Average Family Income 2008:ablood написа:Легенди за лапнишарани.
Quebec - 63,830
Alberta - 86,080
Montreal - 65,660
Calgary - 91,570
Казваш, било зле положението със социала по Alberta?

Average Family Income 2008:ablood написа:Легенди за лапнишарани.
Повтаряй си го, ако те кара да се чустваш добре. Най-вероятно някъде в Пазарджик има някой веселяк като тебе дето лафи "Абе ко има у тая София, скъпотия и мръсотия само, двама приятели заминаха и единия се върна след няколко месеца, а другия седи четвърта година ама само се оплаква"ablood написа:Легенди за лапнишарани.Optimist Creed написа:Пари, много пари !Kan_Tangra написа:Само се чудя кво пък толкуз има в туй Калгари.![]()
Това пак в Laval News ли го прочете или ще го подкрепиш с някакви данни? Скъпо и евтино са относителни понятия. Когато правиш повече пари, не ти се вижда скъпо. За много квебекари Канада по принцип излиза скъпо. Сещаш ли се сам защо или ти трябва помощ? Не предлагам социална, да не се объркаш.ablood написа:Нищо не се споменава за покупателната способност там, и че животът всъщност излиза доста по-скъп.
Аха, за гъзарите Honda Civic от 90-те, за успелите луксозен Chrysler две години по-нов.ablood написа:И че всеки тийнейджър, новоемигрант и чернилка си има собствена кола.
А пък притежаването им е още по-огромна!Ninushevi написа:Не знам дали ми е правилно усещането, но си мисля, че... знаенето на ецици е огромна врата към света...
При един приличен доход само от данък доход в Албърта спестяваш 4-5 хиляди долара годишно в сравнение с Квебек, като добавим спестяванията от "ДДС", като добавим и че средната работна заплата е към 10К по-висока... Но това са само пари. Това никой около тебе да не говори френски - прайслес!John Smith написа:Това пак в Laval News ли го прочете или ще го подкрепиш с някакви данни? Скъпо и евтино са относителни понятия. Когато правиш повече пари, не ти се вижда скъпо. За много квебекари Канада по принцип излиза скъпо. Сещаш ли се сам защо или ти трябва помощ? Не предлагам социална, да не се объркаш.ablood написа:Нищо не се споменава за покупателната способност там, и че животът всъщност излиза доста по-скъп.![]()