Концерт на Глория -24. Май

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
davidT

Re: Концерт на Глория -24. Май

Мнение от davidT »

Павел написа:аз слушам предимно рок, щото съм комплексар
Определено е така,НО
Някой казва ли ти да не слушаш рок и да не ходиш на рок концерти ?
Някой казва ли ти как да се обличаш на тея концерти и да ти прави забележка за цената на билета ?
"Mатематически гарантирано е,че Биткоин e обречен"
Powered by Мосю Geek
Аватар
Chomsky

Мнение от Chomsky »

grozdan написа:
Chomsky написа: И аз съм селянин. На паспорта ми пише "Многу див и многу прос".
Мога да плевя разсад, да загърлям фъстък, да пръскам доматите със син камък, да варя скоросмъртница, да се бия всяка събота в дискотеката и квото си щеш. Имам много комплекси, ама хубав човек лошо в себе си не държи и си ги изкарвам нон-стоп :rofl:
Пропусна да кажеш, че истинският селянин не танцува в дискотеката. Танцуването е за жените и педалите. Нема кво толко да се кълчиме. Истинският селянин стой гордо облегнат на стената в компанията на други такива като него, смуче некъв алкохол и гледа лошо. Следствието е боя ;)
Нали! Събота вечер, си обличам официалния анцуг и си слагам цигарите в кутия от Давидоф. Правя си прическа като на рисмки сенатор, демек с бритонче лизнато надолу. Кадета за по-малко от 5 човека избщо не го и пала, а потеглянето ако не е със свирене на гуми е безмислено. Затова тук си тежа на мястото!
леко, не се нервирайте, че ще остареете бързо.
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

davidT написа:
Определено е така,НО
Някой казва ли ти да не слушаш рок и да не ходиш на рок концерти ?
Някой казва ли ти как да се обличаш на тея концерти и да ти прави забележка за цената на билета ?
Фундаментално грешиш по няколко показателя:
1. Стил поп-фолк не съществува - това е една измислица от самите чалгари, хем да не биват обиждани, хем да звучи по-така. Има стил фолк(лорна) музика, има стил поп, обаче поп-фолк няма - има долнопробна чалга.
2. По-абсурдно заключение от това, че слушам предимно рок (с многото му разновидности) щото е модерно и поради това съм комплексар не може да има, освен ако до такова заключение си стигнал в нетрезво състояние.
3. Никъде, ама никъде не съм казвал кой какво да слуша - всеки има право да бъде прост колкото си иска. Аз само казвам, че чалгата е една елементарна музика (правя и огромен комплимент, наричайки я така), предназначена за елементарни хора, по-голямата част простаци, друсайки се по концертите на ориенталски ритми и пищящи зурни. Чалгата изисква 0 талант - както при писане, така и при изпълнение. Всичките певачки са популярни само и благодарение на тунингования си външен вид и защото преспиват с когото трябва. Чалгата е "музиката" на мутрите и циганите - опитай се да ме обориш :D Иди във Факултето и анкетирай 100 цигани, па да видим колко ще ти кажат, че слушат Бах или метъл :D Същото можеш да питаш и всяко борчЕ по анцуг и ланец по-дебел от синджирчето на кенефа. Виж и само акъла (доста тесен :rofl: ) на пусналата тази тема чалгарка.

Виж ги и тия двамата, от поста на Марто - имаме ли някакви съмнения какво слушат и колко им е айкю-то?

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 36&t=45953"

Хайде ако обичаш - лекичко в ляво!
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
davidT

Мнение от davidT »

Павел написа:
davidT написа:
Тоя лаф,у лево ,много отдавна не е модерен и ако мислиш че каза нещо умно жестоко се лъжеш :lol:
Очевидно си живееш в някъв твой измислен свят отпреди 10г и си мислиш че слушайки рок си някакво висше същество :D
Поп-фолк музика съществува.Точка.Сега ,ти че не искаш да съществува е друг въпрос.

Аз ще питам циганите във Факултето ,ти иди питай негрите за рапа и рока :D

Колкото до самите певци,има такива който не знаят нотите или такива който определено не са за тая работа но тях времето ги постави там където им е мястото.В поп-фолк музиката са най-талантливите певци на България .Азис е всепризнат номер 1 талант на България ,а Софи Маринова е единствената певица хващаща 1 октава повече от Лили Иванова .Бленувайки че си едно висше същество, също така изпускаш и факта че повечето от тези певци са завършили народно пеене в музикалното училище в Калофер.И което народно пеене с неравноделни ритми е едно доста сложно нещо и ако някой от тези на който имаш плакати по стената, почне да го пее вероятно ще се получи доста комична ситуация :D

В тая връзка ето ти две песни за сравнение на тази певица която ще идва
https://www.youtube.com/watch?v=UdoXE5NBom8"
https://www.youtube.com/watch?v=p78ZIdx-hds"

Колкото до IQ нямаш грижи,имам официален документ от Менса.Оставяме по 2к$ някъде и си ги мерим :D

Пак казвам ,да казваш на някой че е елементарен на базата на това каква музика слуша ,показва само и единствено колко елементарен и комплексиран си ти самия.Точка.

А ако имаш някакви други душевни притеснения,отивай да стачкуваш пред концерта или започвай гладна стачка.Аз казах :D
Powered by Мосю Geek
Аватар
Chomsky

Мнение от Chomsky »

Това доказва, че не е истина

http://www.youtube.com/watch?v=Wdv6Q_p_lVM"
леко, не се нервирайте, че ще остареете бързо.
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Павел написа: чалгата е една елементарна музика (правя и огромен комплимент, наричайки я така), предназначена за елементарни хора, по-голямата част простаци, друсайки се по концертите на ориенталски ритми и пищящи зурни.
По-добре музиката да те друса в ритми, отколкото да се друсаш за да може музиката да стигне до теб!
davidT

Мнение от davidT »

Chomsky написа:Това доказва, че не е истина

Кое не е истина ? Не сме екстрасенси да ви гадаем мислите :D

Колкото до Преслава,това е една от най-добрите попфолк изпълнителки, пеещи прекрасно и народно пеене.Голям талант !!!
Лошото е че точно българите не си признаваме талантите а ходим да се кланяме на някви елементарни псевдо рок певци, изпълняващи рок чалга :D

Ако не си запознат с творчеството на Преслава,ето ти една нейна песен ,на живо,без подготовка ,без нищо от раз,почва и пее една от най-трудните за изпълнение български народни песни !!! И я изпява по един невероятен начин :handshake:

Преслава - Не казвай, любе, лека нощ

https://www.youtube.com/watch?v=Di5UmTCT890"
Powered by Мосю Geek
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

davidT написа:

Кое не е истина ? Не сме екстрасенси да ви гадаем мислите :D
Че е неговият размер на любоФта. Нищо не разбираш значи!
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Обаче Чомски е прав, без майтап.
Не може да ти стои размер, ако ти е природна даденост. :o
Между другото съм виждала едни специaлни гащи с коланчета и нещо прикрепено отпред. Ама това го носят само едни дами с особени предпочитания. Господата си го имат по рождение, та не се налага "да им стои".
Въобще текстописецът и е върха! Язък за пропиляния талaнт! Хубаво си върти дупето. :y:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
grozdan

Мнение от grozdan »

ОбъркАх се. Тая песен ми звучи като превеждана с Гугъл Транслейт.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
grozdan

Мнение от grozdan »

davidT написа:...
Азис е всепризнат номер 1 талант на България ,а Софи Маринова е единствената певица хващаща 1 октава повече от Лили Иванова .
...
Не ми е работа да ви коментирам спора с Павел, но имам мнение по горното изречение.

ГоркО й на България ако това са най-големите й таланти.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

davidT написа:
Павел написа:
davidT написа:
Тоя лаф,у лево ,много отдавна не е модерен и ако мислиш че каза нещо умно жестоко се лъжеш :lol:
Очевидно си живееш в някъв твой измислен свят отпреди 10г и си мислиш че слушайки рок си някакво висше същество :D
Поп-фолк музика съществува.Точка.Сега ,ти че не искаш да съществува е друг въпрос.

Аз ще питам циганите във Факултето ,ти иди питай негрите за рапа и рока :D

Колкото до самите певци,има такива който не знаят нотите или такива който определено не са за тая работа но тях времето ги постави там където им е мястото.В поп-фолк музиката са най-талантливите певци на България .Азис е всепризнат номер 1 талант на България ,а Софи Маринова е единствената певица хващаща 1 октава повече от Лили Иванова .Бленувайки че си едно висше същество, също така изпускаш и факта че повечето от тези певци са завършили народно пеене в музикалното училище в Калофер.И което народно пеене с неравноделни ритми е едно доста сложно нещо и ако някой от тези на който имаш плакати по стената, почне да го пее вероятно ще се получи доста комична ситуация :D

В тая връзка ето ти две песни за сравнение на тази певица която ще идва
https://www.youtube.com/watch?v=UdoXE5NBom8"
https://www.youtube.com/watch?v=p78ZIdx-hds"

Колкото до IQ нямаш грижи,имам официален документ от Менса.Оставяме по 2к$ някъде и си ги мерим :D

Пак казвам ,да казваш на някой че е елементарен на базата на това каква музика слуша ,показва само и единствено колко елементарен и комплексиран си ти самия.Точка.

А ако имаш някакви други душевни притеснения,отивай да стачкуваш пред концерта или започвай гладна стачка.Аз казах :D

Няма нужда да питам негрите – рап-крапа го мразя дори повече от нашата чалга, щото някои от нашите чалгарки стават поне за гледане, ако натисна мутето :D , нещо което съм го казвал много пъти преди.
В никакъв измислен свят не живея и не си мисля, че съм някакво висше същество защото слушам по-качествена музика, но със сигурност съм поне една степен над чалгари, цигани и борци.
Ще ме извиниш, но от уважение към мишкта си, няма да кликна на чалгарски линкове; няма и да пусна от своя страна линкове на световно-известни музикални колоси, защото ти си сляп за качествената музика, плюс това, никой от моите музикални идоли не е завършил музикалното в Калофер и не свири на Кремони, произведени в Казанлък :rofl:
Добре, че в теста за интелигентност не е имало въпроси свързани с пунктоация, щото щеше да видиш официален документ, когато софка види западна сцена.

Понеже стана дума за Лед Цепелин и папийонки, заповядай - Лед Цепелин с фракове и папийонки , от днешната преса:

стр 22 "Don't count on comeback"

http://eedition.vancouver.24hrs.ca/epaper/viewer.aspx"

Щом за теб азис и софка са №1, аз наистина няма повече какво да говоря с теб, плюс това, ти вече каза :D

А това, "В поп-фолк музиката са най-талантливите певци на България .Азис е всепризнат номер 1 талант на България ,а Софи Маринова е единствената певица хващаща 1 октава повече от Лили Иванова" си го сложи за подпис, та да оправяш настроението на всички.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

grozdan написа:
davidT написа:...
Азис е всепризнат номер 1 талант на България ,а Софи Маринова е единствената певица хващаща 1 октава повече от Лили Иванова .
...
Не ми е работа да ви коментирам спора с Павел, но имам мнение по горното изречение.

ГоркО й на България ако това са най-големите й таланти.
Само Слави Трифонов липсва в цитата горе и купона става пълен..
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
IFF

Мнение от IFF »

И аз не понасям чалгата, ама като изпия 5-6 водки, мога да са чекна и на радка пиратка. Като пия и не съм аз, мааму стара. Иначе съм музикално елементарен, кефи ме готината музика, дето та грабва от първия път като Металика, Нирвана, Дорс, Битълсите,Даркнес, Грейв Дигър, Вивалди, Славиту, гръцко и сръбско и даже Кис и Цепелин. От поп фолка ме кефят Гергана и Еми Стамболова. Глория ни ма кефи въобще. Сега си мисля, че Павката няма да може да ма разбере въобще, как аджеба мога да слушам хем Металика, хем Гергана. Като се замисля, не се е родил още тоя, който може да му обясни нещо на него (как да обясниш на някого, който гледа в диапазон 15 градуса, че има още 345) :rofl: :rofl: :rofl: Така че спокойно си го местя от единия крачол в другия и продължавам да си гледам Комиците(няма метъл вътре, и водещия не е хамериканец, ама Павката ша извинява, не мога да не го гледам, кефи ме). Наздраве, петък вечер е :beer:
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

Изображение
Панталоните с „дисаги” между крачолите
Все съм виждал идиотски Кич и нефункционалност, но това е Евереста на Безумието. Нашият шофьор вика, че са ги измислили за жени с гигантски вагини. Той не ползва точно тази дума, де ... а и едва ли знае, какво означава :)))
Не! Наистина някои жени тотално изкукуригаха! Да се спъваш с торба между краката, за да приличаш на кенгуру ... си е най-малкото странно!?!?

Среднощните фойерверки
Хипер гъзария на новите градски селендури. Продавал Лумпена цяло лято зарзават на пазара или бил „слуга” в Испания, взел накуп паричките и решава да „разпуска”. Забива се в най-близкия „чалга-кенеф” и си поръчва ... заря!?!?!?!?! Точно в полунощ, по микрофона съобщават, че след 1 минута, навън ще има фойерверки, специално за Прокопи от село Чучуриново ... и се почва канонадата. Така де, платил си е човека ... и му е едно весело, весело, весело :(((((

„Стани чалга-идиот
Мечтата на 97% от човекоподобните обитатели на тези земи, вече е реалност. Благодарение на Робокопа от Учиндол, душевноболните получиха свое шоу в прайм-тайма. Вечна слава на сватбарската дружина „Ку-Ку Бенд” и новата им линия на побашибозучване „Стани чалга – идиот”!!! Тотална деградация на една бивша нация :(((
Защо?
Изображение
:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Заключено