Какво се случва в България?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Kan_Tangra

Re: Какво се случва в България?

Мнение от Kan_Tangra »

roumensp написа:
Pavel M написа:да бе някой все ти гледал в канчето.
направо се скъсваме от завист ,че си се набутал в най голямото ванкувърско гето и съседите са ти от филма Слона моя приятел. :lol:
Не е никак голямо даже, не всеки цървул като твоя милост може да извади 2 милиона за барака. :D
Ти така и не отговори къде точно го канеше tonny на чашка, в панделата дето уж даваш нощна или зад геврека ? Не е лесно да въртиш синджирче сред циганите в Руси, май така излезе ... а като гледам и таксита не наемат, та пак скучаеш по нощите. :lol:
Оп, чай малко!
Ти 2 млн ли извади?
Преди колко години беше покупката?
Колко струваше тогава?

Да не бъркаме туризма с емиграцията и тотото с богаташлъка.

Съвсем отделно, + или - 2 млн, не мисля че правят/не правят някой цървул/не-цървул.
И не мисля, че е гот да се разсъждава в тази посока; и да се търси оправдание защо се избира дадена държава.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Прав си, Тангра. Той, цървула си е цървул по природа, а не според големината на имането. Дет се вика - "от селото си може да избягаш, ама селянията от теб - не". И тук няма никакво значение дали наистина си се родил на село, или на жълтите павета в София.

Румен го бият яко комплексите, щото се чувства цървул в сравнение с истинските богаташи. И затова се вре в този форум сред бачкатори с миризливи чорапи (неговите чорапи сигурно ухаят на рози) за да се фука с доходи и имане, та да си избива комплексите. :)
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Pavel M написа:
roumensp написа:Батка, банката каквото ми е дала си го е получила обратно, като изключим последните 50к. Не може всички да сме цървули като теб, които взимат без да могат да плащат и фалират.

BTW аз живея тук: https://faithwilsongroup.com/neighbourh ... cean-park/"
Няма индийци, виж китайци има тук-таме отскоро, ама 100 пъти ги предпочитам пред българските цигани и булгаристанци като твоя милост.

А сега ми отговори на един единствен въпрос: може ли нормален човек да пише в 3:30 през нощта на форум в държава, с която не го свързва нищо друго освен грандиозното му осиране преди години ? :lol:

ПП
После що емигрантите се отнасяли пренебрежително ... е как да се отнасят, след като българопитеци като батката им пишат идиотщини по форумите ?

румба да ти отговоря на единствения ти въпрос рискувайки да се повторя и потретя:
-работя нощна смяна надзирател в затвора,наблюдавам как затворниците спазват дневния режи,в моя случай как спазват нощния режим .
основните ми задължения са да следя дали се отвиват и дали приемат редовно предписаните им медикаменти и да им помагам от време на време в измерването на телесната им температура
други въпроси :^)
Още един. Тоя затвор на Слънчака ли е та канеше tonny там да пиете ? :D Като почнеш да лъжеш се оплиташ по-зле и от Стрина, докато се представяше за мъж.
Последно промяна от roumensp на Вто Юли 24, 2018 11:14 am, променено общо 1 път.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

agent Ozo написа:Прав си, Тангра. Той, цървула си е цървул по природа, а не според големината на имането. Дет се вика - "от селото си може да избягаш, ама селянията от теб - не". И тук няма никакво значение дали наистина си се родил на село, или на жълтите павета в София.

Румен го бият яко комплексите, щото се чувства цървул в сравнение с истинските богаташи. И затова се вре в този форум сред бачкатори с миризливи чорапи (неговите чорапи сигурно ухаят на рози) за да се фука с доходи и имане, та да си избива комплексите. :)
Не ме бият никакви комплекси, защото знам много добре, че никога не мога да бъда като тях, докато на тоя форум има доста хора, с които сме с близки разбирания и мислене, познавам лично и едно поне 5-6 човека. Няколкото цървула и лузъра дето се подвизават тук не са причина аз да спра да пиша.
Ако месторождение, образование и кариера не са достатъчни, за да можеш да кажеш, че не си цървул, то кое е - фатмашкото училище и социалните помощи може би ? :^)
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Kan_Tangra написа:и да се търси оправдание защо се избира дадена държава.
Оправдания си търсите тия дето се върнахте и продължавате да пишете тук, ние нямаме нужда от такива и не пишем в български форуми.
joro

Мнение от joro »

2/3 от българите са доволни от българските болници.
http://www.economynews.bg/m/r_84656"
"Което не става с кубатура, става с обороти"- девиз на японската фирма Кавазаки
joro

Мнение от joro »

Рекорд на летището в Бургас- 40 хиляди пътници обслужени за ден.
https://money.bg/business/letishte-burg ... vidin.html"
"Което не става с кубатура, става с обороти"- девиз на японската фирма Кавазаки
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

agent Ozo написа:
optics написа:
agent Ozo написа: ....
Затова и не можеш да оцениш по достойнство постъпката на музикантите от оркестъра на Титаник.
Да уточним - ти само си правиш вятър на клавиатурата или щеше да направиш същото на тяхно място?
Никой не може да каже предварително как би реагирал в подобна стресова ситуация. И именно това би било да си прави вятър на устата.
Сега мога да кажа само, че бих бил горд от себе си, ако в подобна ситуация се окажа на тяхната висота.
Искаш да кажеш че ситуацията дето си напуснал България не е подобна ;-)
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

roumensp написа:
agent Ozo написа:Прав си, Тангра. Той, цървула си е цървул по природа, а не според големината на имането. Дет се вика - "от селото си може да избягаш, ама селянията от теб - не". И тук няма никакво значение дали наистина си се родил на село, или на жълтите павета в София.

Не ме бият никакви комплекси, защото знам много добре, че никога не мога да бъда като тях, докато на тоя форум има доста хора, с които сме с близки разбирания и мислене, познавам лично и едно поне 5-6 човека. Няколкото цървула и лузъра дето се подвизават тук не са причина аз да спра да пиша.
Ако месторождение, образование и кариера не са достатъчни, за да можеш да кажеш, че не си цървул, то кое е - фатмашкото училище и социалните помощи може би ? :^)
румба,ти си бил по замаян и от стрина бе :lol:
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

roumensp написа:Ако месторождение, образование и кариера не са достатъчни, за да можеш да кажеш, че не си цървул, то кое е - фатмашкото училище и социалните помощи може би ?
Toва е изкривената логика на едно настоящо парвеню и цървул по душа.
По тази логика Ботев и Левски са истински цървулковци, щот хич не го докарват на месторождение, кариера, че и на образование. Левски е с килийно и взаимно училище, а Ботев не завършва докрай нито гимназията в Одеса, нито Новорусийския имперски университет, в който е записан като "волнослушател".
Излиза, че изразяванта почит и уважение към тях от такива като теб е чисто лицемерие. :)
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

optics написа:
agent Ozo написа: Сега мога да кажа само, че бих бил горд от себе си, ако в подобна ситуация се окажа на тяхната висота.
Искаш да кажеш че ситуацията дето си напуснал България не е подобна ;-)
Не е, разбира се. Аз не съм я напуснал защото България потъва, загива, или е застрашена от нещо подобно. А защото съм преценил, че тамошната среда не е подходяща за човек с моите характеристики. Негоден съм за там, това е. :)
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

agent Ozo написа:
roumensp написа:Ако месторождение, образование и кариера не са достатъчни, за да можеш да кажеш, че не си цървул, то кое е - фатмашкото училище и социалните помощи може би ?
Ти какви обективни критерии би предложил за оценка дали някой е цървул :D
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

roumensp написа:
Kan_Tangra написа:и да се търси оправдание защо се избира дадена държава.
Оправдания си търсите тия дето се върнахте и продължавате да пишете тук, ние нямаме нужда от такива и не пишем в български форуми.

https://www.sofialive.bg/day/puka-li-ti ... te-ti.html"
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

agent Ozo написа:
По тази логика Ботев и Левски са истински цървулковци, щот хич не го докарват на месторождение, кариера, че и на образование. Левски е с килийно и взаимно училище, а Ботев не завършва докрай нито гимназията в Одеса, нито Новорусийския имперски университет, в който е записан като "волнослушател".
Излиза, че изразяванта почит и уважение към тях от такива като теб е чисто лицемерие. :)
Може да сме от село, необразовани, да работим нискоквалифицирана работа и да получаваме социални помощи, ама сме като Левски и Ботев по душа. Машала гусин фатмак ! :D
Ти и Батката: Левски и Ботев ! :rofl:
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

roumensp написа:
agent Ozo написа:
Може да сме от село, необразовани, да работим нискоквалифицирана работа и да получаваме социални помощи, ама сме като Левски и Ботев по душа. Машала гусин фатмак ! :D
Ти и Батката: Левски и Ботев ! :rofl:

аз Алеко Константинов
ти неговия герой :lol:
Публикувай отговор