчето като батката. :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

MrGeek написа:

За намирането в интернет никога не съм се съмнявал, както и не се съмнявам, че ако напиша в Гугъл: "свидетелства на отвличания от извънземни" ще излязат стотици хиляди страници с информация. Въпросът е дали можеш да ми намериш наистина някой, който гарантирано може, ако не да ми утрои, поне да ми удвои инвестицията за няколко уикенда? Такъв директно обещавам да го захранвам целогодишно с капитал пък аз само да си въртя синджирчето като батката. :D
Дай на Аблъд, той току що ти каза че може бе гайка !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

ablood написа:4. Скромна старичка къща. В зависимост от потенциала ако си сръчен можеш да и утроиш стойността. Някои хора от това живеят.
pumpy

Мнение от pumpy »

ablood написа:
Блъди е прав - ако си сръчен и "налееш" каквото трябва, може и да и "утроиш" стойността, но това не значи, че ще спечелиш толкова. Не се правете на луди, много добре разбирате какво има предвид.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

pumpy написа:
ablood написа:
Блъди е прав - ако си сръчен и "налееш" каквото трябва, може и да и "утроиш" стойността, но това не значи, че ще спечелиш толкова. Не се правете на луди, много добре разбирате какво има предвид.
Зъбар, прекалено много си си повярвал , много се филмираш, спри и се огледай малко майна !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Купуваш съборетина с голям двор. В зависимост от качеството на къщата и разположението я събаряш, местиш я с крик, или си я оставяш.
Изображение

На празното място в двора строиш още една къща (ако си в бизнеса ти излиза под $100'000).

Правиш козметичен ъпгрейд на старата къща - шпакловка, боя, пластмасов сайдинг, хартиен покрив, евтин, лъскав под и кухня.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

pumpy написа:Блъди е прав - ако си сръчен и "налееш" каквото трябва, може и да и "утроиш" стойността, но това не значи, че ще спечелиш толкова. Не се правете на луди, много добре разбирате какво има предвид.
Ами не Пумпи, не го разбираме. Какво трябва да налееш в някякъв имот, чиято цена основно се определя от локейшъна, че да го напомпаш ТРИ ПЪТИ? Всеки може да си сложи златен обков на вратите и прозорците, но това не означава, че резултата ще е продаваем. Смело твърдя, че това с тройното покачване на цената на имот поради "сръчност и умения" и влагане на нещо си е абсолютно непремерено изхвърляне тип раздувки в селската кръчма или четене на глупости из интернет.
__Powered by jovani

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
kiro

Мнение от kiro »

Ето ти един пример МрГийк:

Две къщи близнаци (semidetached), 150-годишни, викториански стил, купени за 1.450 млн. всяка. След реконструкция се продават за 3.750 млн всяка:

http://themashcanada.blogspot.ca/2015/0 ... -park.html"

Виж в realtor.ca адрес 70 и 72 Lawton Blvd. Toronto.

Сигурен съм, че контракторът ще бъде с няколко милиона по-богат до края на годината
Bulgayrian
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

kiro написа:Ето ти един пример МрГийк:
Аха. Ей сега си представих как средностатистически имигрант вади милион и половина от джоба и почва да реставрира меншъни във викториански стил. Да не говорим за това, че подобни имоти се намират под път и над път. :D
__Powered by jovani

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

kiro написа:Ето ти един пример МрГийк:

Две къщи близнаци (semidetached), 150-годишни, викториански стил, купени за 1.450 млн. всяка. След реконструкция се продават за 3.750 млн всяка:

http://themashcanada.blogspot.ca/2015/0 ... -park.html"

Виж в realtor.ca адрес 70 и 72 Lawton Blvd. Toronto.

Сигурен съм, че контракторът ще бъде с няколко милиона по-богат до края на годината
Ама това не е за няколко съботи и недели и без инвестиция.

Преди време бяха доста популярни предавания от сорта "Flip That House ". Доста пари и време хвърляха, хич не е лесно и въобще не е за всеки.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
kiro

Мнение от kiro »

MrGeek написа: [Смело твърдя, че това с тройното покачване на цената на имот поради "сръчност и умения" и влагане на нещо си е абсолютно непремерено изхвърляне тип раздувки в селската кръчма или четене на глупости из интернет.
Bulgayrian
Публикувай отговор