Забавяне на accusé-то 2
Re: Забавяне на accusee -то
Колеги имам нужда от съвет. Изпратил съм документите на 29,09/2011 и
все още нямам акюзе. По-притеснителното,е че не са ми изтеглили парите от картата.
Това , което допускам и ми се стреува най-логично е да имам проблем с картата, но нямам мейл
или писмо , с което да ме подканят да платя с чек. Да им пиша ли меил или писмо -нямам идея.
все още нямам акюзе. По-притеснителното,е че не са ми изтеглили парите от картата.
Това , което допускам и ми се стреува най-логично е да имам проблем с картата, но нямам мейл
или писмо , с което да ме подканят да платя с чек. Да им пиша ли меил или писмо -нямам идея.
- jasmin_veni
Ами по-добре да пишеш мейл с въпрос дали няма проблем с плащането с карта, отколкото да седиш и да чакаш. Гледам на почти всички вече са им изпратили акюзета.
DSC Виена - 03.06.2011г.
Интервю - 09.09.2013г.,Успешно
Изпратени/получени в Сидни - 09.10.2013/15.10.2013
Полет - 26.05.2014г.

Полет - 26.05.2014г.
Вик Ами като гледам до тук седиш в чуденка цели 8 месеца.Ако не бързаш с процедурата седи още и чакай.
Аз лично на твое място отдавна щях да съм писал или

DSC 05/07/2011
Получени във Виена 06/07/2011
Accuse de reception 16/02/2012
e-mail листа на чакащите дата 15/08/2012
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
Получени във Виена 06/07/2011
Accuse de reception 16/02/2012
e-mail листа на чакащите дата 15/08/2012
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
Ше им пиша или ще се обадя по телефона, но не трябва ли да получа някакви иструкцииMisho76 написа:Вик Ами като гледам до тук седиш в чуденка цели 8 месеца.Ако не бързаш с процедурата седи още и чакай.
за изпращането на чека, някакъв номер ?
- jasmin_veni
Чакай сега, ти нали с карта ще плащаш, защо да пращаш чек
Така все едни даваш право два пъти да изтеглят пари. Във формуляра на кредитната карта си заявил, че позволяваш да ти изтеглят пари, защо да пращаш чек? Обади се и попитай дали има някакъв проблем с плащането или с формуляра за плащане с кредитна карта и обясни, че се притесняваш, защото 8 месеца нямаш развитие след изпращане и получаване на документи.

DSC Виена - 03.06.2011г.
Полет - 26.05.2014г.

Полет - 26.05.2014г.
Вече им написах , че най-вероятно има проблем с картата и ги помолих да ми дадат иструкции за плащане с чек. Надявам се да ми отговорятjasmin_veni написа:Чакай сега, ти нали с карта ще плащаш, защо да пращаш чекТака все едни даваш право два пъти да изтеглят пари. Във формуляра на кредитната карта си заявил, че позволяваш да ти изтеглят пари, защо да пращаш чек? Обади се и попитай дали има някакъв проблем с плащането или с формуляра за плащане с кредитна карта и обясни, че се притесняваш, защото 8 месеца нямаш развитие след изпращане и получаване на документи.
бързо. За да не ги усвоят до сега само там виждам причината. Когато ми отговорят, ще напиша какво се е случило.
Днес в пощата намерих писмото.
Както предполагах кредитната карта е отказала и сега ще изпращам чек.
Имам срок от 90 дни. Писмото е с дата 23.04,2012. Има референтен номер
и номер на досието. Надявам се това да е заветното акюзе.
Ще съм благодарен на някой да ни добави в статистиката.
Май съм от последните мохикани.
Не трябваше да им пиша вчера.
- jasmin_veni
Чести акюзе 
Не се притеснявай, че си им писал. Случва се да напишеш мейл преди да пристигне писмото на хартиен носител

Не се притеснявай, че си им писал. Случва се да напишеш мейл преди да пристигне писмото на хартиен носител

DSC Виена - 03.06.2011г.
Полет - 26.05.2014г.

Полет - 26.05.2014г.
-
Вик, имах абсолютно същия проблем. Поради забавяне на какъвто и да било отговор от тях, им писах два пъти дали има проблем с кредитната ми карта. Отговориха ми, че ако има такъв проблем то ще получа писмо от тях, с което да ме уведомят за това. Получих писмо, че има проблем с кредитната ми карта и им пратих чек, който в последствие са инкасирали. И аз като теб имам реф. номер и номер на досието, които бяха посочени в писмото.Вик написа:Днес в пощата намерих писмото.
Може ли да споделиш какво пише в писмото, което си получил? Аз все още се чудя дали ще получа друго писмо, с което да ме уведомят, че разглеждат документите ми.
uncontrollable и Вик- може ли да споделите дали кредитните ви карти са били: Виза, МастерКард, или Американ Експрес - КРЕДИТНИ или ДЕБИТНИ, че има хора, които са пратили дебитна и именно поради тази причина им е била отказана транзакцията.
Другото, което ме интересува картата в момента на тегленето била ли е все още в срок, бяхте ли се подписали на формуляра, там където има един Х и лимитът ви на картата беше ли по-голям от сумата, която канадците трябваше да изтеглят?
Питам ви понеже ние първия път платихме с кредитна карта и всичко си мина нормално
При надяваме се повторно плащане си мислим пак да платим с кредитна карта, но ми е интересно защо не е минала транзакцията.
Мерси предварително
Другото, което ме интересува картата в момента на тегленето била ли е все още в срок, бяхте ли се подписали на формуляра, там където има един Х и лимитът ви на картата беше ли по-голям от сумата, която канадците трябваше да изтеглят?
Питам ви понеже ние първия път платихме с кредитна карта и всичко си мина нормално

При надяваме се повторно плащане си мислим пак да платим с кредитна карта, но ми е интересно защо не е минала транзакцията.
Мерси предварително

и при нас беше като при ВИК и Анконтролабъл..
само че в нашата карта не са стигнали парите, така че аз погасих суми по нея и пратих пак същата карта...с достатъчна сума вече всичко беше наред...
само че в нашата карта не са стигнали парите, така че аз погасих суми по нея и пратих пак същата карта...с достатъчна сума вече всичко беше наред...
Виена изпратени - 03.08.2011
Акюзе - 12.03.2012
Искане за TCFQ - 24.09.2012
TCFQ 30.11.12
Писмо изчакване на покана за интервю - 24.01.13
интервю - 16.09.13/9.30
Акюзе - 12.03.2012
Искане за TCFQ - 24.09.2012
TCFQ 30.11.12
Писмо изчакване на покана за интервю - 24.01.13
интервю - 16.09.13/9.30
liuliak написа:и при нас беше като при ВИК и Анконтролабъл..

-
Jidja,
При мен беше виртуална Виза на ДСК. Предполагам, че грешката е моя и с тази карта не стават такива разплащания, въпреки че им бях посочила всички необходими реквизити. Предполагам, че заради това е имало проблем или към момента на опитването за тегленето на сумата не са стигнали парите защото имаше един кратък няколкодневен период от време, в който нямаше пари по картата.
Да, картата си беше валидна и формулярът беше изряден.
При мен по-скоро случаят е частен.
При мен беше виртуална Виза на ДСК. Предполагам, че грешката е моя и с тази карта не стават такива разплащания, въпреки че им бях посочила всички необходими реквизити. Предполагам, че заради това е имало проблем или към момента на опитването за тегленето на сумата не са стигнали парите защото имаше един кратък няколкодневен период от време, в който нямаше пари по картата.
Да, картата си беше валидна и формулярът беше изряден.
При мен по-скоро случаят е частен.
Преди няколко дни и ние получихме писмо от канадците, имаме си номер на досие вече
Вече ще чакаме интервютата а междувременно ще нищим френския!