Balgarkite ne mi haresvat
-
- Обратна връзка:
az sam zena,pri tova balgarka,no sam saglasna s teb.
poglednato vizualno balgarkite sa haresvani ot nebalgari zashtoto sa tamni po princip ,a tova za povecheto strani vnasja elzotika.
za kaprizite i nrava kakvo da kaza....moze bi samo amerikankite se predstavjat po zle.....
e, haide da ne bada mnogo losha.....ima i mnogo svestni sashtestva rodeni v tazi strana.....
poglednato vizualno balgarkite sa haresvani ot nebalgari zashtoto sa tamni po princip ,a tova za povecheto strani vnasja elzotika.
za kaprizite i nrava kakvo da kaza....moze bi samo amerikankite se predstavjat po zle.....
e, haide da ne bada mnogo losha.....ima i mnogo svestni sashtestva rodeni v tazi strana.....
-
Re: za BG jenite
Ne vichkite razbira se az viziram edna opredelena jena bulgarkadianata написа:vsichkite li?naydennaydenov написа:Nai krasivi sa sus sigurnost.
Zatova i zaslujavat da budat obichani!
koiato obicham
I strashno iskam da sum s neia
No ne moga zasega
Naidene...zvuchi tolkova tajno...az te razbiram...poniakoga se nalaga da si daleche ot lubimite hora...obache ako go pravish za tiahno dobro...naydennaydenov написа:Ne vichkite razbira se az viziram edna opredelena jena bulgarkadianata написа:vsichkite li?naydennaydenov написа:Nai krasivi sa sus sigurnost.
Zatova i zaslujavat da budat obichani!
koiato obicham
I strashno iskam da sum s neia
No ne moga zasega

A che BG-ite sa hubavi e iasno...i ne samo te...no krasotata ne e samo otvan...triabva i malko plamak v ochite...

-
Prav si taka e tujno e.Plamen написа: Naidene...zvuchi tolkova tajno...az te razbiram...poniakoga se nalaga da si daleche ot lubimite hora...obache ako go pravish za tiahno dobro...![]()
A che BG-ite sa hubavi e iasno...i ne samo te...no krasotata ne e samo otvan...triabva i malko plamak v ochite...
Loshoto e che nishto ne moga da napravia samo da se nadiavam i da chakam.
Razstoianieto ne e problem ima drugi po golemi.
Blagodaria za podkrepata vse pak.
Re: Balgarkite ne mi haresvat
Abe vie ste mi mnogo interesni!!fasona написа:Iskam da spodelia s vas neshto,koeto ot dosta vreme mi pravi vpechatlenie tuk,v Kanada.
BALGARKITE NE SA NAI-KRASIVITE JENI NA SVETA.Tova e edna iluzia,edin mit,sazdaden ot samite balgarski jeni za da mogat da si podhranvat sobstvenoto ego.Moeto mnenie e,che balgarkite ne samo,che ne sa nai-krasivite na sveta,ami sa edni ot nai-marzelivite i nai-kapriznite jeni,koito niakoga sam vijdal.Dai im samo kafeneta,fasoni,kliuki i neprekasnato nedovolstvo ot vsichko.
Mnogo chesto vijdam momicheta i jeni,koito rabotiat vsiakakva rabota (kasierki,chistachki,prodavachki i t.n.),koito izobshto ne se oplakvat,a chisto i prosto si gledat zadaljeniata.Bilo to na rabota ili v semeistvoto.Razlikata e,che tezi jeni NE sa balgarki.
Ot mnogo vreme vijdam strahotno krasivi nejni sazdania,s izkluchitelno nejni lica i figuri,koito sa-KANADKI.Ne balgarki.

Vsashtnost, kakto i vsichki jeni po sveta, BGkite sa vsiakakvi - ot ednata do drugata krainost.
V edno neshto ne sam saglasna s Fasona - spored men mita za BG jenite e sazdaden ot BG majete.
Tova e, shto se otnasia do jenite.
OBACHE..... !
Po-interesna mi se vijda temata za BGskite maje!!!!!!!!

Kakvo shte kajete po toia vapros?
Ne che iskam da izkaja niakakvo opredeleno mnenie, no samo kato material za razmisal:
http://users.cybercity.dk/~dsl7660/Mano ... Awards.htm

Jenite izobshto sa poznato izkushenie. A shto se otnasia do bulgarkite, te sa oshte po-goliamo.
-
Az bih izpolzval druga duma ne zikushenie a mechta !dianata написа:Jenite izobshto sa poznato izkushenie. A shto se otnasia do bulgarkite, te sa oshte po-goliamo.
Da budesh s neia da spodeliash da jiveete zaedno.... mechti
-
Ako niakoi ti kaje che zaminava
A teb te boli i ti se kusa vsichko
i znaesh che e greshka
i iskash da go spresh
Kakvo da napravi chovek
i znaesh che e greshka
i iskash da go spresh
Kakvo da napravi chovek
Vinagi ima nadejda ne se otchaivai.naydennaydenov написа:Ako niakoi ti kaje che zaminava
i znaesh che e greshka
i iskash da go spresh
Kakvo da napravi chovek
Nadejdata umira posledna!
za jenite -N.Petrov
`BIH ISKAL DA TE NARISUVAM`
Bih iskal da te narisuvam ...
ne s 4etka,a sas malko dumi,
da vnikna v teb s bezkoristna liubov,
s nai-skapoto,koeto mi ostana.
Kakvato i da bade6 s men sega,
6te bada vinagi sas teb do kraia!
Do men li si v radost i taga-
i v liatoto 6te sme dvama!
ne s 4etka,ne s pero ,a s 4uvstvo!
taka krasiva v svoia svetal den,
bih iskal s obi4 da te narisuvam!
- Kakvo moje da vdahnovi 4ovek da napi6e ne6to tolkova hubavo!-
ot liubovnata lirika ot poeziata na razli4nite nacii ,lesno moje da se preceni krasotata im...

ot liubovnata lirika ot poeziata na razli4nite nacii ,lesno moje da se preceni krasotata im...

Българките са...:)))

Бедата е, че негативно изказалите се , забравят приказката за Крушата

И, повече самочувствие Господа

Наздраве за всички българи и българки!!!

-
Re: za jenite -N.Petrov
Prekrasno stihotvorenie naistina.filanki6iata написа:`BIH ISKAL DA TE NARISUVAM`
ot liubovnata lirika ot poeziata na razli4nite nacii ,lesno moje da se preceni krasotata im...![]()
Mislil sum i sum chuvstval suthtoto
Samo deto ne moga da go izrazia po tozi nachin.
- LuckyMan
- Обратна връзка:
Re: jenite
Абе и аз не съм виждал в Пловдив красиви жени.Вземи се разходи малко до морето пък после пак ще говорим.Все пак, като цяло са по-красиви българките. Никой не може да ме убеди, че в Канада може да се намери по-умна и по-работлива жена от нашата българка. Да не говорим, че тук хората с наднормено тегло са 2/3 от населението на страната. Редки изключения се срещат тук-там, а тези дето ги виждаме по телевизията са с не знам колко пластични операции и са минали през доста конкурси и кревати, докато стигнат до там. Същото се отнася и за заведенията. Имаше един приятел, който казваше, че хубавите канадки, са като грозните българки. Е разбира се ако не си ходил от доста време в БГ може и да се прежалиш с някоя дебелана или вмирисана негърка и то по простата причина, че българките, които са в Канада не са от най-хубавите екземпляри на нашата родина, но все пак са доста по-добре от останалата част от женското население тук и заради това проявяват голямо самочувствие и не дават как да е. Интересно ми е какви са били в България,когато им се е налагало да се конкурират с другите българки.No667 написа:Tova za balgarkite e mit i az sum saglasen s FASONA,tuka v Winnipeg vidiah dostatachno krasivi i elegantni jeni,rusi i hubavi kanadki,vidiah i aziatki gotini,a da ne vikazvam v kafenetata na "Malkata Italia" kakvi angelski sazdania kanadki rabotiat,che i v Plovdiv takiva nejni sazdania ne sum vijdal,kato ot prikazkite sa jenite.
A che bulgarkite se ligaviat i mrankat mnogo si e fakt i istina,na tiah ne moje da im se ugodi nikoga.
Ne mislia che e kraen postinga,a si e savsem na miasto
Ей, момичета! Не се обиждайте, ама има една песен на "Гумени
Глави": "Извинявай, скъпа моя, че те пребих от бой....." Сещате се как продължава нали? С две думи-Стига надувки!

I men veche balgarkite ne me privlichat,sled kato onya den se zavarnah ot Ikkalut i opoznah eskimoskite ne iskam da chuya za balgarki,strahotni geni ,a da znaete i kakav smyah pada s tyah.Ne znam moge bi samo anglichankite gi prevazhogdat.Abe kato vtora kazarma e,vsichko sto se dvigi stava za ...haresvane.