roumensp написа:Няма по-сексапилна гледка от млада ТеКеЗеСарка, обула галоши на босо и хранеща крави.
Чак ти се преисква да оп...неш кравата...
Ти май верно не си се преглеждал наскоро, почвам да се притеснявам за теб.
Не знам как, ама най-големите убитаци все в Монреал са ви събрали, чудя се дали е съвпадение или закономерност, дължаща се на социала и пазаруването от Kijiji.
roumensp написа:Няма по-сексапилна гледка от млада ТеКеЗеСарка, обула галоши на босо и хранеща крави.
Чак ти се преисква да оп...неш кравата...
Ти май верно не си се преглеждал наскоро, почвам да се притеснявам за теб.
Не знам как, ама най-големите убитаци все в Монреал са ви събрали, чудя се дали е съвпадение или закономерност, дължаща се на социала и пазаруването от Kijiji.
За вас там дето се сабирате у лево свян няма, нама куцо, няма съкато, всичко под ножа, дали ще е крава или текезесарка, за вас е все едно...
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Kpetrov написа:Носи си китайските кецове и гумените ботуши, не ми пречиш. Щом ти харесват или са ти удобни!
Не ми е в стила. Просто казвам, че всеки има право да харесва каквото му е кеф и да се носи както си иска, негова си работа какво харесва и колко плаща за него.
Ти нали уж казваше същото за млякото от ферми, щом искаш да си даваш парите за нещо, това си е твое право и решение ...
Аз продължавам да го казвам, но това не значи, че не се чудя как може да дадеш доста повече за нещо, което не може да провериш или има съмнително по-добри качества.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Kpetrov написа:Носи си китайските кецове и гумените ботуши, не ми пречиш. Щом ти харесват или са ти удобни!
Не ми е в стила. Просто казвам, че всеки има право да харесва каквото му е кеф и да се носи както си иска, негова си работа какво харесва и колко плаща за него.
Ти нали уж казваше същото за млякото от ферми, щом искаш да си даваш парите за нещо, това си е твое право и решение ...
Аз продължавам да го казвам, но това не значи, че не се чудя как може да дадеш доста повече за нещо, което не може да провериш или има съмнително по-добри качества.
Петров, приятелю, не се мъчи да обесняваш, там кадето нямаш шанс да бъдеш разбран. Предполагам ,че вече си успял да разбереш, че ние българите не умеем да спорим спокойно и с аргументи. Никога не изслушваме опонента си с уважение, обичаме да се надвикваме, надхвърляме и да се „надцакваме“ с обиди. Много жалко, но е факт, че на нас българите драстично ни липсва култура на водене на всякакъв вид дискусия. А това се учи и се възпитава още първите 7 г.
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Малийййй и като станем сега една Държава на реда и дисциплината!
Представям си какво е ром да те глоби за превишена скорост.Или кола с чужда регистрация да си я "отвлекът" посред бял ден!
Срам! http://dnes.dir.bg/news/romi-rumjana-ba ... 16877?nt=4"
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Мух, ти на това хубаво ли му викаш? Гъс* до гъс* и с тия вълни никакъв шанс да се окъпеш. Демек слънчасването ти е в кърпа вързано.
Виж бразилските си струва да посетиш.
Това ще е следващата туристическа дестинация, май, май. Само да убедя Щерю, че няма да го заколят още на летището.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Bistra написа:Мух, ти на това хубаво ли му викаш? Гъс* до гъс* и с тия вълни никакъв шанс да се окъпеш. Демек слънчасването ти е в кърпа вързано.
Виж бразилските си струва да посетиш.
Това ще е следващата туристическа дестинация, май, май. Само да убедя Щерю, че няма да го заколят още на летището.
Ако не ти се нрави гъс* до гъс* и се плашиш от черноморски вълни по-добре и не помисляй за Бразилия.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.