Оптикс, само да добавя, че освен "гачили" другия ми любим лаф е "ша слазате ли" ама нямаше как да го вмъкна тука. Това само Заралия може да го оцени, хахахаха
Rhea написа:Ми аз чаках знак, а и не се спрях. Гачили се разминахме. Нищо, ако е казал Господ, ще я изпием бирата![]()
Оптикс, само да добавя, че освен "гачили" другия ми любим лаф е "ша слазате ли" ама нямаше как да го вмъкна тука. Това само Заралия може да го оцени, хахахаха
Говоря за "последната известна" и тъй наречената " тайната вечеря" !anxeli написа:Муха, излагаш се! Сбирките се обявяваха във форума и всички бяха поканени, който иска - идваше.
Коко, като идваш непременно обяви дата за среща, аз ще направя специална покана за мухата, може би и лимузина да изпратим, ще видим ...
Какво щастие е за българската общност в Торонто, че те има, Мух. Та да има кой да прекъсва на мига всеки опит за одумване на отсъстващи от компанията, в която си и ти. Предполагам, след толкова години непримиримост от твоя страна, никой и не си помисля да започва такъв мохабет в твое присъствие.myhata II написа:Тук е същото когато се съберат българетата започват да одумват тези които отсъстват на масата или преди малко са си тръгнали !
Най често се събират по български градове и села или по блокове и квартали !
7George написа:1 етап взаимотношения: " Ааааа, българи-българи, по-наблизо и повече, в същия блок или квартал, ако може да си пием ракията по терлици всяка вечер..."
2 этап: "По-далече от българите, значи - по-добре. Българите - в България или по форумите, най-много на някоя годишна сбирка евентуално." Приятелите от едно време са изключения.
Белким са видити най подир да пийти ина бира...optics написа:Rhea написа:Ми аз чаках знак, а и не се спрях. Гачили се разминахме. Нищо, ако е казал Господ, ще я изпием бирата![]()
Оптикс, само да добавя, че освен "гачили" другия ми любим лаф е "ша слазате ли" ама нямаше как да го вмъкна тука. Това само Заралия може да го оцени, хахахаха![]()
да ! А също и - "доматито"
Не е вар ! (така викаше дядо ми на село)
За Тонич - също винаги готов !
Не ме бива да люпя семки, обсъждайки тоя и оня "на живо", и доказвайки, че всъщност щом той липсва, аз съм правият. Така и не се научих.mama mia написа:Бистра, защо не пропуснеш и втория етап, поне глупостите си ще ни спестиш. А иначе си права, по-лесно под псевдоним да се правиш на голяма работа, инак на живо всички ще те разберат бързо колко струваш. Толкова от мен. Вие си чешете самочуствието по форумите, аз залагам на живите контакти.