Със сините папки и...отказ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
pomiar
Обратна връзка:

Мнение от pomiar »

Kat znam s kvi pomiari e palno tuk i mi ide da teglia edna maina. Pak i s toia order. Kato che li vsichki doshli tuka rabotiat kato injeneri. Shto ne si takovat takovankata :roll:
Radvam se che ne si se predal. Pich, kakto ti kaza Vancho haidutina tuka NE-to sled niakolko opita lesno stava na DA. Nema a se puashish i smelo napred. Tuka sme i te chakame :beer:
Ima hora gotovi da braniat istinata dokato ot neia ne ostane nishto. (J.R.Openhimer)
botzovtori

Мнение от botzovtori »

Линко, много съжалявам, че така се е случило с теб.
Живота е несправедлив, виж колко слабоумници минават без език и образование, а теб те порязаха. Сега незная кой ще им отваря очите на тези мързели...... от форума.
Не се отчайвай.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Nadiavam se sledvashtia pat da niamash problemi...kakto vsichki znaem...kanadskite imigratsionni slujbi ne se otlichavat s logichno i posledovatelno otnoshenie kam kandidatstvashtite...ta inat mu e maikata!

Uspeh!
Аватар
rose

Мнение от rose »

Здравей Линко, :lol:
Помниш ли ме стояхме заедно на масата, на едно от събиранията на пловдивската група?
Не се предавай , човече, винаги има изход от всяка ситуация!
Много се разочаровах като прочетох какво ти се е случило точно преди Коледа... :cry:
Но от все сърце ти давам цялата си подкрепа и... Моля те, не се отказвай! Радвай се на празниците и като отминат, намери най-вярното решение на проблема!
Вярвам, че ще се справиш и ще дойдеш скоро при нас!
Пожелавам ти успех, здраве и късмет от все сърце! :krila:
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Мнение от Bydi »

S teb sme vsichki, priqtelu!
Ot syrce ti jelaem mnogo kysmet i dai, Boje, otnovo napred!
Kysmet! :lol:
Както не може да има човек без лице, без образ, така и душата не може без вяра.
lef4o

Мнение от lef4o »

Здрасти и от мен.Съжалявам много за теб но искам да те окуража да продължиш.Аз получих отказ тези дни понеже някаква патка от службите не може да ми определи стажа като инженер.
Но аз нямам вече накъде заради годините.Събирах точно точките и напреднах бързо с езика,дори много ми хареса.
За съжаление трябва да спирам,а толкова исках поне да ми дадат шанс да се доказвам,интервю и т.н.
Нова Зеландия звучи добре/какъв допълнителен език ли ще ни измислят/
Немски научих в Австрия,Английски цял живот,Френски започнах.
Надеждата дори и при чакането си заслужаваше.

Не спирай ,желая ти успех.
Весели празници.
Ще продължавам напред ,винаги верен на себе си ,независимо какво ще ми струва.
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Линко,брато нямам думи след всичко написано от колегите.Не те познавам ама като гледам участието ти във Форума си пич и знам че на чужд гръб и 100 тояги са малко ама не се отчаивай.Не позволявай тоя дрисльо да те скапе точно за празниците.
Идея:Посещение на Формула 1 в Канада също е Вариант,но не знам дали ще стане,все пак проучи и тази вазможност.
Горе главата :thumbsup:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Заключено