Не, не и не! Няма да се оправим!
Re: Не, не и не! Няма да се оправим!
Това кой е умен и кой глупав са глупости. Също важи и за сравнението между тортите и цигарите. Дали седящия на съседната маса, ще яде торта, месо , налива с алкохол , ще смърка хероин ....ми е все едно, не засяга моето здраве под никаква форма.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Трябва да е регламентирано! За това съм съгласна, защото си е същински терор за непушачите, когато някой в близост пали цигара от цигара. Във фирмата, в която работех в България никoй не пушеше, но като идваха клиенти си мислеха, че всичко им е позволено и не се съобразяваха (те пък бяха едни клиенти, не ми се говори...
) точно, защото нямаше регламент за пушенето на обществени места. Тук обратно...при пълния фашизъм ( по думите на моя приятел ) имам само един колега, който пуши и той винаги се съобразява. Дори когато ходим двамата заедно по бизнес срещи той не пуши в колата си...може би от кавалерство, защото знае, че не ми е много приятно. 

- optics
- Модератор
Да не забравяме Шерлок Холмс, Айнщайн и т.н.demococcus написа:Не, разбира сеOttawa boy написа:Това означава ли че всички пушачи са не-умни
Обаче статистически, ако човек сравни процента пушачи сред състава на университет и сред състава на копачи на дупки,
къде ще има повече пушачи ?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Тук пак трябва да попитам за пушене на какво става думаoptics написа:Да не забравяме Шерлок Холмс, Айнщайн и т.н.demococcus написа:Не, разбира сеOttawa boy написа:Това означава ли че всички пушачи са не-умни
Обаче статистически, ако човек сравни процента пушачи сред състава на университет и сред състава на копачи на дупки,
къде ще има повече пушачи ?

- optics
- Модератор
Не бих правил никакви изводи за IQ-to на тази база, но честно казано, ако чуя че някой е пропушил на 15 ми прави кофти впечатление.prace написа:Ай ай, значи аз съм имала ниско IQ като пропуших на 15 години......Преди 4 години обаче ги отказах и ми се повиши IQ-то....
Причините му може да са били различни, но не се сещам нито една която да говори добре.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
- demococcus
Ъъъ, български университет или нормален?optics написа:Обаче статистически, ако човек сравни процента пушачи сред състава на университет и сред състава на копачи на дупки, къде ще има повече пушачи ?
Една от причините да пропуша е, че всичките ми съученици пушеха и когато си на 15 години най-важно беше да си в крак с модата.....optics написа:Не бих правил никакви изводи за IQ-to на тази база, но честно казано, ако чуя че някой е пропушил на 15 ми прави кофти впечатление.prace написа:Ай ай, значи аз съм имала ниско IQ като пропуших на 15 години......Преди 4 години обаче ги отказах и ми се повиши IQ-то....
Причините му може да са били различни, но не се сещам нито една която да говори добре.
Но по-важно е да можеш за спреш да пушиш мисля....
-
Сега ще се появи Павката от Ванкувер да ви премери IQ-тaтa на всички, той е специалист и си е направил IQмер

Аз пък не пропуших точно защото всички останали пушеха и вече беше по-модерно или интересно да не пушиш.
Няма нищо по-трудно и обречено от това да се пребориш с наглостта и егоизма на пушача.
Не се наемам да кажа дали е просташко да пушиш, но определено мога да кажа, че е супер просташко да пушиш в присъствието на непушач, а в присъствието на дете - дори криминално.
Няма нищо по-трудно и обречено от това да се пребориш с наглостта и егоизма на пушача.
Не се наемам да кажа дали е просташко да пушиш, но определено мога да кажа, че е супер просташко да пушиш в присъствието на непушач, а в присъствието на дете - дори криминално.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Отавата сигурно вече ме сънува, щото след като натиснах "изпрати" видях че ме е споменал минута преди това.
За интелегентността има други по-меродавни критерии - напр. чувството за хумор.
Интелигентните хора сигурно се съгласяват с твърдението, че чувството за хумор е критерий за интелект. Още по-интелигентние даже знаят и кой го е казал.
За интелегентността има други по-меродавни критерии - напр. чувството за хумор.
Интелигентните хора сигурно се съгласяват с твърдението, че чувството за хумор е критерий за интелект. Още по-интелигентние даже знаят и кой го е казал.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
-
изобщо не те сънувам -не си мой тип
но ми е интересно как се заяждаш и когато ти натрият носа, много тактично избягваш да продължиш разговора .Да ти припомя ли темите дето мериш IQ-то на хората и отправяш обвинения за несъществуващи неща.Ти много обичаш да даваш ъкъл и се мислиш за много велик бе братчед. Това че някой поства контривъсиал тема( от бг вестник ) не означава че това е неговото лично мнение
!!!!!!!! сещаш ли се ???
така че ''приятел'' не си позволявай да обобщаваш кой колко е Не-интелегентен .А няколко месеца по назад даже и географията те видяхме колко си добре......''никога не е късно да се на-акаш'' и ти вече ни доказа че можеш да се излагаш нееднокранто .
Айде Със здраве и се опитай да бъдеш по милостив с простолюдието .

но ми е интересно как се заяждаш и когато ти натрият носа, много тактично избягваш да продължиш разговора .Да ти припомя ли темите дето мериш IQ-то на хората и отправяш обвинения за несъществуващи неща.Ти много обичаш да даваш ъкъл и се мислиш за много велик бе братчед. Това че някой поства контривъсиал тема( от бг вестник ) не означава че това е неговото лично мнение

така че ''приятел'' не си позволявай да обобщаваш кой колко е Не-интелегентен .А няколко месеца по назад даже и географията те видяхме колко си добре......''никога не е късно да се на-акаш'' и ти вече ни доказа че можеш да се излагаш нееднокранто .
Айде Със здраве и се опитай да бъдеш по милостив с простолюдието .

- demococcus
Брех, как се е налютило момчето от Отава. Сега нали няма да почне бой с възглавници, заради минали истории?
-
нзобщо НЕ, но това което пиша е истина и е документирано във форума. опитвам се да кажа че трябва да сме малко по модерате когато правим изказвания и да не се заяждаме безпочвенно . Това че съм в Отава също не означава нищо !!!!!
съгласна съм с последните две твърдения. А за първото, зависи от това, коя година си бил на 15....Павел написа:Аз пък не пропуших точно защото всички останали пушеха и вече беше по-модерно или интересно да не пушиш.
- ablood
- Обратна връзка:
Съгласен съм относно миризмата, но вредата от пасивното пушене е невероятно преувеличена.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.