Та май от там идва целата работа.
Да знаете други БГ уеб-прокита че нещо не мога да намерия

П.С.
Ето кво ми връща като се опитам да заредя проксито варненско:
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
ТВ не съм гледал от миналата година. Ето на, сега си седи и само ми заема мястоUspial написа:Айде бе дойдохте в Канада и стоите без ТВ?
Ако вие не гледате и жената и децата ли лишавате от ТВ?
Много ще забогатеете от пестенето на 50 $ за кабел на месец.
Даже няма и да са толкова спестените като се има в предвид че плащате повече за неограничен интерент за да може да точите.
Латино сериали казваш. Ми тя баба ми гледа такива.
Ако нямаше интернет май нямаше да идвате в Канада щото няма как да гледате латино сериалите
Това изказване би било доста актуално преди 8-9 години. 17 инчов монитор? Хъл, влез в новия век! Купи си голям монитор като нормалните хора!Uspial написа:Айде бе по хубаво било да гледаш УСА нов филм с унгарски или шведски субтитри ( които не може да махнеш щото ти се пречкат) на екрана на Лаптоп или 17 инчов монитор свален от интернет със съминително качество вместо да го гледаш на 50 инча плазма HD.
Баровец ама на думиablood написа: Нали ужким си баровец?
Не, него си го хакваме от баровците дето ходят на кино в това време и си карат новите коли.Uspial написа:
Я кажете за интернета от който точите да не е той с ваучери.
Няма толкова добър ! лечението е безполезно вече на тоя етапПреуспял написа:Абе няма ли психиатри в Отава????
ablood написа:Горкия, обикаля целия град да търси кина, където да гледа филм за $12, вместо да си купи домашни кино и да се размаже комфортно.