Представям си моето следващо влизане:
- 3 червени паспорта, изтекли (продупчени)
- 3 червени паспорта, актуални
- 3 сини паспорта

Нещо не те рабирам, в коя Канада точно живееш ? В БК има нещо като "лична карта" ако нямаш книжка. В Кебек, ако не се лъжа, carte soleil, която вече не се казва точно така, не вършеше ли работа на документ за самоличност. И какви са точно тези курсове от по една година и изпити в КАТ и какъв КАТ те гони изобщо ???Kpetrov написа: ↑Вто Авг 04, 2020 8:29 amЗащото не всички карат и минават едногодишни курсове и изпити пред "КАТ" само и само да имат документ за самоличност както по дяволите е в просперираща Канада. За това.pumpy написа: ↑Вто Авг 04, 2020 7:51 am И горе нямах предвид, че зако на е тъп и аз не съм го спазил. Имах предвид, че съм свикнал да имам един документ и за самоличност и за каране: нарича се шофьорска книжка. Защо по дяволите в Бълагрия има две карти ? За да е по-удобно на хората и/или за да й е по удобно на проспериращата държава ? Риторичен въпрос, няма нужда от отговор, аз лично съм си отговорил преди 17 години![]()
Където ти дават паспорт с фамилно име различно от вписаното в citizenship картата само защото нямаш шофьорска книжка с това име.![]()
Изобщо нямам за цел да се запиша просто така или да те наричам аругантен.pumpy написа: ↑Сря Авг 05, 2020 12:40 amНещо не те рабирам, в коя Канада точно живееш ? В БК има нещо като "лична карта" ако нямаш книжка. В Кебек, ако не се лъжа, carte soleil, която вече не се казва точно така, не вършеше ли работа на документ за самоличност. И какви са точно тези курсове от по една година и изпити в КАТ и какъв КАТ те гони изобщо ???Kpetrov написа: ↑Вто Авг 04, 2020 8:29 amЗащото не всички карат и минават едногодишни курсове и изпити пред "КАТ" само и само да имат документ за самоличност както по дяволите е в просперираща Канада. За това.pumpy написа: ↑Вто Авг 04, 2020 7:51 am И горе нямах предвид, че зако на е тъп и аз не съм го спазил. Имах предвид, че съм свикнал да имам един документ и за самоличност и за каране: нарича се шофьорска книжка. Защо по дяволите в Бълагрия има две карти ? За да е по-удобно на хората и/или за да й е по удобно на проспериращата държава ? Риторичен въпрос, няма нужда от отговор, аз лично съм си отговорил преди 17 години![]()
Където ти дават паспорт с фамилно име различно от вписаното в citizenship картата само защото нямаш шофьорска книжка с това име.![]()
И за да не разводнявам темата, ако и да сте го подкарали през просото, само и само да се запишете, ози, вече много пъти сме коментирали, че съм аругантен (това даже го пише в бележника ми от 6 клас преди да ми намалят поведението), прост и високомерен. Аз съм се съгласил с тези ти оценки за мен, не е е нужно да се самодоказваш отново и отново за моя сметкаНамери друг начин да си мъж....
Първи ден явно. Всичко омръзва на втората седмица.
На втората седмица ми е обратния полет
Е как няма да са добри - гледай каква красота е (не се бъзикам) - цвета на водата е впечатляващ, въпреки постоянните критики за изливащи се фекалии в морето.
Здравей snakeplissken,
Ами аз вече написах някои неща относно пътищата в темата за България. Наистина съм доста приятно впечатлен. Единствено кратки отсечки между Търново и Търговище имаха леки забележки, и въпреки това пътят там "вози меко", но се вижда че има желание да направят Магистрала Хемус завършена.Павел написа: ↑Вто Авг 11, 2020 3:19 pmЕ как няма да са добри - гледай каква красота е (не се бъзикам) - цвета на водата е впечатляващ, въпреки постоянните критики за изливащи се фекалии в морето.
На 4:22 се вижда на Марто махалата![]()
12 km along Varna coast
https://www.youtube.com/watch?v=DXjB5JaQsQM
Летищата в момента са буквално пусти.
Благодаря за споделеното изживяване, ползвам само този маршрут последните 3 години и тази информация ми е доста полезна.snakeplissken написа: ↑Вто Авг 11, 2020 8:12 pm
Летищата в момента са буквално пусти.
Във Ванкувър примерно няма от къде да си купиш кафе![]()
С Луфтханза летях, през Франкфурт.
В самолета трябва да си с маска през цялото време.
Сеа, може да праиш дребни хитринки като да не си покриеш носа, или пък да се правиш че хапваш по-често, или че пиеш вода.....
Аз се задържах 20-ина минути със свалена маска, но ме помолиха да я сложа![]()
Луфтханза ти дават да попълваш едни декларации, свързани с Ковид, въпросник. Но на немскиНямат ги на английски. До мен седеше руснак, който говореше немски, така че той ми помогна с информацията.
Имах 8 часа престой във Франкфурт, и реших да стоя там, да не напускам зоната, имаше достатъчно отворени ресторанти и магазини, както и много свободни пейки, така че и кратка дрямка успях да ударя![]()
Всички хора ходят с маски, но никъде нямаше табелки че маските са задължителни. Само по тонколоните призоваваха хората да бъдат с маски докато са на летището.
Полета от Франкфурт до София даже не го и усетих. Самолета беше на около 35% зает само, аз се оказах сам на тройна седалка, и до аварийния изход, така че ми беше доста комфортно.
На Летище София преди паспортния контрол имаше момче и момиче, нещо като санитарен контрол. Питат от къде идвам, казвам от Канада, и ме пускат да преминавам, без абсолютно никакви допълнителни въпроси.
След тях на паспортния контрол само си показах личната карта и си минах
Това ми е най-лекото пътуване през всичките години![]()