Зимна сесия в София 05 - 16 Март, 2012
Re: Зимна сесия в София 23 Януари - 03 Февруари, 2012
Във Виена ли?
О,да,определено!
Трябва да си голям балък за да вярваш,че 2 месеца обработват кандидатури април,след като има акюзета от май,че дори и от октомври.А и извън Вики да има,да има,колко да има ?Не са 50 нали?
О,да,определено!
Трябва да си голям балък за да вярваш,че 2 месеца обработват кандидатури април,след като има акюзета от май,че дори и от октомври.А и извън Вики да има,да има,колко да има ?Не са 50 нали?
DSC 05/07/2011
Получени във Виена 06/07/2011
Accuse de reception 16/02/2012
e-mail листа на чакащите дата 15/08/2012
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
Еми така е. Има изпратено акюзе и на хора подали през октомври (дай боже на всеки). Просто си правят някаква преселекция,Misho76 написа:Във Виена ли?
О,да,определено!
за която неие не знаем, а и не са длъжни да ни обясняват. Но това, че обработват април , просто не е вярно. Добре е, че все пак
отговарят на мейлите, защото има и вариант да те оставят в пълно неведение.
Misho76 написа:Всичко това е чудесно!
Но пак продължавам да съм в чуденка как така никой не е получил акюзе вече втори месец/считано от ноември/
И ако все още обработват месец април,голямо обработване пада цели 2 месеца щом са зациклили на този месец,а гледам във Вики-то са 2-3 кандидатури за април
Никой не е получил акюзе, защото не изпращат. подготвят коледни подаръци - поканите за интервю

На вас ще стискаме здраво палци, а ние ще черпиме от опита Ви и ще продължаваме с подготовката.plamen написа:Misho76 написа:Всичко това е чудесно!
Но пак продължавам да съм в чуденка как така никой не е получил акюзе вече втори месец/считано от ноември/
И ако все още обработват месец април,голямо обработване пада цели 2 месеца щом са зациклили на този месец,а гледам във Вики-то са 2-3 кандидатури за април
Никой не е получил акюзе, защото не изпращат. подготвят коледни подаръци - поканите за интервюДано има за всички.
Успех!
Аз подкрепям така наречените от теб балъци. По простата причина, че получаването на акюзе означава, че е отворено досие, а не че досието е обработено. Едното няма нищо общо с другото. Първо отварят досиетата, после се нареждат на опашката на чакащите обработка досиета и след като ги обработят (оценят всеки критерий по процедурата), кандидатът влиза в списъка за интервю. И не си мисли, че от Виена лъжат докъде са стигнали, просто защото теб не те устройва.Misho76 написа:Във Виена ли?
О,да,определено!
Преди месец и половина имаше писмо с искане на документи на човек, който е с акюзе от ноември миналата година. Така че направи си сметка кога са му разгледали документите.
И си в голяма заблуда, че по-голямата част от подалите документи, са регистрирани и пишат във форума. В таблицата сте 112 човека, а има поне още 300 кандидатури извън форума.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Също така не забравайте и факта, че в офиса на Виена се обработват молбите на доста страни, които имат много повече подадени молби отколкото българските.
Не сме им само ние на главата.
Не сме им само ние на главата.
Manchester United Football Club
много добре знаем, кандидатите си бяха с приоритетна професия. Съвсем нормално е да получат акюзе преди подалите април, май и т.н.Вик написа:Еми така е. Има изпратено акюзе и на хора подали през октомври (дай боже на всеки). Просто си правят някаква преселекция,Misho76 написа:Във Виена ли?
О,да,определено!
за която неие не знаем, а и не са длъжни да ни обясняват. Но това, че обработват април , просто не е вярно. Добре е, че все пак
отговарят на мейлите, защото има и вариант да те оставят в пълно неведение.
Мишо, аз честно казано мисля, че една малка част от кандидат-емигрантите пишат тук. Аз исках да се явя на TCFQ октомври месец, но поради независещи от мен причини това не стана. Попитах тук, някой ще се явява ли на тази сесия - никой. А разбрах, че са били записани 17 души за явяване на изпита! фактът е красноречив. Тези 17 души със сигурност са били за програмата за емиграция в Квебек, ама не пишат тук.
Стига сте търсили под вола теле
Ce n'est pas en écoutant qqn parler que l'on évolue. C'est en agissant et en vivant des expériences.
-
- последно предупреждение за БАН
Сега да даде и кака ви Мара своите 5 цената
следя форума от години и каво ли не съм видяла,обаче такива безсмислени спорове рядко съм виждала.Даже наскоро и аз се регистрирах уж с идеята да не пиша,но не може така.Защо не уважавате мнението си един на друг бе хора?И аз тука виждам мнения с които не съм съгласна,но няма да критикувам,всеки си е прав за себе си.Съгласна съм с Емили,че едно е да ти изпратят акюзе,което на практика не означава нищо,друго е да ти обработят документите и да си в списъка на чакащите интервю.Но колко са общо кандидатите е божа работа.Не търсете логика в делата емиграциони
.Наскоро много хора споделиха във форума,че парите от чековете им са изтеглени,а нямат акюзета.Нещо което не беше практика до скоро.Изтеглят ли ти кинтите от чека до седмица си с акюзе.Така е защото емиграционите са знаели за тези промени и са се страхували от голям отлив.Болкираш чека или кредитната карта и край.А за тях това са пари и то преди Коледа.Що си мислите,че те не чакат бонуси в канадски долари?Ако искате сега ме оплюйте,но това е голата истина.Ония там ги интересуват парите,а не вие.За това не се карайте,а си карайте празниците и се наслаждавайте на живота.На Емили,Нинушеви,Джоя,Калиопея и другите за които не се сещам им желая лек път и много успехи в Канада.

borkoo написа:Сега да даде и кака ви Мара своите 5 ценатаследя форума от години и каво ли не съм видяла,обаче такива безсмислени спорове рядко съм виждала.Даже наскоро и аз се регистрирах уж с идеята да не пиша,но не може така.Защо не уважавате мнението си един на друг бе хора?И аз тука виждам мнения с които не съм съгласна,но няма да критикувам,всеки си е прав за себе си.Съгласна съм с Емили,че едно е да ти изпратят акюзе,което на практика не означава нищо,друго е да ти обработят документите и да си в списъка на чакащите интервю.Но колко са общо кандидатите е божа работа.Не търсете логика в делата емиграциони
.Наскоро много хора споделиха във форума,че парите от чековете им са изтеглени,а нямат акюзета.Нещо което не беше практика до скоро.Изтеглят ли ти кинтите от чека до седмица си с акюзе.Така е защото емиграционите са знаели за тези промени и са се страхували от голям отлив.Болкираш чека или кредитната карта и край.А за тях това са пари и то преди Коледа.Що си мислите,че те не чакат бонуси в канадски долари?Ако искате сега ме оплюйте,но това е голата истина.Ония там ги интересуват парите,а не вие.За това не се карайте,а си карайте празниците и се наслаждавайте на живота.На Емили,Нинушеви,Джоя,Калиопея и другите за които не се сещам им желая лек път и много успехи в Канада.

Умея да мълча на седем езика
Здравейте!
Някой отварял ли е скоро този pdf? При мен излиза сесията в София 5март-16март.
Някой отварял ли е скоро този pdf? При мен излиза сесията в София 5март-16март.
Изпратени документи: 29.09.2010г.
Получено Accusé: 13.12.2010г.
Интервю: 09.03.2012г.- CSQ
Медицински: 15.08.2012г.
Визи:19.03.2013г.
Получено Accusé: 13.12.2010г.
Интервю: 09.03.2012г.- CSQ
Медицински: 15.08.2012г.
Визи:19.03.2013г.
Re: Зимна сесия в София 05 - 16 Март, 2012
Сменили са дадите. Имат това право. Благодаря Руми
Оправих заглавието

Само не разбрах,трябва да се радваме ли?Тамън се зарадвах,че кандидатурите от 2010 ще минат още през януари 2012,а то какво стана....отиват в март.И пак не зависи от нас.Просто ни разиграват като пионки и си правят каквото там решат.
Някой по-нагоре написа,че негова позната има покана за интервю.Та как я получи тази покана като днес разбираме,че всъщност датите за интервю са други?
Те утре може и визи да забравят да сложат.
Шегата на страна!Ами не мога да кажа нищо не за друго,просто разбрах,че няма смисъл от различни мнения тук.
Напрежението наистина е огромно поради наши си причини тук в БГ и супер обърквацията ,която настана с Виена наистина доста ни обърква плановете.
А вие ако кажете и сега ,че хич ама хич не ви пука просто ще излъжете себе си!
Последно промяна от Misho76 на Чет Дек 08, 2011 1:51 pm, променено общо 1 път.
DSC 05/07/2011
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
Misho 76,да прав си,нещата не са ок,но нищто независи от нас.Явно ако наистена желанието ни да емигрираме е силно ще ги тарпим и ще се молим по барзо да преминем нататак 

Документи, Виена - 28.10.2011
Осребрен чек - 29.02.2012
accusee (e-mail) - 05.06.2012
Осребрен чек - 29.02.2012
accusee (e-mail) - 05.06.2012
Misho76,
Пази си нервите за Букурещ, че и там непрекъснато вдигат сроковете.
Пази си нервите за Букурещ, че и там непрекъснато вдигат сроковете.
Започва да става забавно
Те да не видят нещо от комшиите си-има зелена карта, няма зелена карта.
Горе главата и успех на всички.От сърце ви пожелавам попътен вятър и за Коледа по една покана за интервю на всички чакащи. И не забравяйте най-важното - живейте живота си днес и оставете нещата в ръцете на съдбата.Когато му е времето ще стане.Успех

Горе главата и успех на всички.От сърце ви пожелавам попътен вятър и за Коледа по една покана за интервю на всички чакащи. И не забравяйте най-важното - живейте живота си днес и оставете нещата в ръцете на съдбата.Когато му е времето ще стане.Успех

И накрая, не годините в живота ви се броят, а живота в годините ви.