А какъв е? Екзотично облечен ром?...Ами палмата?optics написа:Този НЕ Е негър !?

Знам, че по Петричко гледаха портокали, ама те растат на дръвчета, май, не на палми.

А какъв е? Екзотично облечен ром?...Ами палмата?optics написа:Този НЕ Е негър !?
Палми има не само в Африка. И на мен не ми прилича на негър, по-скоро на нещо като тайландец или камбоджанец (от тоя регион)...Bistra написа:А какъв е? Екзотично облечен ром?...Ами палмата?optics написа:Този НЕ Е негър !?
OILERS написа:Не бе аз имах предвид второто , ама ти явно много си загоряла, че само първото ти е в главата.А ако си толкова на зор не се притеснявай,кажи си-хора сме ,ще помагаме.apple написа:Спокойно не бия рекорда има много по-големи ударници тук... така да се каже имам си учители. По второто нещо предлагаш ли, защото да уточня не съм заинтересована... Пробвай да се "ебаваш" /сорри за звучния български термин/ с някоя друга, объркал си се...OILERS написа:За 11 дена - 46 мнения във форума!!!Добро постижение!Започвам да си мисля,че ти липсва нещо-може би секс - може би работа.Ако искаш пробвай едно от двете - може и да помогне.Люта чушка ® написа:
Изглежда базата данни на форума се сбъгна. OILERS пише на/за Люта чушка ® по случай 46-тото мнение за 11 дена, а получава отговор от Ябълката. Според мен форумът се сбъгва и преплита мнения. Не може да е нещо друго
Не се хвърляй в тревоги,понякога покрай сухото гори и мокрото.То по принцип аз имах предвид,винаги второто(работата),но много ми харесва начина ви на мислене.Българското семе ще оцелее с такива или пък,а бе няма значение с какви Българки.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=798216"“Аз съм българин, аз не съм англичанин вече.” Тупа се с юмрук в сърцето и убедително ме гледа.
Ами усеща жената къде е купона...ivandaman написа:А бе жена ми също е нещо като "Българофилка"... Доста и харесва в България ама е била там няколко пъти за по един месец и само глезотии... С други думи познава само хубавата страна на БГ от гледна точка на турист.
Също обожава София, по една или друга причина... Ходили сме из цяла европа, била е в Маями във Ванкувър но София и харесва повече... Go Figure ..
Интересно колко ли щеше да постигне ако беше останала в България?apple написа:А ето и Нина Добрев не се срамува, че е българка...http://www.youtube.com/watch?v=kWqBEbSF ... ture=share" Момичето постигна и ще постига още много...
А то пък един купон! Казах ти за кого е! - за някой, който е там за кратко, без да му се налага да върши никаква работа и не се сблъсква с никакви проблеми. Пример: моите деца, латиноамериканската съпруга на Иван и т.н.apple написа: Ами усеща жената къде е купона...![]()