Мечтата ми.... Помогнете да взема решение

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
mamcho

Re: Мечтата ми.... Помогнете да взема решение

Мнение от mamcho »

Марти благодаря ти за това,че единствено ти се опита да помогнеш,а не като другите да се опитваш да ме разобеждаваш и да ме караш да се чувствам някаква никаква.До колкото знам ти се занимаваш с дограма ако не се баркам де.Знаеш ли според мен ти си голям късметлия защото получи Accusé de réception на 17-ти, а други които подадоха с теб още чакат даже и чека им изтече.Пожелавам ти наистина да успееш ,защото си мн.готин и го заслужаваш.
emiliadi

Мнение от emiliadi »

Здравейте!

Благодаря на всички за многото инфо - Уикито е доста изчерпателно, страшно много труд е това! :y:
Поствам си запитването и тук, защото ми е важно мнението ви, а май в тази тема сте по-активни тези дни.

И така, все още не ми става ясно нещо за трудовия стаж (за това моля за разяснение и помощ), а именно:

Само в общия случай, когато специалността не е в горепосочения списък или е в ниво E, то се оценява общия трудов стаж при условие, че всяка една от практикуваните професии е с ниво по-високо от споменатото вече ниво D.
(източник - Уикито)

Аз съм бакалавър-филолог, т.е. попадам в графата Section E - Modern Languages and Literature, за таз специалност се дват 0 точки. Имам стаж само в администрацията, т.е. НЕ по специалността - как да тълкувам по-горното - хем общ трудов стаж (не по специалността), хем обаче с изискване "с ниво по-виското от споменатото вече D"? Трябва да съм работила нещо от списъка пак с графи Section A,B,C, така ли? Защото "технически организатор/ офис мениджър" идея си нямам къде влиза, а само това съм работила...

Още веднъж - много ви благодаря на всички!
Последно промяна от emiliadi на Пет Фев 24, 2012 3:01 pm, променено общо 1 път.
vlaleva

Мнение от vlaleva »

mamcho написа:Марти благодаря ти за това,че единствено ти се опита да помогнеш,а не като другите да се опитваш да ме разобеждаваш и да ме караш да се чувствам някаква никаква.До колкото знам ти се занимаваш с дограма ако не се баркам де.Знаеш ли според мен ти си голям късметлия защото получи Accusé de réception на 17-ти, а други които подадоха с теб още чакат даже и чека им изтече.Пожелавам ти наистина да успееш ,защото си мн.готин и го заслужаваш.
Е, почувствах се обидена...Повече няма да пиша :x
IELTS-01.12.2012-5/4,5/5/5,5
TCFQ-31.01.2013- B1/A1;B1/B1
DCS Montreal-22.03.2013 - върнати документи
DCS MontreaL - 28.06.2013(повторно изпращане)
март 2014-искане за подновяване на чека
акюзе-04 април 2014(по имейл)
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Целта на един трол е да дразни другите, които имат желание да отделят от времето си за да помагат на някой , който си прави бъзици тука. :D
Не им се връзвай Влалева :D
Manchester United Football Club
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

emiliadi,
Отговорил съм ти на лично, че тук много троладжииска стана цялата тема :D
24022012

Мнение от 24022012 »

mufc написа:emiliadi,
mufc, може ли да отговориш и в темата, защото от няколко дни чета форума и официалния сайт и ми се появи съвсем същия въпрос? И аз също съм със стаж на технически секретар и експерт по нещо си в администрация и това с професиите от А до Д ме хвърли в смут.

В коя тема мога да пиша как си смятам засега точките, хората, които сте по в час да хвърлите 1 око правилно ли ги изчислявам?
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

24022012 написа:
mufc написа:emiliadi,
mufc, може ли да отговориш и в темата, защото от няколко дни чета форума и официалния сайт и ми се появи съвсем същия въпрос? И аз също съм със стаж на технически секретар и експерт по нещо си в администрация и това с професиите от А до Д ме хвърли в смут.

В коя тема мога да пиша как си смятам засега точките, хората, които сте по в час да хвърлите 1 око правилно ли ги изчислявам?
Ще отговоря след като някой от админите в форума ме увери, че ти не си поредния в тази тема , който си прави майтапи :D
24022012

Мнение от 24022012 »

ОК, разбирам :y:
Аватар
martatabs
Модератор

Мнение от martatabs »

Заключвам темата...усещам на къде отиват нещата.
Заключено