Какво се случва в България?
- roumensp
Re: Какво се случва в България?
Ти си от мат'ряла, заради който живея тука.
А каква е поуката до тук ?
"Носете си новите дрехи, харчете и се радвайте на живота, защото стискаме ли се цял живот за едно бунгало- живота ви ще мине напразно и ще изгние като бунгало "

"Носете си новите дрехи, харчете и се радвайте на живота, защото стискаме ли се цял живот за едно бунгало- живота ви ще мине напразно и ще изгние като бунгало "

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Да, това е, аз никога не съм твърдял обратното.myhata II написа:А каква е поуката до тук ?
![]()
![]()
Тогава що се пънеш да живееш при белите хора, а не се отпуснеш и спокойно да приемеш, че си от масата емигранти живеещи в по евтини квартали !roumensp написа:Да, това е, аз никога не съм твърдял обратното.myhata II написа:А каква е поуката до тук ?
![]()
![]()
Стефан Цанев
Стефан Цанев
roumensp написа:Ти си от мат'ряла, заради който живея тука.
прочетели статията
https://www.sofialive.bg/day/puka-li-ti ... te-ti.html"
ти ако ще и най накрая на света да се скриеш и с два мастера да си като си цървул мокасина няма да станеш освен ако си се взел много на сериозно

По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
статията е много верна, ама тиквиниците които управляват България много ме дразнят ....Pavel M написа:roumensp написа:Ти си от мат'ряла, заради който живея тука.
прочетели статията
ти ако ще и най накрая на света да се скриеш и с два мастера да си като си цървул мокасина няма да станеш освен ако си се взел много на сериозно
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Тая статия е за тиквеници като теб дето си "пробват късмета" и после си заплащат солено осирането в чужбина, аз няма какво да науча от нея.Pavel M написа:roumensp написа:Ти си от мат'ряла, заради който живея тука.
прочетели статията

ама ти наистина си по замаян и от стринаroumensp написа:Тая статия е за тиквеници като теб дето си "пробват късмета" и после си заплащат солено осирането в чужбина, аз няма какво да науча от нея.Pavel M написа:roumensp написа:Ти си от мат'ряла, заради който живея тука.
прочетели статията
ти ако ще и най накрая на света да се скриеш и с два мастера да си като си цървул мокасина няма да станеш освен ако си се взел много на сериозноВсяка жаба да си знае гьола (демек възможностите) е казал народа.

продължавай да си вярваш
miteto написа:Ти какви обективни критерии би предложил за оценка дали някой е цървулagent Ozo написа:Toва е изкривената логика на едно настоящо парвеню и цървул по душа.roumensp написа:Ако месторождение, образование и кариера не са достатъчни, за да можеш да кажеш, че не си цървул, то кое е - фатмашкото училище и социалните помощи може би ?
Ами относно това, че не е цървул, са всички онези критерии, според които хората решават, че еди-кой си заслужава почит, ужажение, признание и дори преклонение. И които са свързани най-вече с проявени положителни човешки качества и висок морал.
В пантеона на националните герои няма нито един, който да е там единствено поради големината на богатството си. Обикновено богатият трябва да е направил нещо значително и полезно за обществото та да заслужи мястото си в него.
А цървул е оня, който си вярва, че наличието на богатството му, само по себе си е достатъчен критерии за да бъде почитан, уважаван и признаван като човек изпълнен с достойнства и всички най-положителни човешки качества. А беднякът във всички случаи е боклук.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
agent Ozo написа:miteto написа:Ти какви обективни критерии би предложил за оценка дали някой е цървулagent Ozo написа:Toва е изкривената логика на едно настоящо парвеню и цървул по душа.roumensp написа:Ако месторождение, образование и кариера не са достатъчни, за да можеш да кажеш, че не си цървул, то кое е - фатмашкото училище и социалните помощи може би ?
Ами относно това, че не е цървул, са всички онези критерии, според които хората решават, че еди-кой си заслужава почит, ужажение, признание и дори преклонение. И които са свързани най-вече с проявени положителни човешки качества и висок морал.
В пантеона на националните герои няма нито един, който да е там единствено поради големината на богатството си. Обикновено богатият трябва да е направил нещо значително и полезно за обществото та да заслужи мястото си в него.
А цървул е оня, който си вярва, че наличието на богатството му, само по себе си е достатъчен критерии за да бъде почитан, уважаван и признаван като човек изпълнен с достойнства и всички най-положителни човешки качества. А беднякът във всички случаи е боклук.
ми тогава агенте, по твоите критерии, 99 % от хората с които съм заобиколен са цървули / канадци и българи/- помниш ли преди много години ти бях казал че с българи не се занимавам, а ти тогава нададе вой как можело и бла бла, още ли си на същото мнение ?

ама проблема е , че и в България става същото, всичко се копира от тука ….

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Аз пък, Мухич, не ги дишам такива и затова съм заобиколен все от свестни хора, макар и с различни финансови възможности.
Най-богатият ми приятел - онзи с хоилдинга, примерно, в компания никога не е отварял и дума нито за работата си, нито за доходите си (неговите или на жена му), или пък за това колко струва къщата му, колата му, за колко пари си е ремонтирал оградата и т.н. За каквито неща тук постоянно ни осведомява Румен с цел да се покаже каква гоУема работа е.
И никога не е демонстрирал превъзходство пред човек с по-ниски доходи от неговите, или пък с по-малко притежавани вещи и имоти.
Най-богатият ми приятел - онзи с хоилдинга, примерно, в компания никога не е отварял и дума нито за работата си, нито за доходите си (неговите или на жена му), или пък за това колко струва къщата му, колата му, за колко пари си е ремонтирал оградата и т.н. За каквито неща тук постоянно ни осведомява Румен с цел да се покаже каква гоУема работа е.

И никога не е демонстрирал превъзходство пред човек с по-ниски доходи от неговите, или пък с по-малко притежавани вещи и имоти.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
според мен румбата не е от типа на големеещите се първенюта както стрина например ,но е много комплексиран тип.и мухата напоследък се опитва да помага,но румбата си е румба.agent Ozo написа:Аз пък, Мухич, не ги дишам такива и затова съм заобиколен все от свестни хора, макар и с различни финансови възможности.
не може да преживее факта ,че ние сме добре информирани как се е набутал в най голямата циганска махала в канада и споделя живота си със себеподобни
- roumensp
Pavel M написа:според мен румбата не е от типа на големеещите се първенюта както стрина например ,но е много комплексиран тип.и мухата напоследък се опитва да помага,но румбата си е румба.agent Ozo написа:Аз пък, Мухич, не ги дишам такива и затова съм заобиколен все от свестни хора, макар и с различни финансови възможности.
не може да преживее факта ,че ние сме добре информирани как се е набутал в най голямата циганска махала в канада и споделя живота си със себеподобни

На човек му става жално и тъжно като ви чете двамцата с Бозо. Ама по кебекарската програма все такива звезди са ви събирали, да хванеш единия, че да удариш другия.
аз не съм дошъл по никаква програма,аз дойдох в контейнер с корабroumensp написа:Pavel M написа:според мен румбата не е от типа на големеещите се първенюта както стрина например ,но е много комплексиран тип.и мухата напоследък се опитва да помага,но румбата си е румба.agent Ozo написа:Аз пък, Мухич, не ги дишам такива и затова съм заобиколен все от свестни хора, макар и с различни финансови възможности.
не може да преживее факта ,че ние сме добре информирани как се е набутал в най голямата циганска махала в канада и споделя живота си със себеподобни![]()
На човек му става жално и тъжно като ви чете двамцата с Бозо. Ама по кебекарската програма все такива звезди са ви събирали, да хванеш единия, че да удариш другия.
- roumensp
Тогава що се подиграваше на тия с контейнерите ?