prace написа:agent Ozo написа:Ivan1007 написа:Някои глисти съвсем изперкулясват и след като са се прибрали в родната кочинка, където се чувстват още по-зле продължават да се самонавиват, че в торището им е по-добре, щото било мило и родно.
A други глисти пък, след като съвсем изперкулясат, започват да се самонавиват, че се чувстват щастливи в канадското торище само защото им мирише по-различно от родното, по-вносно някак си.

канадското лайно не мирише.
Смятай ако фармацевтиката и фармакологията не бяха така добре развити в Канада какво щеше да е.
Масово се пият андидепресанти.
Смятай и ако не се взимаха изрични мерки, да се слагат мрежи по мостове и от високи места, специално да се правят прозорците неотваряеми и защитени, за да не се обърка някой с птичка.
А аз съм имал колеги местни, те горките не само не са виждали нормален климат, но и не знаят че такова животно съществува, не са го изпитвали и не са го преживявали.
Като им кажа, че от март до юни всичко трябва да е зелено, птичките да пеят, да мирише на цветя, да пече слънце и хората да се разхождат усмихнати; те ме гледат като треснати и се чудят какво аджеба съм сънувал.
В друг случай пък, като говоря, че е възможно юли и август хем да е топло (25 и нагоре), хем да не е влажно и ветровито, да не е лепкаво и тегаво, тоя път пък дори и не ме гледат недоумяващо, а някак апатично и напълно недоверчиво. С вид: "Е, сега пък ептен не му вярвам, тоя какви локуми разгъва!?"
Те масата местни, дето не са пътували много, ако знаеха какви райски кътчета има, ептен щяха да се депресират и отчаят от живота.