anito написа: Po4ti wseki, koito idwa tuk, niama poznati, za6toto BG sme malko tuk. Polu4iha info i podkrepa ot po-starite (za edni 6te e bila po-malko, za drugi powe4e, a zawisi i ot glednata to4ka), a posle kakwo: oswen Bis wsi4ko drugo si trae. E, wazmojno e prosto az da ne znam, 4e niakoi na niakogo pomaga, ama dosta nabliudenia imam wse pak i izwodite mi sa takiwa.
-Да тук идват хора които нямат познати и за това се боря за инфо не само за себе си а за всички останали.
-Що се отнася за помощта на по-старите, да един ми каза да си стягам багажа и да се махам от тук, а друг от къде да си купя сирене за 17$килото, това е помощта която получих, разбираш ли защо искам да разбера каква е истината за този град и как да си помогна сама.
-Това че аз изказвам недоволство не е само мое мнение, ПРОСТО НЕ ЗНАЕШ колко хора ми се обаждат и незнаят какво да правят и са толкова объркани, А може би и защото натурата ми е такава, не се оставям да ме тъпчат, вярно това навсякъде ми е пречело, защото никъде не обичат борещите се хора.
-НЕ ЗНАЕШ колко хора ми се обаждат и от БГ които ще идват тук с молба за помощ.
-предимно хората се интерисуват и за учене
-исках ако някои научи за дадена програма към КЛЕ или някъде другаде да споделя, курс нещо др. или стаж, новодошлия няма достъп до тези неща, а и незнае къде да ги търси
Към тези от по-големите градове - всичко това може да ви се стори смешно но там и по улиците се срещате българи с българи както си вървите, а тук нямам кого да попитам разбирате ли и затова пиша тук.
АЗ НЯМАМ ПРЕТЕНЦИИanito написа: Bis, hubawo e, 4e podawa6 niakakwo info, no pretenciite ti sa sme6ni.
Исках да съм полезна и на останалите