Това ще да е някъде по Кюстендилските села. Там ми е направило впечатление, че бордюрите са белосани като пунктирни линии.optics написа:Еврибари на магари !
...
Какво пък чужденците имат против жените с червени коси?
Това е така, щото едно време всичко живо се къносваше с индийска къна в домашни условия. Та тя дава червеният оттенък на косата. Интересно в Канада не съм се сблъсквала с този продукт. То, не че съм търсила, ама само отбелязвам, че не съм виждала.

Там няма обществена тоалетна в радиус 2-3 километра и тези които са до кулата затварят в 8-9 часа. Сещай се сам кво става в храсталаци, покрай оградки и т.н.
 Там няма обществена тоалетна в радиус 2-3 километра и тези които са до кулата затварят в 8-9 часа. Сещай се сам кво става в храсталаци, покрай оградки и т.н.

Интересно, повечето ми приятелки от България с доста стабилни семейства имат червени коси. Сигурно търсят внимание навън.
  Интересно, повечето ми приятелки от България с доста стабилни семейства имат червени коси. Сигурно търсят внимание навън.  Както казах червеният цвят идва от употребата на къна. На мен никога не ми е бил любим цвят, но и да искам не мога да го постигна, щото първо трябва да се изруся, което никога няма да се случи.
  Както казах червеният цвят идва от употребата на къна. На мен никога не ми е бил любим цвят, но и да искам не мога да го постигна, щото първо трябва да се изруся, което никога няма да се случи.