Не, не и не! Няма да се оправим!

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
IRA
Съсел

Re: Не, не и не! Няма да се оправим!

Мнение от IRA »

Това кой е умен и кой глупав са глупости. Също важи и за сравнението между тортите и цигарите. Дали седящия на съседната маса, ще яде торта, месо , налива с алкохол , ще смърка хероин ....ми е все едно, не засяга моето здраве под никаква форма.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Julian_04

Мнение от Julian_04 »

Трябва да е регламентирано! За това съм съгласна, защото си е същински терор за непушачите, когато някой в близост пали цигара от цигара. Във фирмата, в която работех в България никoй не пушеше, но като идваха клиенти си мислеха, че всичко им е позволено и не се съобразяваха (те пък бяха едни клиенти, не ми се говори... :@ ) точно, защото нямаше регламент за пушенето на обществени места. Тук обратно...при пълния фашизъм ( по думите на моя приятел ) имам само един колега, който пуши и той винаги се съобразява. Дори когато ходим двамата заедно по бизнес срещи той не пуши в колата си...може би от кавалерство, защото знае, че не ми е много приятно. :)
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

demococcus написа:
Ottawa boy написа:Това означава ли че всички пушачи са не-умни
Не, разбира се :)
Да не забравяме Шерлок Холмс, Айнщайн и т.н.

Обаче статистически, ако човек сравни процента пушачи сред състава на университет и сред състава на копачи на дупки,
къде ще има повече пушачи ?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
Преуспял

Мнение от Преуспял »

optics написа:
demococcus написа:
Ottawa boy написа:Това означава ли че всички пушачи са не-умни
Не, разбира се :)
Да не забравяме Шерлок Холмс, Айнщайн и т.н.

Обаче статистически, ако човек сравни процента пушачи сред състава на университет и сред състава на копачи на дупки,
къде ще има повече пушачи ?
Тук пак трябва да попитам за пушене на какво става дума :)
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

prace написа:Ай ай, значи аз съм имала ниско IQ като пропуших на 15 години......Преди 4 години обаче ги отказах и ми се повиши IQ-то....
Не бих правил никакви изводи за IQ-to на тази база, но честно казано, ако чуя че някой е пропушил на 15 ми прави кофти впечатление.
Причините му може да са били различни, но не се сещам нито една която да говори добре.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
demococcus

Мнение от demococcus »

optics написа:Обаче статистически, ако човек сравни процента пушачи сред състава на университет и сред състава на копачи на дупки, къде ще има повече пушачи ?
Ъъъ, български университет или нормален?
prace

Мнение от prace »

optics написа:
prace написа:Ай ай, значи аз съм имала ниско IQ като пропуших на 15 години......Преди 4 години обаче ги отказах и ми се повиши IQ-то....
Не бих правил никакви изводи за IQ-to на тази база, но честно казано, ако чуя че някой е пропушил на 15 ми прави кофти впечатление.
Причините му може да са били различни, но не се сещам нито една която да говори добре.
Една от причините да пропуша е, че всичките ми съученици пушеха и когато си на 15 години най-важно беше да си в крак с модата.....
Но по-важно е да можеш за спреш да пушиш мисля....
Ottawa boy

Мнение от Ottawa boy »

Сега ще се появи Павката от Ванкувер да ви премери IQ-тaтa на всички, той е специалист и си е направил IQмер :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Аз пък не пропуших точно защото всички останали пушеха и вече беше по-модерно или интересно да не пушиш.

Няма нищо по-трудно и обречено от това да се пребориш с наглостта и егоизма на пушача.

Не се наемам да кажа дали е просташко да пушиш, но определено мога да кажа, че е супер просташко да пушиш в присъствието на непушач, а в присъствието на дете - дори криминално.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Отавата сигурно вече ме сънува, щото след като натиснах "изпрати" видях че ме е споменал минута преди това.
За интелегентността има други по-меродавни критерии - напр. чувството за хумор.

Интелигентните хора сигурно се съгласяват с твърдението, че чувството за хумор е критерий за интелект. Още по-интелигентние даже знаят и кой го е казал.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Ottawa boy

Мнение от Ottawa boy »

изобщо не те сънувам -не си мой тип :clap: :doh:
но ми е интересно как се заяждаш и когато ти натрият носа, много тактично избягваш да продължиш разговора .Да ти припомя ли темите дето мериш IQ-то на хората и отправяш обвинения за несъществуващи неща.Ти много обичаш да даваш ъкъл и се мислиш за много велик бе братчед. Това че някой поства контривъсиал тема( от бг вестник ) не означава че това е неговото лично мнение :fubar: :fubar: :fubar: :fubar: !!!!!!!! сещаш ли се ???
така че ''приятел'' не си позволявай да обобщаваш кой колко е Не-интелегентен .А няколко месеца по назад даже и географията те видяхме колко си добре......''никога не е късно да се на-акаш'' и ти вече ни доказа че можеш да се излагаш нееднокранто .
Айде Със здраве и се опитай да бъдеш по милостив с простолюдието . :*
Аватар
demococcus

Мнение от demococcus »

Брех, как се е налютило момчето от Отава. Сега нали няма да почне бой с възглавници, заради минали истории?
Ottawa boy

Мнение от Ottawa boy »

нзобщо НЕ, но това което пиша е истина и е документирано във форума. опитвам се да кажа че трябва да сме малко по модерате когато правим изказвания и да не се заяждаме безпочвенно . Това че съм в Отава също не означава нищо !!!!!
prace

Мнение от prace »

Павел написа:Аз пък не пропуших точно защото всички останали пушеха и вече беше по-модерно или интересно да не пушиш.

Няма нищо по-трудно и обречено от това да се пребориш с наглостта и егоизма на пушача.

Не се наемам да кажа дали е просташко да пушиш, но определено мога да кажа, че е супер просташко да пушиш в присъствието на непушач, а в присъствието на дете - дори криминално.
съгласна съм с последните две твърдения. А за първото, зависи от това, коя година си бил на 15....
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Съгласен съм относно миризмата, но вредата от пасивното пушене е невероятно преувеличена.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Публикувай отговор