Определено е така,НОПавел написа:аз слушам предимно рок, щото съм комплексар
Някой казва ли ти да не слушаш рок и да не ходиш на рок концерти ?
Някой казва ли ти как да се обличаш на тея концерти и да ти прави забележка за цената на билета ?
Определено е така,НОПавел написа:аз слушам предимно рок, щото съм комплексар
Нали! Събота вечер, си обличам официалния анцуг и си слагам цигарите в кутия от Давидоф. Правя си прическа като на рисмки сенатор, демек с бритонче лизнато надолу. Кадета за по-малко от 5 човека избщо не го и пала, а потеглянето ако не е със свирене на гуми е безмислено. Затова тук си тежа на мястото!grozdan написа:Пропусна да кажеш, че истинският селянин не танцува в дискотеката. Танцуването е за жените и педалите. Нема кво толко да се кълчиме. Истинският селянин стой гордо облегнат на стената в компанията на други такива като него, смуче некъв алкохол и гледа лошо. Следствието е бояChomsky написа: И аз съм селянин. На паспорта ми пише "Многу див и многу прос".
Мога да плевя разсад, да загърлям фъстък, да пръскам доматите със син камък, да варя скоросмъртница, да се бия всяка събота в дискотеката и квото си щеш. Имам много комплекси, ама хубав човек лошо в себе си не държи и си ги изкарвам нон-стоп![]()
Фундаментално грешиш по няколко показателя:davidT написа:Определено е така,НОПавел написа:аз слушам предимно рок, щото съм комплексар
Някой казва ли ти да не слушаш рок и да не ходиш на рок концерти ?
Някой казва ли ти как да се обличаш на тея концерти и да ти прави забележка за цената на билета ?
Тоя лаф,у лево ,много отдавна не е модерен и ако мислиш че каза нещо умно жестоко се лъжешПавел написа:davidT написа:Хайде ако обичаш - лекичко в ляво!Павел написа:аз слушам предимно рок, щото съм комплексар
По-добре музиката да те друса в ритми, отколкото да се друсаш за да може музиката да стигне до теб!Павел написа: чалгата е една елементарна музика (правя и огромен комплимент, наричайки я така), предназначена за елементарни хора, по-голямата част простаци, друсайки се по концертите на ориенталски ритми и пищящи зурни.
Кое не е истина ? Не сме екстрасенси да ви гадаем мислите
Че е неговият размер на любоФта. Нищо не разбираш значи!davidT написа:Кое не е истина ? Не сме екстрасенси да ви гадаем мислите![]()
ОбъркАх се. Тая песен ми звучи като превеждана с Гугъл Транслейт.
Не ми е работа да ви коментирам спора с Павел, но имам мнение по горното изречение.davidT написа:...
Азис е всепризнат номер 1 талант на България ,а Софи Маринова е единствената певица хващаща 1 октава повече от Лили Иванова .
...
davidT написа:Тоя лаф,у лево ,много отдавна не е модерен и ако мислиш че каза нещо умно жестоко се лъжешПавел написа:davidT написа:Хайде ако обичаш - лекичко в ляво!Павел написа:аз слушам предимно рок, щото съм комплексар![]()
Очевидно си живееш в някъв твой измислен свят отпреди 10г и си мислиш че слушайки рок си някакво висше същество![]()
Поп-фолк музика съществува.Точка.Сега ,ти че не искаш да съществува е друг въпрос.
Аз ще питам циганите във Факултето ,ти иди питай негрите за рапа и рока![]()
Колкото до самите певци,има такива който не знаят нотите или такива който определено не са за тая работа но тях времето ги постави там където им е мястото.В поп-фолк музиката са най-талантливите певци на България .Азис е всепризнат номер 1 талант на България ,а Софи Маринова е единствената певица хващаща 1 октава повече от Лили Иванова .Бленувайки че си едно висше същество, също така изпускаш и факта че повечето от тези певци са завършили народно пеене в музикалното училище в Калофер.И което народно пеене с неравноделни ритми е едно доста сложно нещо и ако някой от тези на който имаш плакати по стената, почне да го пее вероятно ще се получи доста комична ситуация![]()
В тая връзка ето ти две песни за сравнение на тази певица която ще идва
https://www.youtube.com/watch?v=UdoXE5NBom8"
https://www.youtube.com/watch?v=p78ZIdx-hds"
Колкото до IQ нямаш грижи,имам официален документ от Менса.Оставяме по 2к$ някъде и си ги мерим
Пак казвам ,да казваш на някой че е елементарен на базата на това каква музика слуша ,показва само и единствено колко елементарен и комплексиран си ти самия.Точка.
А ако имаш някакви други душевни притеснения,отивай да стачкуваш пред концерта или започвай гладна стачка.Аз казах
Само Слави Трифонов липсва в цитата горе и купона става пълен..grozdan написа:Не ми е работа да ви коментирам спора с Павел, но имам мнение по горното изречение.davidT написа:...
Азис е всепризнат номер 1 талант на България ,а Софи Маринова е единствената певица хващаща 1 октава повече от Лили Иванова .
...
ГоркО й на България ако това са най-големите й таланти.