http://www.livenews.bg/GLEDAHTE-NA-JIVO ... t!!!-57527"
Айде, че трябва да тръгваме със знамената

Е, анджък де! Да отидем да се снимаме и публикуваме във Фейсбук...ivalin написа:Ето какво правят хората по света:
Абе то общо взето и Априлското възстание по онова време е изглеждало само шум, но си е свършило работата за подготовката на Руско-турската освободителна война макар, че още лятото на 1875 г. поставя началото на поредното изостряне на Източния въпрос...Mark_2013 написа:Без конктерни искания и организация да ги постави и узакони, всички протести са само шум.
Старите бацили само слушат сега и чакат да влязат в новата структура.
Не че съм против това което правите по протестите, но без организация, искания и метод за узаконяването им, всичко е един шум.
Априлското възстание е било претекст за руснаците да реализират завоевателните си амбиции. Една много нещастна част от българската история, попарата, на която сърбаме и до ден днешен.ivalin написа:Абе то общо взето и Априлското възстание по онова време е изглеждало само шум, но си е свършило работата за подготовката на Руско-турската освободителна война макар, че още лятото на 1875 г. поставя началото на поредното изостряне на Източния въпрос...
М-не, не позна! Не искам да давам на никого акъл. Ти изяваваш позиция, аз също. За другото си права...Личният ми живот и просперитет за мен лично са много по-важни, примерно от твоят или от този на Бойко Борисов.krimon написа:мда, винаги има "мъдри", които знаят как се прави тази работа, готови са даже акъл да ти дадат, но се държат на километр разстояние, защото личният ми живот и просперитет са най-важни, нали![]()
Абсолютно.Bistra написа:Априлското възстание е било претекст за руснаците да реализират завоевателните си амбиции. Една много нещастна част от българската история, попарата, на която сърбаме и до ден днешен.
justine написа:В страната се извърши тих държавен преврат и в момента се управлява от загубилите изборите партии, не от спечелилата политическа сила.
survivor написа:Такова политическо безочие не трябва да минава. Ако сега протестите секнат и това правителство остане на власт, вече никаква надежда не виждам за България. Нека поне се знае от бъдещите политици на България, че има някаква граница, зад която не трябва да преминават, че има някакво наказание. Че изнаглеят ли много, могат да загубят властта. Че не управляват животни, а хора, които си знаят правата и с които трябва да се съобразяват. Имаше една приказка, че мъж, дете и прасе както ги свикнеш. За мъжете и прасетата не знам, ама при политиците е така. Както ги свикнеш. Докъдето им позволиш. Успяха да си прокарат правителството по този скандален начин, мина без протести и веднага след това - хоп - назначиха Дон Корлеоне за шеф на ФБР. Понеже предишното им изнудване мина, понеже досега винаги е минавало. Логично действат хората, така ги бяхме свикнали. Това за мен е големият смисъл от протеста.
Който не иска, няма да му се сърдимПричини да не се дойде много, знаем ги всичките
И няма нужда да обяснявате защо няма да дойдете, просто игнорирайте съобщението. А който иска да дойде, може да каже и на други българи.
Мдаа...IRA написа:...
Ехххх... ех, ех момиче младо, тези думи не ти правят чест на сериозна дама.Bistra написа:Априлското възстание е било претекст за руснаците да реализират завоевателните си амбиции. Една много нещастна част от българската история, попарата, на която сърбаме и до ден днешен.