Daite mnenie za cifrovo foto !!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
bp_de

Мнение от bp_de »

Rainmaker - wazmovno e i da e tak a-no ako e taka -proizwoditelq bi trqbwalo da go pokave
4e towa e 100% taka- na olimpusa izri4no si pische kakwo ima w paketa .
kogato ima takiwa
nedoizqsneni nesta-e wazmovno kato go kupisch -osobenno po internet- i kato
go otworisch w kasti da se okave 4e nqma-nali taka?
i togawa zapo4wat razprwiite.
moeto mnenie za 100 dolara razlika-
CDD 4ipan aolimpusa e 4M a drugiq 3M -
i sasto w panasonika ima po slab prozesor za wideo obrabotkata na filmi.
wsqko nesto si ima zena- drug e waprosa na koi potrebitel koq funkziq mu e nuvna i wavna.
i oste nesto -towa e li4no moe mnenie-pridobito ot dosegasniq mi opit.
pri Olimpusa i optikata i elektronikata e -waobste razwoq na aparatite im e prawen w edna firma.
dokato mnogo drugi -sglobqwat -optika ot tozi elektroniak ot drugade i taka natataka.
to kato zqko nakraq wse nqkakaw ured se polu4awa-ama toq prozes e gaden. ako stane
nesto nqkakaq fal naprimer -i zapo4wat sporowete -a naschiq aparat e gotin -ama dostaw4izite
na optika sa q skalapili kofti i wseki prexwarlq topkata.
prawil sam nai razli4ni proekti i ot 10 proekta samo 1 se e razminawal bez takiwa nesta .
dori w momenta ima problemi s 1 LCD dilplei -ptoizwoditelq na 4ipa za uprawlwnie na
displeq mi se kalne 4e IC to e super a Stakloto e kofti. saotwetno obratnoto kazwa proizwodielq na
stakloto- stakloto e super -kofti e Ic to. drugata sedmiza ste im prawq o4na stawka- da se razberat :-)
ta towa me prawi skepti4en kato widq takiwa izpalneniq.
Аватар
Rainmaker

Мнение от Rainmaker »

Kpetrov написа:Rainforest,
Ще ме светнеш ли как става точно пазаруването от САЩ по нета има ли риск да изгориш или си е напълно нормално и как е с таксите???

И кои онлйне пазари препоръчваш и доставят до Канада
Izbirash fotoaparata koito iskash, sled tova kato pravish checkout si vkarvash adres, imena, creditna karta.
Izbirash nachina na dostavka. Mislia che 90% ot amerikanskite firmi dostaviat i do Canada. No e dobre da sravnish predvaritelno kakvi sa im razhodite za prashtane, kakvi mita se plashtat. Ima razliki pir razlichnite turgovci. Spored men polzvai nai-evtinata dostavka. Povecheto polzvat UPS.
Tova koeto sum zabelaizal e che niakoi ne ti nachisliavat GST i PST drugi go praviat.

Risk moje bi ima, no e minimalen. Az pone dosega ne sum imal problem.
Garanciata taka ili inache si e ot proizvoditelia.
No cenite sa dosta po niski online.
Moia aparat mi izleze kum 300 dolara po evtino ot cenite koito vidiah tuk po magazinite.
Kupih si i dopulnitelno pak online 512 MB karta za $91 - togava vuv Furure Shop struvaha $200.

Moia suvet e kato haresash opredelen aparat da kajem Panasonic DMC-FZ15.
v linka koito sum ti pratil s cenite proveri nai evtinite 5 , 6 prodavacha
i sravni kolko shte ti izleze kato kraina cena.
Аватар
Rainmaker

Мнение от Rainmaker »

bp_de написа:Rainmaker - wazmovno e i da e tak a-no ako e taka -proizwoditelq bi trqbwalo da go pokave
4e towa e 100% taka- na olimpusa izri4no si pische kakwo ima w paketa .
kogato ima takiwa
nedoizqsneni nesta-e wazmovno kato go kupisch -osobenno po internet- i kato
go otworisch w kasti da se okave 4e nqma-nali taka?
i togawa zapo4wat razprwiite.
reshenieto e predi da go kupi chovek da pita ili po telefona ili sus e-mail
no specialno za Panasonic angliiskia v instrukciiite ne im e mnogo dobur.
Pisano e na japonski i prevejdano ot japonci na angliiski taka che moje i ot tam da idvat razminavaniata :)

A ot Olympus sum mnogo dovolen. Ot 3 godini polzvam ne- digitalen i kachestvoto na snimkite e mnogo dobro.
No kogato izbirah cifrov precenih che e po dobre za po malko prai da kupia po dobur aparat i zatova se spriah na Panasonic DMC-FZ10.
Suglasen che nai-vajno pri izbora e kakvo teb te interesuva v edin aparat.
Za men nai-goliamo znachenie imaha optical zoom ( digital zoom ne e ot znachenie), MPX pone 4, i dobra optika.
Alex_dim
Обратна връзка:

Мнение от Alex_dim »

Този линк и по-рано го пусках. Изчисляват точно цената до всяко място в Канада в $CAD. Друг е въпросът дали няма щатски сайтове с по-добри цени.
http://www.ecost.com/ecost/ecsplash/default_new.asp
Заключено