Ще драсна един дълъг пост и почти ще се ориентирам към приключване на темата,понеже нямам време да образовам форумните шутове.
Така....и все още не получавам никакви линкове
и доказателства че Алтернативната медицина ,видиш ли била много вредна и трябва да се забрани,докато се рекламират лекарства като ибопрофен от който щях да умра преди 3г.
Докато аз цитирам Харварския университет

и едни от най-известните медицински институти в света,насреща получавам субективни и крайно ограничени мнения на разни дюлгери, който си варят ракия в мазата и заточени на Северния полюс трето разрядни зъбари да лекуват затворници.Щото са и толкова кадърни.И Чич Мите,ама той ме гони на всеки пост и се опитва неуспешно да е на всяка манджа мерудия.
Алтернативната медицина не е пиене на вода,както твърди треторазрядния зъбар а хилядолетна наука която включва в себе си много отрасли/йога, рейки ,хомеопатия, ирисова диагностика,билколечение,акупунктурата ,медитация и още много много други.Методи който са се доказали.Да се отрича нещо което е дало база на съвременната медицина и е помагало хилядолетия е доста грешно.Ми да вземем хомеопатията,тук в Америка не е много разпостранена понеже е царството на Бялата мафия /за която ще кажа няколко думи после/,но в Европа има университети в който се учи само хомеопатия.В Германия и Франция доколкото знам само лекари могат да преписват хомеопатични лекарства.
Ми да вземем една Азия ,защо там алтернативната медицина е толкова развита и защо японците и другите азиатци живеят най-дълго и са най-здравите хора на Планетата ? Очевидно не е защото пият ибупрофен и онова лекарство причинило смърта на 60к души,каквато теза изкара дюлгерина в един свой пост
Ми да вземем и прословутите хапчета,допреди 20г почти 100% от тях се правеха концентрат на базата на билките.Билки който са доказали своята полза.Един вид излиза
че традиционата медицина е изплагиатствала голяма част от алтернативната,сложила е опаковката ,малко реклама и хоп ПРОФИТ 
Сегашните,модерни хапчета обаче вече са само плод на лабораторни опити и химия,защото Бялата мафия трябва да бълва нови и нови лекарства постоянно ,с една единствена цел а именно ПРОФИТ.
.........................................................................................................................................................................................................................................
Бялата мафия или така наречената Фармацевтична индустрия или по известна като Big Pharma е нещо което открадва благородните идеи на медицината и я превръща в БИЗНЕС и стока,която трябва да се продава на всяка цена.Лекарствата са огромен бизнес.Оценен на 1,2 трилиона $ годишно.Big Pharma владее повечето от този пазар.от 10-те най-големите ,5 са американски.Най-голямото лоби в Америка се притежава от Фармацевтичния бизнес.Показателен е примера че една от тези компании дава за реклама на свой продукт 460млн,и на следващата година продукта има продажби от над 1млрд.Нещо като кино индустрията и блокбъстерите
Затова и тестовете на дадени лекарства не продължават достатъчно дълго,а се пускат на конвейра ,като целта е само ПРОФИТ и затова и цената им е доста солена.В Един от линкове който съм дал виждаме изследване че 75% от новите лекартва нямат никакъв или почти никакъв реален ефект !
Виждаме и дръгите резултати на тази мафия а именно ,60к убити от лекарството ВОКС ,други 4-и са причина за повече смъртност отколкото хероина в Америка.Също така лекарските грешеки са вече ТРЕТА причина за смъртност в Америка.
Същата тая Фармацевтична индустрия е водена от една единствена цел а именно ПЕЧАЛБА.Повечето лекари,поне тея тип зъбара "Кон с Капаци" са нейните редови войници.Те са програмирани да изписват по колко може повече нейни продукти а именно лекарствата.Ако не ти помогне едно ,ще ти изпиша друго.Ако и то не ти помогне друго,ти само купувай и се ТРОВИ,важното е да ти вземем парите.Един вид те са програмирани да са едни продавачи на продуктите на Big Pharma .
Ето тук може да се прочете повече за Big Pharma
https://www.drugwatch.com/manufacturer/"
Като цяло можем да видим и резултатите, хората на Американския континент са най-дебели,болни и живеят най-малко,а тези в АЗИЯ ,който масово използват алтернативната медицина точно обратното.Най-здрави и дълголетни !
Като за финал,аз бих определил сегашните продукти на Big Pharma като ГМО лечение а на алтернативната мединица като БИО лечение

Като цяло аз не съм против модерната медицина,но прибягвам само в наистина краен случая.Предпочитам да се лекувам с билки например вместо да пия нови и модерни хапчета-химий от който са умряли 60к човека !