Мечтата ми.... Помогнете да взема решение
Re: Мечтата ми.... Помогнете да взема решение
Марти благодаря ти за това,че единствено ти се опита да помогнеш,а не като другите да се опитваш да ме разобеждаваш и да ме караш да се чувствам някаква никаква.До колкото знам ти се занимаваш с дограма ако не се баркам де.Знаеш ли според мен ти си голям късметлия защото получи Accusé de réception на 17-ти, а други които подадоха с теб още чакат даже и чека им изтече.Пожелавам ти наистина да успееш ,защото си мн.готин и го заслужаваш.
Здравейте!
Благодаря на всички за многото инфо - Уикито е доста изчерпателно, страшно много труд е това!
Поствам си запитването и тук, защото ми е важно мнението ви, а май в тази тема сте по-активни тези дни.
И така, все още не ми става ясно нещо за трудовия стаж (за това моля за разяснение и помощ), а именно:
Само в общия случай, когато специалността не е в горепосочения списък или е в ниво E, то се оценява общия трудов стаж при условие, че всяка една от практикуваните професии е с ниво по-високо от споменатото вече ниво D.
(източник - Уикито)
Аз съм бакалавър-филолог, т.е. попадам в графата Section E - Modern Languages and Literature, за таз специалност се дват 0 точки. Имам стаж само в администрацията, т.е. НЕ по специалността - как да тълкувам по-горното - хем общ трудов стаж (не по специалността), хем обаче с изискване "с ниво по-виското от споменатото вече D"? Трябва да съм работила нещо от списъка пак с графи Section A,B,C, така ли? Защото "технически организатор/ офис мениджър" идея си нямам къде влиза, а само това съм работила...
Още веднъж - много ви благодаря на всички!
Благодаря на всички за многото инфо - Уикито е доста изчерпателно, страшно много труд е това!

Поствам си запитването и тук, защото ми е важно мнението ви, а май в тази тема сте по-активни тези дни.
И така, все още не ми става ясно нещо за трудовия стаж (за това моля за разяснение и помощ), а именно:
Само в общия случай, когато специалността не е в горепосочения списък или е в ниво E, то се оценява общия трудов стаж при условие, че всяка една от практикуваните професии е с ниво по-високо от споменатото вече ниво D.
(източник - Уикито)
Аз съм бакалавър-филолог, т.е. попадам в графата Section E - Modern Languages and Literature, за таз специалност се дват 0 точки. Имам стаж само в администрацията, т.е. НЕ по специалността - как да тълкувам по-горното - хем общ трудов стаж (не по специалността), хем обаче с изискване "с ниво по-виското от споменатото вече D"? Трябва да съм работила нещо от списъка пак с графи Section A,B,C, така ли? Защото "технически организатор/ офис мениджър" идея си нямам къде влиза, а само това съм работила...
Още веднъж - много ви благодаря на всички!
Последно промяна от emiliadi на Пет Фев 24, 2012 3:01 pm, променено общо 1 път.
Е, почувствах се обидена...Повече няма да пишаmamcho написа:Марти благодаря ти за това,че единствено ти се опита да помогнеш,а не като другите да се опитваш да ме разобеждаваш и да ме караш да се чувствам някаква никаква.До колкото знам ти се занимаваш с дограма ако не се баркам де.Знаеш ли според мен ти си голям късметлия защото получи Accusé de réception на 17-ти, а други които подадоха с теб още чакат даже и чека им изтече.Пожелавам ти наистина да успееш ,защото си мн.готин и го заслужаваш.

IELTS-01.12.2012-5/4,5/5/5,5
TCFQ-31.01.2013- B1/A1;B1/B1
DCS Montreal-22.03.2013 - върнати документи
DCS MontreaL - 28.06.2013(повторно изпращане)
март 2014-искане за подновяване на чека
акюзе-04 април 2014(по имейл)
TCFQ-31.01.2013- B1/A1;B1/B1
DCS Montreal-22.03.2013 - върнати документи
DCS MontreaL - 28.06.2013(повторно изпращане)
март 2014-искане за подновяване на чека
акюзе-04 април 2014(по имейл)
Целта на един трол е да дразни другите, които имат желание да отделят от времето си за да помагат на някой , който си прави бъзици тука.
Не им се връзвай Влалева

Не им се връзвай Влалева

Manchester United Football Club
emiliadi,
Отговорил съм ти на лично, че тук много троладжииска стана цялата тема

mufc, може ли да отговориш и в темата, защото от няколко дни чета форума и официалния сайт и ми се появи съвсем същия въпрос? И аз също съм със стаж на технически секретар и експерт по нещо си в администрация и това с професиите от А до Д ме хвърли в смут.mufc написа:emiliadi,
В коя тема мога да пиша как си смятам засега точките, хората, които сте по в час да хвърлите 1 око правилно ли ги изчислявам?
Ще отговоря след като някой от админите в форума ме увери, че ти не си поредния в тази тема , който си прави майтапи24022012 написа:mufc, може ли да отговориш и в темата, защото от няколко дни чета форума и официалния сайт и ми се появи съвсем същия въпрос? И аз също съм със стаж на технически секретар и експерт по нещо си в администрация и това с професиите от А до Д ме хвърли в смут.mufc написа:emiliadi,
В коя тема мога да пиша как си смятам засега точките, хората, които сте по в час да хвърлите 1 око правилно ли ги изчислявам?

ОК, разбирам 

Заключвам темата...усещам на къде отиват нещата.